alfred_prawdomowny 10.02.11, 22:03 dla mnie doskonały sponsor tytularny dla piłkarzy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniekstar Re: PESA, a Zawisza 10.02.11, 22:56 Czyś Ty na głowę upadł? Pesa ma sponsorować klub w którym bez głosu kiboli nie można nic zrobić? Chyba tylko idiota by się na to zdecydował. I do tego ekstraligowa firma ma sponsorować miernoty z ligi podwórkowej. Dobre. Gdzie będą dumnie koszulki z nazwą nosić? W Koronowie? w Pakości na sparingu? Co z tego Pesa będzie miała? Odpowiedz Link Zgłoś
dento Re: PESA, a Zawisza 10.02.11, 23:31 A sprawa jest najprostsza z możliwych - najpierw awans, a dopiero potem sponsoring poważnej firmy. Bo najpierw trzeba udowodnić, że się na dodatkowy grosz zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Re: PESA, a Zawisza 10.02.11, 23:34 żeby był awans to musza być odpowiedni grajkowie, bez tego to mozna pomarzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Re: PESA, a Zawisza 10.02.11, 23:33 jak czytam taki tekst to myślę, że mam do czynienia z gówiarzem, w dosłownym tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
dento Re: PESA, a Zawisza 10.02.11, 23:40 alfred_prawdomowny napisał: > jak czytam taki tekst to myślę, że mam do czynienia z gówiarzem, w dosłownym te > go słowa znaczeniu.< Do kogo pijesz? Do heńka, czy do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
heniekstar Re: PESA, a Zawisza 11.02.11, 00:11 o co Ci chodzi? Że co? Kibole nie rządzą w Zawiszy? Nie rozśmieszaj mnie. Czy ktokolwiek mógł cokolwiek zrobić w tą drużyną bez ich zgody? Znajdź mi inny taki klub na świecie. Szacunek za uratowanie wiele lat temu istnienia klubu, ale czas kibicować a nie zarządzać. Wszyscy pamiętają jak bęcki odebrał sponsor bo nie chciał wpuścić dresów do autobusu z drużyną. A ja byłem na meczy Zety z którego uciekałem razem z zawodnikami po trybunach, bo banda kretynów postanowiła nauczyć piłkarzy gry. Miałem to nieszczęście, że się na drodze znalazłem. Nie każdy kto chodzi na mecze jest kibolem i siada z nimi w sektorze. No i inny ewenement. Kibice sami niszczą swój własny stadion. Nie widziałem ani nie słyszałem o czymś takim gdzie indziej. Nie mam za grosz poszanowania dla poczynań Dombrowicza ale kolego nie on zniszczył stadion Odpowiedz Link Zgłoś
alfred_prawdomowny Sołowotok zwany bekotem 11.02.11, 02:37 Jeszcze raz przeczytaj swój post heńkowa gwiazdo, pomyśl i zastanów się dlaczego nazwałem ciebie gó...arzem. Odpowiedz Link Zgłoś
matelino Re: Sołowotok zwany bekotem 11.02.11, 10:43 dobrze mówisz albert! heniek, nie truj! Odpowiedz Link Zgłoś
for_educational_purposes_only Re: Sołowotok zwany bekotem 11.02.11, 19:39 alfred_prawdomowny napisał: > Jeszcze raz przeczytaj swój post heńkowa gwiazdo, pomyśl i zastanów się dlaczeg > o nazwałem ciebie gó...arzem. Hehe, ale beton. A może coś na temat faktów napisanych przez heńka? Czy brakuje argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
poganiacz_bydla Re: PESA, a Zawisza 11.02.11, 19:32 Alfred, puknij się w czółko. PESA jest prywatną firmą, a jej Prezes nie jest idiotą i nie rozdaje pieniędzy. PESA jest producentem zestawów szynowych i zamówienia uzyskuje biorąc udział w przetargach. Dlatego żadna reklama na stadionach nie jest jej potrzebna. Liczą się tylko listy referencyjne, a te uzyskuje się od zadowolonych klientów, a nie - kibiców piłkarskich. Naprawdę myślisz, że jakiś wzruszony kibic Zawiszy kupiłby pociąg ? Prędzej już zdemolował. ---- Gospodarka, głupcze! Odpowiedz Link Zgłoś