letalin 02.03.02, 12:33 Pewnie dlatego nie ma tu nikawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Ladny dzionek Bozia dała... 02.03.02, 13:16 taa, tylko czemu mi zawalil cale przedpoludnie obowiazkami? ;oP No ale teraz spadam na krotki spacerek :o))) KroTosS "POZA TYM SĄDZĘ, ŻE NALEŻY ZNISZCZYĆ KARTAGINĘ" Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss pytanie w kwestii formalnej! 02.03.02, 13:20 a Pani Bozia odpowiada, za ladna pogode<tak w nioskuje z tytulo postu. Kto wtedy odpowiada za zla pogode? Panteon katolicki rulejos ;o))) KroTosS "POZA TYM SĄDZĘ, ŻE NALEŻY ZNISZCZYĆ KARTAGINĘ" Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Ladny dzionek Bozia dała... 02.03.02, 14:59 krotoss napisał(a): >No ale teraz spadam na krotki spacerek :o))) I juz po -__- mam nadzieje, ze jutro tez bedzie chocby taka jak dzis pogoda :o) KroTosS "POZA TYM SĄDZĘ, ŻE NALEŻY ZNISZCZYĆ KARTAGINĘ" Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Ladny dzionek Bozia dała... 02.03.02, 16:00 Ja widze,ze dzisiaj jest pochmurnie i pachnie deszczem- wiadomo :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milak Re: Ladny dzionek Bozia dała... IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 16:42 ja tez chcę na spacerek (-; Odpowiedz Link Zgłoś
#kasia masz racje 02.03.02, 18:22 ..juz zmrok wiec czas zasiasc do kompa :)) po 7 h zajec (zwialo sie z 2-ch :)) odwiedzilam myslecinek i bylo bosko!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoe_bydg Re: Ladny dzionek Bozia dała... 02.03.02, 22:50 wsie paszli rabotat'! ale dzień byl super; szkoda,że musialam byc na zajeciach!ale czesc drogi powrotnej postanowilam zastąpić spacerkiem (WALKING) podobno jutro ma padać śnieg; i tak nie wierzę, w Bydzi pogoda jest zupelnie inna od tej prognozowanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Ladny dzionek Bozia dała... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.03.02, 13:26 zoe_bydg napisał(a): > wsie paszli rabotat'! O jedynastej wieczorem, w sobotę?? Zwariowali, czy mają taki specyficzny zawód :)) Dzisiaj niestety znowu ładnie, i znowu nikogo na forum, chyba sie zanudzę. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: Ladny dzionek Bozia dała... 03.03.02, 13:32 Gość portalu: fin napisał(a): > Dzisiaj niestety znowu ładnie, i znowu nikogo na forum Nie jest tak źle. Ktoś jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Ladny dzionek Bozia dała... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.03.02, 13:54 de_long napisał(a): > Nie jest tak źle. Ktoś jest ;-) I to kto, sam ON, he, he. Ale niestety piszą tylko w wątkach, do których ja obiecałem sobie się nie dopisywać. Pozdr PS. A co tam w fabryce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Ladny dzionek Bozia dała... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.03.02, 14:56 Już dawno po sumie a tu nadal nikogo. Ludzie, Panu Bogu swieczkę, ale i forum ogarek się chyba należy ?!! Chyba stracę nadzieję, że ujrzę tu jeszcze dzisiaj jakąs ludzką twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
de_long Re: Ladny dzionek Bozia dała... 03.03.02, 15:01 Korzystając z okazji, chciałbym się pożegnać na czas nieokreślony. Chirurg bierze jutro pod nóż i nie wiem, kiedy znowu pojawię się na Forum. Szkoda, że w szpitalach nie ma kafejek internetowych ;-), przesyłałbym specjalne korespondencje z cyklu „Z pamiętnika pacjenta”. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Ladny dzionek Bozia dała... IP: *.atr.bydgoszcz.pl 03.03.02, 15:10 de_long napisał(a): > Chirurg bierze jutro pod nóż i nie wiem, kiedy znowu pojawię się na Forum. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Na wszelki wypadek nie wzywaj jednak pogotowia, niech Cię ktos odwiezie :)) . > Szkoda, że w > szpitalach nie ma kafejek internetowych ;-), przesyłałbym specjalne > korespondencje z cyklu �Z pamiętnika pacjenta�. Ciekawe, czy byłaby to opowiesć tylko dla ludzi o "żelaznych nerwach". Nie wiem, szczęsliwie dawno nie byłem w szpitalu i nie wiem, jakie piętno odcisnęła na nich reforma służby zdrowia. Zdrówka życzę i do zobaczenia w takim razie, mam nadzieję, że wkrótce. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Ladny dzionek Bozia dała... 03.03.02, 16:44 de_long napisał(a): > Korzystając z okazji, chciałbym się pożegnać na czas nieokreślony. Chirurg > bierze jutro pod nóż i nie wiem, kiedy znowu pojawię się na Forum. Szkoda, że w > > szpitalach nie ma kafejek internetowych ;-), przesyłałbym specjalne > korespondencje z cyklu „Z pamiętnika pacjenta”. Zycze Ci ; szybkiego powrotu na Forum z jeszcze lepszym ZDROWIEM :))) Czekamy z niecierpliwoscia. serdecznie pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Do Dela 04.03.02, 18:16 Ciekawe czy po interwencji chirurgów "de long" będzie jeszcze long czy też np. "de short"? A tak w ogóle to trzym się de long! Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Do Dela 04.03.02, 18:20 Ciekawe czy po interwenji chirurga de long nie stanie się de short? No, ale na poważnie to trzym się powietrza ! Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Do Dela 04.03.02, 18:22 letalin napisał(a): > Ciekawe czy po interwenji chirurga de long nie stanie się de short? > No, ale na poważnie to trzym się powietrza ! Nie lubię się powtarzać a tu taki psikus machiny! No to jeszcze raz pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś