Dodaj do ulubionych

Mechanik nr.1-matura90

26.04.04, 00:25
Jest ,żyje jeszcze ktoś z tego rocznika?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.04.04, 09:05
      Jasne że żyje. Wystarczy spojrzeć dalej, gdzie wpisało się już kilka osób,
      m.in. z mojej klasy (B, tej od "Turysty").
      Pozdrawiam
      • drops22 Re: Mechanik nr 1-matura90 27.04.04, 22:47
        Gość portalu: Adzik napisał(a):

> Jasne że żyje. Wystarczy spojrzeć dalej, gdzie wpisało się już kilka osób,
        > m.in. z mojej klasy (B, tej od "Turysty").
        > Pozdrawiam

Ale jakoś jednak mało z mojej klasy...może jest ktoś jeszcze?
    • Gość: Jasiu VB Re: Mechanik nr.1-matura90 IP: 195.85.209.* 28.04.04, 14:37
      Widzę Adzik, że ksywka "TURYSTA" sie przyjeła.
      Ps. Panie Profesorze, bez urazy.
      • Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 05.05.04, 08:47
        Cześć Jasiu,
        Kiedy mogę wpaść do Ciebie po pleksę? Kilka razy dzwoniłem, ale chyba miałem
        pecha... Teraz coraz więcej słońca, więc pewnie korzystasz z działki.
        A ksywka fajna, nie?
    • Gość: Turysta Re: Mechanik nr.1-matura90 IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 05.05.04, 12:07
      Ksywka rzeczywiście fajna. Ale gdybym miał wybierać... to nie wiem z jakiego
      zbioru (?)
    • Gość: Turysta Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 05.05.04, 12:10
      Dopiero zauważyłem kropkę w skrócie "nr" i widzę, że od piszącego zależy, czy
      można ją usunąć... Chyba drops się walnął.
      • drops22 Re: Mechanik nr 1-matura90 05.05.04, 13:20
        Gość portalu: Turysta napisał(a):

"Dopiero zauważyłem kropkę w skrócie "nr" i widzę, że od piszącego zależy, czy
        można ją usunąć... Chyba drops się walnął."

Chyba ją już ktoś usunął więc w czym rzecz?

A tak wogóle to szukam "namiarów" na Tomka z byłej "b"-taki z blond kręconymi
        włosami....wie ktoś co się dzieje z nim?
    • Gość: Adzik Mechanik nr 1 - Matura ' 90 - Klasa B IP: *.atr.bydgoszcz.pl 14.05.04, 13:49
      Kto z klasy B rocznik 90 odwiedza to miejsce? Wpiszcie się, zobaczymy jaki to
      forum ma zasięg...
      • Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1 - Matura ' 90 - Klasa B IP: *.atr.bydgoszcz.pl 21.05.04, 13:34
        Hmmm... Chyba nikomu nie chce się już tutaj zaglądać...
        • drops22 Re: Mechanik nr 1 - Matura ' 90 - Klasa B 21.05.04, 13:42
          Gość portalu: Adzik napisał(a):

"Hmmm... Chyba nikomu nie chce się już tutaj zaglądać..."

Jak to nikomu,ja sledze cały czas ten temat i czekam na odpowiedzi też...
          • Gość: Turysta Re: Mechanik nr 1 - Matura ' 90 - Klasa B IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 21.05.04, 14:10
            No, ja też tu regularnie zaglądam... A może maturzyści AD1990 nie mają dostępu
            do internetu lub, w co nie wierzę, nie umieją z niego korzystać?
            No bo żeby to lenistwo, to niepodobne do tej WSPANIAŁEJ populacji!
            • Gość: Leśny Re: Mechanik nr 1 - Matura ' 90 - Klasa B IP: 195.205.199.* 16.07.04, 03:46
              Nie spodziewałem się, że doczekam chwili, w której usłyszę takie słowa :-)
              "WSPANIAŁEJ populacji"
              • Gość: Turysta Re: Mechanik nr 1 - Matura ' 90 - Klasa B IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 22.07.04, 00:30
                Leśny! Twoja pokora winduje Cię - po latach - w moich oczach!
                Świadomie użyłem tych słów - mam porównanie!
                Pozdrawiam.
                • Gość: Leśny Re: Mechanik nr 1 - Matura ' 90 - Klasa B IP: 195.205.199.* 22.07.04, 14:35
                  Pokora...raczej sceptycyzm-sprzed lat
                  Jeśli porównanie wypada aż tak korzystnie, to co się dzieje teraz?!
                  Pozdrawiam :-)
    • Gość: Jasiu Re: Mechanik nr.1-matura90 IP: 195.85.209.* 21.05.04, 20:29
      Wchodzę na forum wybiórczej regularnie. Fakt mało kto tu zagląda z VB, ale najważniejsze jest, że najwięcej bywalców jest z grupy pozytywnego nacisku.
      • Gość: Merc Re: Mechanik nr.1-matura90 IP: *.awacom.net 23.05.04, 00:49
        Cześć wszystkim,
        Dzisiaj pierwszy raz od dłuższego czasu zajrzałem na forum "Gaz Wyb"
        ... i co tu znajduję?
        Same znajome "nick-i" Adzik, Jasiu...
        Poczułem się znów jak w naszej starej dobrej klasie (tym razem wirtualnej... ;-
        )))

Kiedyś jak przejeżdżałem z 3-letnią córką koło naszej szkoły i powiedziałem, że
        tu się uczyłem, to zdziwiła się, że "tata uczył się w kościele..." ;-)))

Wszystko przez tą wieżę...

Pozdrowienia.

• Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1-matura90 - klasa VB IP: *.atr.bydgoszcz.pl 24.05.04, 09:48
          Cieszę się, że jednak ktoś tutaj zagląda, bo przez ostatnich kilka-kilkanaście
          dni był zastój. Z drugiej jednak strony pisanie tylko dla samego zaistnienia
          wpisu nie ma sensu.
          Moje pytanie o to, kto tutaj zagląda tyczyło się w zasadzie zasięgu tego forum.
          Jak widać jest tu raczej stałe grono "mechaników"(*) i być może trzeba by było
          szerzej rozpropagować to miejsce.
          Pozdrawiam wszystkich serdecznie

* tzn. mechaników i sympatyków Panie Profesorze Turysto :-)
          • Gość: Merc Re: Mechanik nr 1-matura90 - klasa VB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 15:58
            Cześć Adzik,
            Jak wyglada sytuacja ze zgrywaniem na CD starych filmów klasowych ?
            Czy prace jakoś się posunęły?

Będzie super, gdy "Kronika Klasowa" wzbogaci się o te zbiory.

Pozdrawiam wszystkich.
            Merc
            • Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1-matura90 - klasa VB IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.07.04, 09:25
              No cóż... Mea culpa, mea maxima culpa... Jestem zawalony robotą, miałem też
              trochę problemów ze zdrówkiem, więc sprawa leży...
              Pozdrawiam wszystkich i życzę udanych wakacji i urlopów
              Adzik
              P.S.
              Mercu - a kiedy to trzecie już będzie?
              • Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1-matura90 - klasa VB IP: *.atr.bydgoszcz.pl 23.11.04, 07:24
                Panowie z "b" rocznik 90!
                Mercu rzucił hasło: idziemy odwiedzić grób Macieja. Kto się na to pisze? Kiedy
                Wam pasuje? Odezwijcie się.
                Pozdrowienia
      • Gość: Leśny Re: Mechanik nr.1-matura90 IP: 195.205.199.* 16.07.04, 03:35
        Już namierzyłem VB i "grupę pozytywnego nacisku" . Fajna przerwa w pracy,
        postaram się tu częściej zaglądać- kreski w projekcie już mi się zamazują.
    • Gość: 2man Re: Mechanik nr.1-matura90 IP: *.zepak.com.pl 29.06.04, 16:13
      Cześć Wszystkim
      Jestem ten sam rocznik ale z "C" to Ci od "M.A. Wiciu"
      Widzę że forum zdominowali koledzy z "B" ale może i inni z tego rocznika się
      ujawnią. No a może ktoś z kadry nie wierzę, że nie czytają!!
      • Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 02.07.04, 09:21
        Kadra czyta, a nawet zabiera głos na forum (vide "Turysta"). Pozdrawiam
        wszystkich z "A" i z "C".
        Adzik z "B"
        • Gość: ORTOGRAFIA Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 07:43
          Czy was tam w mechaniku ostografii nie uczyli?????
          • Gość: Jasiu Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.byd.elnet.pl 17.07.04, 08:36
            Do śmieszny gość ORTOGRAFIA
            A Ciebie baraku dobrych manier nie nauczyli. ?Was? z grzeczności pisze się dużą literą, a poza tym, jeżeli jesteś taki kozak to się, chociaż przedstaw. A tak w ogóle to spadaj z naszego forum.
      • Gość: nowymaslak Re: Mechanik nr.1-matura90 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 11:12
        Również jestem z "C". Ciekawe kto to 2men ?
    • Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 21.12.04, 07:46
      Wszystkim koleżankom i kolegom z Mechanika nr 1 nie tylko z rocznika 1990 oraz
      przyjaciołom z grona pedagogicznego życzę zdrowych, spokojnych i spędzonych w
      gronie rodzinnym Świąt Bożego Narodzenia. Oby w nadchodzącym 2005 roku spotkało
      nas jeszcze więcej miłych chwil niż w tym roku.
      Pozdrawiam wszystkich.
      P.S.
      A może wrócić by do nowej świeckiej tradycji odwiedzania tego forum i
      wpisywania tutaj swoich wspomnień, refeleksji i anegdot?
    • Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.01.05, 08:10
      Czy ktoś tu jeszcze zagląda?
      • Gość: Turysta Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.01.05, 19:11
        A jakże... wpAdam w trakcie wędrówek po necie! Pusto tu i cicho. Można odpocząć.
        • Gość: Adzik Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: *.atr.bydgoszcz.pl 21.01.05, 10:33
          Pozdrawiam wszystkich odpoczywających :-)
          • Gość: Merc Re: Mechanik nr 1-matura90 IP: 82.146.247.* 06.07.05, 00:56
            Życzę wszystkim udanych wakacji.
            Merc
            • drops22 Re: Mechanik nr 1-matura90 29.07.05, 01:07
              Gość portalu: Merc napisał(a):

> Życzę wszystkim udanych wakacji.
              > Merc

ja też życze miłych,spokojnych...a może jednak też troche zwariowanych
              wakacji-to przecież jeszcze miesiąc!
              • Gość: Merc Re: Mechanik nr 1-matura 90 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 11:40
                Pozdrawiam wszystkich,
                To właśnie 20 lat temu zaczynaliśmy naszą przygodę w ZSM nr 1.

Dzięki kronice klasowej na CD, którą zrobił Adzik mogę popatrzeć jak wówczas
                wyglądaliśmy i aż się wierzyć nie chce, że to było 20 lat temu...
                Adam, jeszcze raz dzięki za czas i pracę, jakie włozyłeś w przygotowanie tej
                płytki.

Merc
    • Gość: Jasiu Re: Mechanik nr.1-matura90 IP: 80.50.53.* 19.09.05, 15:06
      Panie i Panowie

W dniu 07.10. roku turystycznego 2005 tj. w piątek odbędzie się spotkanie
      klasowe klasy 5 B matura 1990 r. (profil turystyczny) w knajpce przy ulicy
      Piotra Skargi (bliżej ul. 3-go Maja) o godz.: 19:00. Obecność obowiązkowa.
      Właścicielem knajpki jest nasz kolega Borys O.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka