genuine44 22.05.04, 00:02 Skundlony owczarek austriacki (udajacy dobermana) ®pudelek intelekt wsciekla suczka z cieczka. A wszystkim ciecze slinka z pyskow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vvi0sna Re: Stado wscieklych psow 22.05.04, 00:15 vviosna napisała: > plusk > a teraz czas na briz Witamy naczelnego koprofaga forum. Smacznego Asiu. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Stado wscieklych psow 22.05.04, 00:20 vvi0sna napisała: > vviosna napisała: > > > plusk > > a teraz czas na briz > > > Witamy naczelnego koprofaga forum. > Smacznego Asiu. już się buźka napełniła.i od razu pusta.to co,jeszcze łykniesz?mam duuuużo.a dla ciebie specjalnej jakości.zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: Stado wscieklych psow 22.05.04, 00:23 trond napisał: > vvi0sna napisała: > > > vviosna napisała: > > > > > plusk > > > a teraz czas na briz > > > > > > Witamy naczelnego koprofaga forum. > > Smacznego Asiu. > > już się buźka napełniła.i od razu pusta.to co,jeszcze łykniesz?mam duuuużo.a > dla ciebie specjalnej jakości.zapraszam. Wiem,że lubisz,że spod burka głowy nie wysciubisz. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Stado wscieklych psow 22.05.04, 03:11 vvi0sna napisała: > trond napisał: > > > vvi0sna napisała: > > > > > vviosna napisała: > > > > > > > plusk > > > > a teraz czas na briz > > > > > > > > > Witamy naczelnego koprofaga forum. > > > Smacznego Asiu. > > > > już się buźka napełniła.i od razu pusta.to co,jeszcze łykniesz?mam duuuużo > .a > > dla ciebie specjalnej jakości.zapraszam. > > > Wiem,że lubisz,że spod burka głowy nie wysciubisz. > Smacznego. nie wiesz.pomyłka w adresie.nie sądzę aby ci się znudziło,ale też nie zachęcam specjalnie do kolejnych prób.bezsensownych.p.s.rym mi się podobał.nabierasz polotu.wolę to u ciebie od wymiotów.śpij dobrze.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Stado wscieklych psow 22.05.04, 00:18 genuine44 napisał: > Skundlony owczarek austriacki (udajacy dobermana) > ®pudelek intelekt > wsciekla suczka z cieczka. > > > A wszystkim ciecze slinka z pyskow. już szedłem spać kiedy zobaczyłem nowy wątek.nic z niego nie rozumiem.bo ty mówisz szyfrem.więc tylko bez związku z wątkiem- na dobranoc dla ciebie- scorpions-'am still lovin' u. podoba mi się twój nick.tylko troche lżysz.może wytrzymam.jesteś interesujący.zapamiętam ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś