Dodaj do ulubionych

EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO

IP: *.man.bydgoszcz.pl 08.05.04, 20:06
sytniewska z 7 lo to wredna i fałszywa baba. pod tym jej nieszczerym
usmieszkiem kryje sie fałsz i obłuda. nie dziwi mnie ze jest stara panną bo
nikt by z taka nie wytrzymał.wstretne babsko w sposobie bycia poprostu
nieznosna, chodze do niej do klasy i jest moja wychowawczynia i tak naprawde
to wszyscy maja dosyć jej matkowania. Mexczynas tym i uczyni.ła z nas osoby
niezaradne zyciowo. Fakt wykorzystujemy to bardzo gdy jakis nauczyciel nas
cisnie to idziemy sie jej wypłakac w rękaw a ona już bieże sprawe w swoje
rece i kręci dalej oczywiscie duzo od siebie dodając. nie mam do niej
szacunku jak wiekszosc osób z naszej 4e.Ciesze sie ze jest juz wiekowa i
niedługo mam nadzieje pójdzie na emeryture pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • madziara_pl Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO 09.05.04, 11:33
      dlaczego na nauczycieli nigdy nie jada uczniowie piątkowi ????
      nie chce sie uczyc, potem ma sie slabe oceny i wyzywa nauczycieli

ja wspominam 7 lo i nauczycieli z uśmiechem na ustach :))
      • Gość: tygrys(1g) Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 22:26
        ja akurat z nia nie mam zadnych lekcji,a le nie narzekam az tak bardzo na
        nauczycieli. No moze tylko na gackoska(nie potrafii nic wytlumaczyc) i na
        dziecilowska-burczy. bez komentarza. a tak poza tym to nasza szkola(to znaczy
        ludzie ze szkoly) sa supeeer.
        • Gość: tygrys Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 16:09
          czemu nikt sie nie odzywa?? chyba nie przestaniemy kontaktowac sie ze soba?
          siodemkowicze!!
      • Gość: fuj syta Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.05.04, 21:31
        niecierpie syty
        niecierpie syty
    • Gość: antysytyzm Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:42
      kochamy ja za te zera (0) z zadan... ty wredna kurwo jebana pajeczyno.. ty
      zezowata kurwa nas nie wyganiiaj ( bo wlasnie siedzimy w czytelni). pozdro dla
      wycha!!
      • Gość: kizia Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 25.05.04, 22:52
        masz racje to pajeczyna wredna nigdy nie miała faceta nie moge juz na nia
        patrzec syta jest dno totalne i ten jej rosyjski bez akcentu! straszne mam
        nadzieje ze nie długo idzie na emyryture pozdrawiam
        • Gość: ??? Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: 212.116.227.* 26.05.04, 13:27
          Kiziu droga, a skad Ty tak dobrze znasz akcent rosyjski, ze mozesz oceniac
          akcent Syty???
          Pochodzisz z tamtych stron, ze masz prawo oceniac czyjes umiejetnosci jezykowe?
          Jesli tak, to zwracam Ci honor, ale mam przeczucie, ze nieslusznie!!!
          • Gość: kizia Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 26.05.04, 22:14
            ??? zwróc ni honor ! z pochodzenia jestem rosjanką i ucze sie w 7 LO pozdrawiam
            • Gość: tygrys Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 09:31
              a do ktorej klsy chodzisz??
              • Gość: ??? Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: 212.116.227.* 27.05.04, 13:01
                Kasiu, Kiziu czy jak Cię tam zwać: podejrzewam, że nie mam powodów do zwracania
                Ci honoru, chociaż staram się Ciebie szanować! A Twoje rosyjskie pochodzenie,
                jak podejrzewam polega na tym, że ktoś z Twojej rodziny był 50 lat temu na
                tygodniowej wycieczce w ówczesnym Leningradzie lub Moskwie!!!
                Tygrysku, patrzę na to z boku, a Sytę znam dosyć dobrze, znacznie lepiej niż Wy
                oboje, przynajmniej tak myślę.
                Pozdrawiam Was serdecznie.
                • Gość: tygrys Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 15:31
                  Pewnie jakas rodzina albo znajoma jej jestes?! Ja tej babki nie znam bo mnie
                  nie uczy. nINe wiem czy dobrze czy zle ale rosyjskiego nie chce sie uczyc.
                  • Gość: antysytyzm Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 08:40
                    Jebac syte!co mnie to obchodzi ze ja znasz!
    • Gość: jakub Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.05.04, 20:53
      moja wychowawczynia jest syta wredna i wstrretna baba nie miała ogdy chłopa
      ciesze sie ze juz niedługo nie bede musiał jej ogladac pozdrawiam zwłaszcza
      goscia o ksywie antysytyzm
    • Gość: ada Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.man.bydgoszcz.pl 29.05.04, 20:55
      pisze do osoby ???
      jak znasz syte to powiedz jej niech przestanie byc taka wredna bo nikt nie moze
      juz na nia patrzec a ni słuchac jej fałszu no i wypadałoby aby w rosyjskim
      sie podszoliła
    • Gość: antysyta Re: EWA SYTNIEWSKA Z 7 LO IP: *.speed.planet.nl 19.08.04, 14:37
      wredne babsko ktore zamiast uczyc potrafi caqla lekcje przegadac o niczym, a
      sprobuj sie na jej lekcji odezwac!!! zacznie od tego co ona ci takiego zrobila
      a skonczy na pociagach. to ona rzadzi w tej szkole, ludzie wola schodzic jej z
      drogi bo jest wredna. cale szczescie mam juz to za soba

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka