nortia 30.04.04, 17:18 akcje, a moze konkurs? Jeden pies.. A tak, do rzeczy... Kto w jakim tempie i jakie ilosci starych watkow teraz odswiezy.. Konkurs zaczety od teraz. Bawcie sie ludzie! Przeciez to rozrywka na taaaaaakim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvi0sna Re: Proponuje.. 30.04.04, 17:43 nortia napisała: > akcje, a moze konkurs? Jeden pies.. > A tak, do rzeczy... > Kto w jakim tempie i jakie ilosci starych watkow teraz odswiezy.. > > Konkurs zaczety od teraz. > Bawcie sie ludzie! Przeciez >to rozrywka na taaaaaakim poziomie. mozesz ukazac co sprawia, ze czat (tu na forum) santiago-madziara ma wyzszy poziom od watku np "burza"? czy jestes czlonkinia jakiegos gremium opiniotworczego? czy tylko rezenzent-chalupnik ??? > Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Proponuje.. 30.04.04, 17:57 ja tu tylko sprzatam - tak rola sprostowania. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Proponuje.. 30.04.04, 18:02 Ależ, nortiu, stary, dobry wątek nie jest zły, bo czasem właśnie perspektywa czasu pozwala zobaczyć pewne rzeczy we właściwym świetle. Weź to, proszę, pod uwagę. Na tym foroom dużo się mówiło, duzo rozmaitych rzeczy, wiele deklaracji "na śmierć i życie" niemal padło i co? I co dziś z tego mamy? Słowa, słowa, słowa, puste emocje etc. Pozdrawiam Szczególnie vvi0senkę ;) Przyznam, że na tej elodyjnej "Burzy" uśmiałam się do łez niemalże ;) (wystarczyło przeczytać post główny samej Autorki) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Proponuje.. 30.04.04, 19:06 Zdaje sobie sprawe, ze mozna wyciagac watki, ktore w jakis sposob nas zainteresowaly, ale naprawde nie bawi mnie takie wyciaganie i kwitowanie tego tekstami pokroju "hihihihi". I doskonale wiem i Lisi doprawdy nie musisz mnie uswiadamiac :), ze na tym forum byly prowadzone rozmaite rozmowy. A co z tego teraz mamy? Troche wiecej niz puste slowa, jakas pamiec, jakies wspomnienia, jakies zapewnienia, jakies zlosci, czy wrecz przeciwnie - radosci. Pozdrawiam rowniez Lisi Ps. Bym cos..albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Proponuje.. 30.04.04, 20:06 bede miala chwile, to odswieze moje ulubione watki, m.in. zgaduj zgadula i a moze kawal Odpowiedz Link Zgłoś
santiago78 Re: Proponuje.. 30.04.04, 20:28 vvi0sna napisała: > mozesz ukazac co sprawia, ze czat (tu na forum) santiago-madziara ma wyzszy > poziom od watku np "burza"? > czy jestes czlonkinia jakiegos gremium opiniotworczego? > czy tylko rezenzent-chalupnik ??? masz jakiś problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zinekk Re: Proponuje.. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 00:14 Nortiu jak zwykle masz racje... czas pokaże wszystko, także i to... żeś "starsza" od qczi, Ljane... nie jestem tylko pewny czy to dla Ciebie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elodia Re: Proponuje.. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.04, 00:16 Zinekk ma racje,nie wiek swiadczy o osobie ,ale jego wypowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Proponuje.. 02.05.04, 21:48 TYM razem nie tylko "zinekk ma rację", ale i Jego siostra Elodia ;)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Proponuje.. 02.05.04, 22:01 Kto pyta-nie bładzi.Wystarczy grzecznie zapytac... Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Proponuje.. 02.05.04, 22:06 Ekhem, ja przepraszam ;) Ale co z tym konkursem, pamieta ktos? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Proponuje.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.04, 22:24 no to zaczynamy. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Proponuje.. 02.05.04, 22:26 Dzieki za odzew. Zlosliwosc trzyma, he? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Proponuje.. 03.05.04, 11:14 Skoro tylko Ted stanal na wysokosci zadania i tym sposobem go wygral, to wypadaloby cos powiedziec. Gratulacje Tedzie zwyciestwa w tym arcytrudnym konkursie. To co zrobiles przeroslo me oczekiwania w olbrzymim stopniu. Co sobie zyczysz za nagrode? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Proponuje.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 11:15 wytlumacz o co chodzi w idolu Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Proponuje.. 03.05.04, 11:19 Generalnie to taki program, w ktorym wybiera sie osobe "najulubiensza", najlepsza, etc. Podobnie jest w tym wypadku, zostan moim idolem. Rozwala mnie polowa rzeczy, ktore robisz. Pelen podziw (w razie czego, to nie ejst ani ironia ani sarkazm - ku zdziwieniu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® rumieniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 13:22 rumieniec wystepuje zazwyczaj na licach. u wyjatkowo wstydliwych rumieniec potrafi dopasc nawet szyje. obecnie rumienimy sie raczej rzadko. byc może rumienimy siw na bardziej dyskretnych czesciach ciala, stad pozorny zanik rumienienia. niedlugo rumieniec mozna bedzie ogladac jedynie w muzeum, wystawiony razem z takimi zabytkami jak takt i dobre obyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Proponuje.. 03.05.04, 11:22 ze masz zaspiewac :) a w ogole to chyba nie wszyscy wiedza, ze Tedzik slicznie umie grac na giarze Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Proponuje.. 03.05.04, 11:24 Ooo tak, zaspiewac ;) A nie wszyscy, fakt, a niektorzy tutaj wrecz uwielbiaja dzwiek gitary :P (jesli to o nia chodzilo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Proponuje.. 03.05.04, 11:28 no ;)) ach, te literowki ;D i spiewac tez umie, bardzo ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Proponuje.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 11:41 musze niestety sprostowac Gdybym mial gitare To bym na niej gral lalala gitare mam, z graniem i spiewaniem gorzej mam sluch ponadprzecietny tzn. nie tylko rozrozniam, kiedy graja, a kiedy nie ale jeszcze, na dodatek, wiem kiedy ktos falszuje a w swojej tfurczosci tylko wariant pierwszy - wiem kiedy gram ;)) --- A wszystko te czarne oczy, lalala Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Proponuje.. 03.05.04, 11:53 A ja winko pije i jestem spolegliwie mięciutki <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Proponuje.. 03.05.04, 12:02 Polecam greckie Imylgylkos. Jakies 14 zł ,a jakie dobre. Półsłodkie. W sam raz do posiłków. Odpowiedz Link Zgłoś
nortia Re: Proponuje.. 03.05.04, 12:06 Leniuch no ;) Jeszcze jaki wygodny ho ho. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Proponuje.. 03.05.04, 12:13 Tak,byłem na działce.Robilismy grilla. Była karkóweczka. Winko wtedy by sie przydało. Na trawienie. Zamierzam dzis nic nie robic. Jutro zaczyna sie sajgon i tak juz do 10 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: Proponuje.. 03.05.04, 13:34 relaks na działce, griil i wino !!! masz zamiar wspomnieniem tego upajać się az do 10 lipca?? nie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Proponuje.. 03.05.04, 13:55 No oczywiscie ze nie.Wino od rana mało dobrze wrózy-chciałem tylko napisac ze od jutra do soboty o takim poranku jak dzis bede mógł tylko pomarzyc. Ewentualnie w sobote odpoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica_28 Re: Proponuje.. 03.05.04, 14:15 zinekk napisał: "od jutra do soboty o takim poranku jak dzis bede mógł tylko pomarzyc. Ewentualnie w sobote odpoczne" BIADACTWO - ale wierz doba ma 24 godziny cos zawsze sobie z tego czasu urwiesz na relaks!! moze nie koniecznie na działke i griila, ale na spacer Bulwarem lub rowerkien po parku. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Proponuje.. 03.05.04, 16:41 'giaa' giara, ale jak na nerwac git gra o dzizaaaaa hhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś