Gość: olka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.04, 20:30 poradzcie mi ....od pewnego czasu spotykam sie ze swietnym facetem i pewnie niedlugo czeka mnie pierwszy w zyciu pocalunek.... jak sie calowac? poradzcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rynkowo Re: jak sie calowac? IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 20:35 zapytaj mamusi.winna byc przeciez twa najblizsza przyjaciolka,na ktorej bez granicznie winnas polegac.no i ma duzo doswiadczenia.wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: jak sie calowac? 25.04.04, 21:06 Gość portalu: rynkowo napisał(a): > zapytaj mamusi.winna byc przeciez twa najblizsza przyjaciolka,na ktorej > bez granicznie winnas polegac.no i ma duzo doswiadczenia.wierz mi. Napewno wiecej bedzie miał ten"cudowny facet" wiec głowa do góry, zew krwi sam Cię poprowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: jak sie calowac? 25.04.04, 21:14 droga olko zadbaj o higiene nie tylko jamy ustnej. zycie jest krotkie i nie ma sensu poprzestawac na nic nieznaczacych pocalunkach p.s. czy ktoras z siedmiu plag egipskich nie byla przypadkiem plaga idiotek? hhhhhhhhhhhhhhhhhh o dzizaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: jak sie calowac? IP: *.proxy.aol.com 25.04.04, 21:23 czyzby na egipt nie przyszlo 10 plag? zew krwi moze doprowadzic do nieszczescia z ktorym czasami trzeba zyc do konca zycia.dlatego najlepsza jest jednak mama. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: jak sie calowac? 25.04.04, 21:29 w cosmopolitani episali ze plag bylo 7. reszta to wymysl mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: jak sie calowac? 25.04.04, 21:30 Ciebie mam tez uczy wszystkiego ? To bardzo chwalebne. Masz rację niech olka porozmawia z mamąnie tylko o całowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: jak sie calowac? 25.04.04, 21:57 mnie wychowaly kolezanki,a przetestowali koledzy. jak nie zajsc dowiedzialam sie z BRAVO. wyroslam na madra i wrazliwa kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madziara Re: jak sie calowac? IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.04.04, 21:35 a panna olka ile ma lat? dzieciuch czy kompletna sierota? poćwicz całowanie na plakacie wisniewskiego albo ... czego wy tam w podstawowce sluchacie? Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: jak sie calowac? 25.04.04, 21:58 Gość portalu: Madziara napisał(a): > a panna olka ile ma lat? dzieciuch czy kompletna sierota? > poćwicz całowanie na plakacie wisniewskiego albo ... czego wy tam w podstawowce > > sluchacie? miedziara nie chce cie martwic ale wiele lepsza od olki nie jestes ;) hhhhhhhhhhhhh o dzizaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciiiiii Re: jak sie calowac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 23:33 myjcie sie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny ! Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: jak sie calowac? 25.04.04, 23:48 Gość portalu: ciiiiii napisał(a): > myjcie sie dziewczyny, nie znacie dnia ani godziny ! Sądzisz ze oleńka skoro pyta o pierwszy całus- wie co masz na mysli pisząc taki slogan !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rynkowo Re: jak sie calowac? IP: *.proxy.aol.com 26.04.04, 05:20 ja jednak pozostane przy dziesieciu plagach.a olce tez jednak z mama pogadac radze,by w przyszlosci sumienie czyste miala.to bedzie dobrym lekarstwem,przede wszystkim na kosci.kto moze niech pojmuje,a kto nie,niech bada swe serce. Odpowiedz Link Zgłoś