Gość: Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:57 Co sadzicie o restauracjach na starówce np. u dekerta , u fukiera , dom restauracyjny Gessler czy przy zamku??? Chcę którąś wybrać na kolację firmową ale nie mam pojęcia czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sulek33 Re: Restauracje na starówce 14.02.05, 23:13 Jeśli to jest Twoja firma to odradzam. W większości miejsc zedrą z Ciebie i oszukają (na ilości, jakości, drugi raz doliczą długopisem serwis). Najgorzej jest w lecie - sezonowy personel nie zna litości (wszystko niedolewane i "pomyłki" przy rachunkach). Mam dużo takich doświadczeń, bo niestety często z zagranicznymi gośćmi MUSZĘ jadać na Starym Miescie. Ale zapewne są i wyjątki - przepraszam, że piszę tylko negatywnie, ale takie mam doświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Restauracje na starówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:04 Dziekuje za rady. Nie poszliśmy na starówke tylko do restauracji Nu JAzz Bistro. Fajny klimacik miła obsługa i rachunek mnie miło zaskoczył. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Wojtkowice Stare polecam IP: *.chello.pl 19.02.05, 19:59 Nie ma lepszego miejsca (w domu gdzie był kiedyś Krokodyl - tylko, że w podziemiach) Odpowiedz Link Zgłoś