Dodaj do ulubionych

Zespol Damy Rade

18.04.11, 00:39
Witam Poszukuje zespolu na wesele. Ostatnio znalazlam w necie zespol Damy Rade z Inowroclawia. Prosze o opinie.
Obserwuj wątek
    • becia28-net Re: Zespol Damy Rade 20.04.11, 13:15
      ja byłam na ich weselu i powiem szczerze że szału nie było jeśli mogę polecić to polecam zespół BINGO z Chełmna byłam na 3 weselach jak chłopaki grali goście ubawili się super a z poprawin wychodzili wszyscy na bosaka tak nogi bolały od tańczenia a oto jest do nich link topmp3.pl/bingo.html
      pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego
      • fajna19 Re: Zespol Damy Rade 13.10.11, 00:44
        Rowniez zastanawiam sie nad tym zespołem, z filmikow na youtube wynika ze graja dosyc sensownie. Byl moze ktos jeszcze na weselu na ktorym grali? Jakie wrazenia? Z gory dziekuje za wszelkie opinie:)
    • andrzej70_0 Re: Zespol Damy Rade 12.01.12, 08:27
      a my bawilismy sie na weselu z tym zespolem - super zabawa, naprawde polecam - sami planujemy miec ten zespol na swoim weselu;)
    • marzenaa1969 Re: Zespol Damy Rade 23.02.12, 17:59
      ten zespół to poprostu porażka.. nie maja nic wspólngo oz graniem na żywo. porostu playback jakich wiele na rynku, nie dajci się zwiść ich stronie WWW na której nawet powymyslali sobie opinie o sobie... oczywiście tylko pozytywne. Byliśmy z mężem na weselu jak "grali" szczerze mówiąc to wcale goście nie byli zachwyceni, a kase biorą sporą. A jak bedziecie z nimi godzić wesele to od razu Wam wcisną kamerzystę (swojego) 2/10 i mało tego nawet nie musicie się z nimi osobiście spotykać! wystarczy że tylk ozaliczkę przelejecie... ;) Stronę WWW mają wypozycjonowaną na wszystkie miasta i miasteczka w 4 województwach, ale nie dajcie się zwieść pozorom ;) Jedna wielka porażka ten zespół i te ich studio video ;)
      • andrzej70_0 Re: Zespol Damy Rade 06.03.12, 11:15
        a skad takie wnioski ze powymyslali sobie sami opinie? ze wciskaja video - nam nic nie wcisneli
    • wesele2014 Re: Zespol Damy Rade 13.10.13, 13:17
      A czy ktoś bawił się na weselu,bądź jakiejkolwiek imprezie przy zespole muzycznym Socho Band z Kruszwicy?
      Warty polecenia?
      Z góry dziękuję :)!
    • katarinea Re: Zespol Damy Rade 29.10.13, 09:58
      Dają radę, że tak powiem :) Ale warto się rozejrzeć za jakimś Djem lub wodzirejem, który poprowadzi zabawy z klasą :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka