Gość: Ted® Re: gdzie ty wi0sno - tam i ja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 17:16 nowy pomysl na przedstawienie? wi0sna, a teraz yola.loyalna. to tez projekt zbiorowy? magiel --- u!tequilla, wasze zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
trond TYLKO WINNY SIĘ TŁUMACZY 10.06.04, 17:21 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nowy pomysl na przedstawienie? > wi0sna, a teraz yola.loyalna. to tez projekt zbiorowy? > magiel > > --- > u!tequilla, wasze zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: TYLKO WINNY SIĘ TŁUMACZY 10.06.04, 17:37 trond napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > nowy pomysl na przedstawienie? > > wi0sna, a teraz yola.loyalna. to tez projekt zbiorowy? > > magiel > > > > --- > > u!tequilla, wasze zdrowie > > jak by to ująć żeby nie skłamać?jeśli ktoś nie może w żaden sposób komuś zaszkodzić z jakichkolwiek powodów to snuje wymysły.im bardziej snuje,tym bardziej jest niewiarygodny.im częściej się powtarza,tym bardziej się pogrąża.i ośmiesza.jeśli uda mu się sprowokować atakowaną osobę do odpowiedzi ma niteczkę,punkt zaczepienia do dalszej jatki.jeśli coś kogoś absolutnie nie dotyczy-nie reaguje na zaczepki.ale gdyby to kto wiedział wcześniej?och man, ja nie ko man,uups,nie kumam...opluć kogoś na forum może każdy.nie reagować na to jest zasadą świętą.jak dotyczy.jak nie dotyczy.mało ważne.dla jednych forum to dyskusja,dla innych spluwaczka.każdy niech idzie swoją drogą.a dla bogina teqila.200ml.mam dziś gest.na procesji byłem.i modlitwy się nauczyłem. zapodam na forum.a co mnie kto zabroni: święty michale archaniele wspomagaj nas w walce a przeciw niegodziwości i zasadzkom złego ducha bądź naszą obroną oby go bóg pogromić raczył pokornie cię o to prosimy a ty wodzu niebieskich zastępów szatana i inne duchy złe które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą mocą bożą strąć do piekła amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® amen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 18:17 u!tequilla, twoje zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: amen 10.06.04, 21:16 u! tekilla :) wasze zdrowko wznosze - soczkiem porzeczkowym niestety jedynie ;) bo naukaaa ;) piekny dzis dzien jutro tez i oby jak najdluzej!!!!!!!!! rozpiera mnie RADOSC!!!!!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich Forumowiczow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna wpadajcie na impreze 10.06.04, 21:33 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nowy pomysl na przedstawienie? > wi0sna, a teraz yola.loyalna. to tez projekt zbiorowy? > magiel > > --- > u!tequilla, wasze zdrowie wielki projekt bo i przyjazn wielka moja i wi0sny ja glupia i ona glupia dzis bawimy sie na pidzama party jest poncz i ciasteczka jak sie sciemni to beda opowiesci o duchach narazie woskujemy nogi o dzizaaaaaaaaaaaaaaa żałujecie że was tu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: wpadajcie na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:35 wszystkie gupie? magiel Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: wpadajcie na impreze 10.06.04, 21:35 i ogladamy Bodygarda wi0sna sie wzrusza o dzizaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: wpadajcie na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:43 Ja też chcę dzizaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
yola.loyalna Re: wpadajcie na impreze 10.06.04, 21:44 Gość portalu: Ted® napisał(a): > Ja też chcę > dzizaaaaaaaaaaaaaaa! to babski wieczor żadnych samców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: wpadajcie na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 21:57 samcem się bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: wpadajcie na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:10 dzieki za szczerosc dzi(e)weczko hhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: wpadajcie na impreze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 22:16 joanno! uczyc sie mialas do roboty hhhhhhhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś