Dodaj do ulubionych

Kandydaci na Senatorów

15.02.11, 14:11
Słyszałem, że Konstanty Dombrowicz chce wystartować jako niezależny kandydat do Senatu. Co ciekawe na mieście mówią, że to samo chce zrobić Roman Jasiakiewicz, ale jako kandydat Platformy. Czyżby znowu pojedynek bydgoskich tuzów ?
Obserwuj wątek
    • zdrajca1 Re: Kandydaci na Senatorów 15.02.11, 14:25
      post.online napisał:

> Słyszałem, że Konstanty Dombrowicz chce wystartować jako niezależny kandydat do
      > Senatu. Co ciekawe na mieście mówią, że to samo chce zrobić Roman Jasiakiewicz
      > , ale jako kandydat Platformy. Czyżby znowu pojedynek bydgoskich tuzów ?
      Jeden i drugi "lata świetności " ma za sobą.
    • iga-8 Na Jasiola nie zgałosuję 15.02.11, 14:39
      ledwo został radnym i przewodniczącym, a już pcha się na senatora. Głosowałam na niego by coś zrobił w mieście, a nie tylko dla siebie.
      • bruce_kee Re: 15.02.11, 15:43
        Wiem tylko, że nie poprę Złotowskiego, jak już kilkakrotnie to zrobiłem. Za to co zrobił przy Dombrowiczu.
    • frych47 Re: Kandydaci na Senatorów 15.02.11, 15:46
      post.online napisał:

> Słyszałem, że Konstanty Dombrowicz chce wystartować jako niezależny kandydat do
      > Senatu.

A kogo on chce w tym senacie reprezentować?
      • dziwny22 Re: Kandydaci na Senatorów 15.02.11, 16:03
        A kogo on chce w tym senacie reprezentować? Jak to kogo, "długi dla pokoleń", a zaszczytami i kaską, też, na pewno, nie pogardzi. Biorąc przyklad Zwiefki, Czarneckiego, gościa od samolotu ze Szczecina / z samejobrony-nazwiska nie pamiętam/ to ma pewnie ogromne szanse. Wyborca "głupi" wszystko kupi, a tych jest zdecydowana większość.
      • zdrajca1 Re: Kandydaci na Senatorów 15.02.11, 16:49
        frych47 napisał:

> post.online napisał:
        >
        > > Słyszałem, że Konstanty Dombrowicz chce wystartować jako niezależny kandy
        > dat do
        > > Senatu.
        >
        > A kogo on chce w tym senacie reprezentować?

Ojca Dyrektora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka