polski_francuz 05.07.26, 09:15 Proponuje zamienic nazwe forum na "Rosja" albo cos podobnego. Aha, i moze tworce wiekszosci watkow na ten temat troche poduczyc w jezyku polskim bo robi troche za duzo bledow. PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Propozycje 05.07.26, 09:20 Igor mógłby zainstalować sobie aplikację duolingo. A nawet powinien! :) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_2025 Re: Propozycje 05.07.26, 09:34 taziuta napisał: > Igor mógłby zainstalować sobie aplikację duolingo. A nawet powinien! ;-) Wole zywy jezyk, z rusycyzmami, z bledami stylistycznymi i ortograficznyni. Ja nie udaje kogos kim nie jestem. Wiec albo czytacie teksty moje takie jakie sa, albo olewajcie ich. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Propozycje 05.07.26, 09:46 igor_2025 napisał: > taziuta napisał: > > > Igor mógłby zainstalować sobie aplikację duolingo. A nawet powinien! ;-) > > > Wole zywy jezyk, z rusycyzmami, z bledami stylistycznymi i ortograficznyni. Ja > nie udaje kogos kim nie jestem. /.../ Leń zawsze znajdzie sobie wymówkę.. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_2025 Re: Propozycje 05.07.26, 09:30 Zla propozycja, wiekszosc watkow, zakladanych przez mnie, nie dotycza tematyce rosyjskiej. Oni sa rozni tematycznie, i moze dlatego ciesza sie powodzeniem. Poniewaz kazdy moze znalezc cos dla siebie. Ale kazdy, w tym i ty, PF, moze proponowac tematy, ktore zainreresuja innych. Wiec w czym widzisz problem? Odpowiedz Link Zgłoś