Dodaj do ulubionych

Wybór przedszkola na Błoniu? Które najlepsze

04.01.12, 00:01
Hej dziewczyny, staje włsnie przed wyborem przedszkola dla mojej córeczki, start wrzesień 2012, chciałabym wybrać, któreś na Błoniu, ze względu na lokalizacje. Czy znacie moze opinie dotyczące Słoneczka, Muchomorka albo Kacperka;) Bede wdzięczna za każdą informacje. Pierwszy raz mam do czynania z tym tematem i przyznam sie ze trochę błodze;) z góry dzięki;)
Obserwuj wątek
    • luca28 Re: Wybór przedszkola na Błoniu? Które najlepsze 04.01.12, 07:49
      moja córka chodziła do przedszkola na Górzyskowie "wesołe serduszka" choć mieszkamy na Błoniu. Mogę Ci napisać coś o nim, na temat wymienionych przez Ciebie niestety wiem niewiele.
      • agikluczyk Re: luca28 05.01.12, 12:41
        Cześć !
        czy moge Cie prosić o wszelkie informacje o wymienianym przez Ciebie przedszkolu ? Przeprowadzamy się z końcem 2012 na Górzyskowo, a w październiku sa zapisy do tego przedszkola na rok 2013 więc już powoli zbieram opinie o nim ( nie wykluczam także przedszkoli na Błoniu) ...trudna decyzja ..
        z góry dzieki
        Możesz na maila: proaga@o2.pl
        • luca28 Re: luca28 06.01.12, 19:30
          szybko są te zapisy, ja zapisywałam w styczniu a teraz trzeba już w październiku. Zaraz napiszę maila.
          • agikluczyk Re: luca28 07.01.12, 22:53
            ;-)
            dzięki bardzo - odpisałam Tobie też ;-)
    • odsrodkowa Re: Wybór przedszkola na Błoniu? Które najlepsze 04.01.12, 09:18
      Moja corka w tym roku konczy Sloneczko. My jestesmy zadowoleni ze Sloneczka. Teatrzyki, kynoterapia, w tym roku nowa wychowawczyni mlodej zaczela przyprowadzac co jakis czas alpaki ;) Generalnie super. Nie mam wiekszych zastrzezen. Przez 3 lata wkurzyli mnie moze 2 razy, takze polecam.
    • gerka Re: Wybór przedszkola na Błoniu? Które najlepsze 04.01.12, 17:46
      Mój syn drugi rok chodzi do Muchomorka, generalnie jestem zadowolona, oczywiście znajda się jakieś minusy, ale trafił na bardzo fajną Panią, dwa razy w miesiącu są przedstawienia, koncert filharmoników, wszelkie okazje typu święta, dni Babci i Dziadka, Mamy Taty są fajnie zorganizowane, rokrocznie odbywa się rodzinny festyn. Dla nowych dzieciaczków są zajęcia aklimatyzujące /szczegóły są na stronie internetowej/.
      • luca28 Re: Wybór przedszkola na Błoniu? Które najlepsze 05.01.12, 07:51
        hej gerka pozdrawiam widzę, że jesteś już ku końcowi. Wszystko dobrze?
        • gerka Re: Wybór przedszkola na Błoniu? Które najlepsze 05.01.12, 18:59
          Luca jak miło:) tak odpukać /puk,puk/ wszystko dobrze, jeszcze trochę kulania się i synek będzie po drugiej stronie brzucha:)
          A co u Ciebie, jak się miewasz?
          • luca28 Re: Wybór przedszkola na Błoniu? Które najlepsze 06.01.12, 19:51
            odpisałam na gazetowego :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka