Dodaj do ulubionych

tornister szkolny

29.03.11, 21:24
Gdzie znajdę sklepy lub hurtownie w Bydgoszczy w których można kupić plecak dla pierwszoklasistki?
Obserwuj wątek
    • andzina Re: tornister szkolny 31.03.11, 17:52
      zaskoczyłaś mnie tym pytaniem - z reguły kupuję tornister/plecak pod koniec wakacji, wtedy jest prawie w każdym markecie czy dyskoncie :) teraz zresztą w większych marketach też powinien być. poszukaj w smyku - tam mają przez cały rok szkolne akcesoria, wiem, że jest hurtownia art. szkolnych na ul. Szajnochy, ale dokładnego numeru nie znam. no i oczywiści zostaje allegro.
      • ewa_sk Re: tornister szkolny 31.03.11, 21:06
        Wiem że pod koniec wakacji pojawiają się w marketach tylko nie mam pewności że dostanę coś porządnego. Coś mi się tez kojarzy że na Szajnochy jest jakaś hurtownia. Na Allegro oglądałam, ale bez przymierzenia wolałabym nie kupować. Chyba,że gdzies spotkam i przymierzę a kupię taniej na Allegro :)
        • jullka04 Re: tornister szkolny 31.03.11, 22:42
          Rzeczywiście polecam hurtownię na Szajnochy, koleżanka kupiła tam niedawno swojej córce plecak z usztywnieniem, taki, który po częstej eksploatacji nie niszczy się szybko:)
          Ja, póki co, swojemu przyszłemu pierwszoklasiście wyszukałam solidne biurko. Ale wybór plecaka też nas czeka:) Miłych poszukiwań!
          • jusiadyk Re: tornister szkolny 31.03.11, 22:53
            Julka no i jakie biurko wyszukałaś? Ja dzisiaj zostałam oczarowana meblami firmy Vox seria Evolve. Ceny raczej powyżej moich możliwości ale naprawdę świetne się prezentują te meble. Biurko akurat tam takie se. A Ty jakie kupiłaś?
            • delight30 Re: tornister szkolny 01.04.11, 10:31
              Kupowałam w wakacje zeszłego roku siostrzeńcowi plecak Topgala na Dworcowej &, w sklepie z galanterią skórzaną. Wybór dość duży był, plecak bez zastrzeżeń, ma się świetnie. Teraz przede mną ten sam problem, z tym że mój syn jest bardzo drobny i taki plecak jest na niego za duży, musimy szukać czegoś mniejszego...
              • ewa_sk Re: tornister szkolny 02.04.11, 14:48
                A na Dworcowej to gdzie mniej więcej jest ten sklep?
                • delight30 Re: tornister szkolny 02.04.11, 21:28
                  Dworcowa 7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka