Dodaj do ulubionych

Firma windykacyjna Syndykat

10.07.11, 00:57
Witam, czy miał ktoś do czynienia z firmą windykacyjną Syndykat z Bydgoszczy mieszczącej się na ul. Chrobrego 14? Co to są za ludzie? Wchodząc tam widać jednego wielkiego karka i druiego trochę mniejszego. Nie można się dowiedzieć ich nazwisk ale za to szybko się dowiedziałam że jestem im winna pieniądze, (pożyczka od byłego przyjaciela, na którą jak sądziłam wcześniej, miałam czas żeby spłacić) kwotę długu pomnożyli kilkakrotnie i dali kilka dni na spłatę, w rozmowie zaznaczyli że wszystko o mnie wiedzą, gdzie mieszkam, gdzie pracuję, że mam dzieci. Nie brzmiało to jak negocjacje tylko jak groźba typu - "jak nie zapłacisz to zobaczysz do czego jesteśmy zdolni". Zabronili jakiegokolwiek kontaktu z osobą, której byłam winna pieniądze a są bardzo przekonujący. Boję się nie o siebie tylko o dzieci, szukam kolejnej pożyczki żeby dać im ale obawiam się że jak raz dam to na tym się nie skończy. Czuję się zastraszona i nie wiem co robić. Czy ktoś może mi doradzić co zrobić, może też mieliście z nimi do czynienia.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka