Dodaj do ulubionych

SKLEP RYBNY

07.06.11, 19:24
Do wszystkich, którzy zastanawiają się nad tym, jaki interes rozkręcić w Radziejowie:
niewątpliwie BRAKUJE SKLEPU RYBNEGO Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA z NORMALNĄ OBSŁUGĄ!!!
To, co mamy to jakaś paranoja!
Ekspedientka mądrzejsza od popsutego radia, choć lepiej byłoby dla niej i całego interesu, żeby się w ogóle nie odzywała! Szkoda, że od razu ma się wrażenie, że jest się na wsi...
I te bezczelne dyskusje z klientem kompletnie nie na miejscu...
Czy ona jest właścicielką czy tylko tam sprzedaje?
Jeśli to drugie - to współczuję właścicielowi i zupełnie go nie rozumiem, czemu jeszcze nie zmienił obsługi. Czyżby nie zależało mu na sprzedaży i poszanowaniu klienta?
Mówię Wam: SKLEP RYBNY w RADZIEJOWIE z NORMALNĄ TAKTOWNĄ OBSŁUGĄ poszedłby na 100%!!!

Obserwuj wątek
    • pantera1980 Re: SKLEP RYBNY 08.06.11, 18:57
      Ooo..napisz coś więcej, jakie to teksty podaje ta Pani...?
    • kobieta_72 Re: SKLEP RYBNY 08.06.11, 19:19
      Kąsasz po to, żeby mieć (wątpliwą) radochę z obrażania ludzi pracy, czy może sam chcesz otworzyć sklep rybny i szukasz klientów?????
      W obu wypadkach gratuluję pomysłu- opluć kogoś na forum to jest dopiero coś!!!
      • baba-raba Re: SKLEP RYBNY 08.06.11, 22:46
        Fakt!
        Sklep rybny z prawdziwego zdarzenia by się przydał.
        Co do obsługi: sama byłam świadkiem, jak ekspedientka odezwała się niemiłym tonem do klientki słowami: " no czy Pani oszalała czy co???"
        Żenujace...
        • pantera1980 Re: SKLEP RYBNY 09.06.11, 18:43
          kobieta zamiast monitora postaw lustro i porozmawiaj ze soba tylko tak od serca, jezeli w ogole wiesz co to znaczy ;)
          • kobieta_72 Re: SKLEP RYBNY 09.06.11, 19:06
            Przytyk osobisty do pantery : jesteś głupi (-a?) jak but z lewej nogi. Jeśli nie zgadasz się z tym co piszę , to polemizuj z wpisami a nie osobiście ze mną. Przestań się do mnie przypier... i rusz mózgownicą. Tylko idiota odczytuje nik _72 jako 72letnią staruszkę. A może to np. 7 luty, a może coś jeszcze innego. Jeśli ty masz w niku 1980 to mniemam,że ,masz 31lat, ale niekoniecznie. A jeśli rzeczywiście masz 31 lat, to jeszcze nie znasz życia tak jak ja. Ale ja cię od gówniarzy nie wyzywam buraku!!!!!!!!!!!! I nie przywalam ci na każdym kroku, chociaż sadzisz byki ortograficzne i piszesz całkiem niegramatycznie.
            A teraz poużywaj sobie na mnie na podstawie tego co napiszę- "buractwo to nie pochodzenie, to stan umysłu"!!! i dlatego uważam, że jesteś MEGABUARKIEM!!!!!!!!!!!!
            • kobieta_72 Re: SKLEP RYBNY 09.06.11, 19:16
              kobieta_72 napisała:
              MEGABUARKIEM!!!!
              Hehehe z tych emocji sama walnęłam byka- oczywiście uważam,że pantera jest MEGABURAKIEM a nie inaczej. :)
              A wracając do sklepu rybnego, byłam tam kilkakrotnie i nie zdarzyło mi się, żeby ta pani była niemiła albo komentowała cokolwiek. Po prostu jak idę na zakupy, to kupuję a nie wdaję się w dyskusję ze sprzedawcą. Niektórym polecam taką taktykę :) szczególnie tym, którzy ciągle komentują na forum działalność punktów usługowych w naszym mieście.
              • pantera1980 Re: SKLEP RYBNY 09.06.11, 20:57
                Wystarczy poczytac twoje posty SZLACHETNA, żeby zobaczyc kto sie do kogo 1 p....ł, a juz na pewno kto panuje nad emocjami noooo ty to mistrzyni jestes tak trzymaj Dysortografia to nie grzech, ale.Prawde powiedziawszy to ile masz lat malo mnie obchodzi jezeli te cyfry to twoj rocznik to pogratulowac, ale czego .....PS"Może coś na uspokojenie, nie wiem może relanium"
              • ramadan-0 Re: SKLEP RYBNY 09.06.11, 22:16
                kobieta_72 napisała:

> kobieta_72 napisała:
                > MEGABUARKIEM!!!!
                > Hehehe z tych emocji sama walnęłam byka- oczywiście uważam,że pantera jest MEGA
                > BURAKIEM a nie inaczej. :)
                > A wracając do sklepu rybnego, byłam tam kilkakrotnie i nie zdarzyło mi się, że
                > by ta pani była niemiła albo komentowała cokolwiek. Po prostu jak idę na zakupy
                > , to kupuję a nie wdaję się w dyskusję ze sprzedawcą. Niektórym polecam taką ta
                > ktykę :) szczególnie tym, którzy ciągle komentują na forum działalność punktów
                > usługowych w naszym mieście.

A kto tu pisze o dyskusji ze sprzedawcą?
                Chodzi o zwykłą sytuację: zakupy!!! Kumasz?
                Jak taki masz poziom wymagań, jak poziom inteligencji, prezentowany na forum - nie dziwię się, że wszystko i wszędzie Ci pasuje...
                Żeby dyskutować z kimkolwiek - trzeba mieć jeszcze coś mądrego do powiedzenia.
                Zapewniam Cię, że Twoje milczenie podczas zakupów jest idealnym rozwiązaniem.
      • ramadan-0 Re: SKLEP RYBNY 09.06.11, 22:07
        kobieta_72 napisała:

> Kąsasz po to, żeby mieć (wątpliwą) radochę z obrażania ludzi pracy, czy może sa
        > m chcesz otworzyć sklep rybny i szukasz klientów?????
        > W obu wypadkach gratuluję pomysłu- opluć kogoś na forum to jest dopiero coś!!!

TAK!!!
        ALEŚ MNIE ROZSZYFROWAŁA!!!
        1) Tak, kąsam po to, by mieć radochę z obrażania ludzi pracy!
        2) Tak, chcę otworzyć kilka sklepów rybnych w Radziejowie i szukam klientów na forum!
        3) Tak, opluwam ludzi na forum!
        I bardzo dziękuję Ci za złożone mi gratulacje z tego tytułu.

Prezentujesz niebywały poziom inteligencji...:-)))

• kobieta_72 Re: SKLEP RYBNY 10.06.11, 21:59
          Za cienki w uszach jesteś mądralo,żeby komentować moje IQ. Jeśli chcesz sobie podyskutować w sklepie, to twoja sprawa. Ale nie wymagaj od każdego, żeby miał zawsze coś mądrego do powiedzenia. Jeśli poziom dyskusji z panią sprzedawczynią ci w którymś sklepie nie odpowiada, to tam nie kupuj. Ale nie obrażaj kobiety, która tam na chleb zapracowuje. Nie każdy urodził się geniuszem, niestety...
          • ramadan-0 Re: SKLEP RYBNY 17.06.11, 18:55
            I po co się tak niezdrowo podniecasz?
            Nie rozumiesz, co czytasz niestety, więc nie mogę Ci pomóc, agresywna jednostko.
            Dlaczego mnie atakujesz?
            Mamy wolność słowa i wypowiedzi. Każdy może wyrazić opinie na dowolny temat i ja to robię,
            bo mam do tego prawo.
            Przypominam, ze temat wątku to SKLEP RYBNY, a nie INTERPERSONALNE POTYCZKI
            Jeśli podoba Ci się wszystko w tym sklepie i jesteś zadowolony z obsługi - to napisz o tym!
            Jeśli już zdecydowałeś się coś napisać - ustosunkuj się do poruszanego tu problemu, a nie do mojej osoby! Nie masz co robić i na kogo pokrzyczeć, a musisz? Rozwiąż ten problem u specjalisty. Tu na FORUM takich emocji nie wypada rozładowywać, zapewniam Cię.
            NIE POTRAFISZ BRAĆ UDZIAŁU W DYSKUSJACH NA FORUM - to tego nie rób!
            Nie masz nic do powiedzenia w temacie tego wątku - znajdź sobie inny.
            Na forum zaglądam niezwykle rzadko.
            Powód jest prosty: ludzie zamiast wymieniać rzeczowo poglądy i opinie na zadany temat - tylko by się obrażali, atakowali, skakali sobie do gardeł. Byle tylko coś napisać i zaznaczyć swą obecność na tym terytorium. Żenada...
            Tak czy inaczej - osobom zastanawiających się nad własnym interesem sugeruję,
            że SKLEP RYBNY byłby na 100% trafionym pomysłem.

Pozdrawiam te 2 agresywne atakujące mnie na tym forum PIRANIE :-)))
    • kobieta_72 Re: SKLEP RYBNY 10.06.11, 22:09

> Ekspedientka mądrzejsza od popsutego radia, choć lepiej byłoby dla niej i całeg
      > o interesu, żeby się w ogóle nie odzywała! Szkoda, że od razu ma się wrażenie,
      > że jest się na wsi...

> Mówię Wam: SKLEP RYBNY w RADZIEJOWIE z NORMALNĄ TAKTOWNĄ OBSŁUGĄ poszedłby na 1
      > 00%!!!
      >
      1.A co to wg ciebie "wrażenie ,że jest się na wsi". Jesteś antywieśniakiem??? Miastowy z Radziejowa się znalazł!!!
      2.Co to jest "mądrzejsza od popsutego radia",tzn.trzeszczy czy jak???
      3.A co to wg ciebie"normalna taktowna obsługa"? Taktowny to człowiek,który przemilcza pewne sprawy. A ty chcesz rozmowy w sklepie rybnym, a nie milczenia.
      4.A o czy tak zawzięcie chciałbyś z tą panią taktownie podyskutować? O tym czy ryby są świeże czy może o trudnej sytuacji społeczno-ekonomicznej rybaków dalekomorskich???
      • ramadan-0 Re: SKLEP RYBNY 17.06.11, 19:08
        kobieta_72 napisała:

>
        > > Ekspedientka mądrzejsza od popsutego radia, choć lepiej byłoby dla niej i
        > całeg
        > > o interesu, żeby się w ogóle nie odzywała! Szkoda, że od razu ma się wraż
        > enie,
        > > że jest się na wsi...
        >
        > > Mówię Wam: SKLEP RYBNY w RADZIEJOWIE z NORMALNĄ TAKTOWNĄ OBSŁUGĄ poszedłb
        > y na 1
        > > 00%!!!
        > >
        > 1.A co to wg ciebie "wrażenie ,że jest się na wsi". Jesteś antywieśniakiem??? M
        > iastowy z Radziejowa się znalazł!!!
        > 2.Co to jest "mądrzejsza od popsutego radia",tzn.trzeszczy czy jak???
        > 3.A co to wg ciebie"normalna taktowna obsługa"? Taktowny to człowiek,który prze
        > milcza pewne sprawy. A ty chcesz rozmowy w sklepie rybnym, a nie milczenia.
        > 4.A o czy tak zawzięcie chciałbyś z tą panią taktownie podyskutować? O tym czy
        > ryby są świeże czy może o trudnej sytuacji społeczno-ekonomicznej rybaków dalek
        > omorskich???

Ad1) Wieś to nie miejsce tylko sposób myślenia i zachowania, jeśli wiesz, co mam na myśli
        (choć bardzo w to wątpię...)
        Ad2) Skoro nie wiesz o co chodzi, to przynajmniej określiłeś w ten sposób swój poziom
        intelektualny i bardzo dobrze, bo wiem teraz na 100%, z kim mam do czynienia...:-)))
        Ad3)Patrz II część wypowiedzi Ad2)
        Ad4) Patrz Ad3)

P.S.
        Nie ośmieszaj się więcej, bo mam z tego niezły ubaw...:-)
        Nie będę więcej reagować na Twoje bzdurne zaczepki, bo szkoda mojego cennego czasu i Twoich nerwów. Aż żal Ciebie, że się tak ekscytujesz.
        Pozdrawiam! :-)))

• kobieta_72 Re: SKLEP RYBNY 18.06.11, 21:12
          Człowieku, zagłębiasz się w moją psychikę niepotrzebnie. Poczytaj sobie ten wątek od początku- sam go wszakże założyłeś. Nadal chcę się dowiedzieć od ciebie tylko jednego- O czym chcesz dyskutować z kulturalną i taktowną obsługą sklepu rybnego??? Może sama poszukam pracy w takowym sklepie i chciałabym być dobrze przygotowana do rozmów z takimi jak ty, wymagającymi klientami. Pozdrawiam:)
          P.S. Nie martw się również stanem moich nerwów, daję sobie radę ze swoimi nerwicami:):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka