Dodaj do ulubionych

do frycha, arafata i pozostałych bydg na forum

10.03.12, 12:13
apeluję do Was. osikajcie tego debila człowieka z ....... Czy musumy znosić te idiotyczne propagandowe wpisy. Zniknijmy go to będzie musiał sam sobie odpowiadać. Przywturuje mu czasami pozostała forumowa hołota i niech się plapśtają w swoim gówienku.

Nie odpowiadajcie na żadne wpisy człowieka z i będzie pozamiatane. Znalazł sobie miejsce w którym uważa nas za idiotów i wypisuje bzdury. Osikajmy go.

Co Wy na to?
Obserwuj wątek
    • pogotowie_ortograficzne Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 12:27
      naubyd napisał:

> Przywturuje <

Powinno być: Przywtóruje.
      Jeśli już chce się użyć akurat takiego przedrostka, bo jednak znacznie lepszym w tym kontekście byłoby użycie słowa "zawtóruje".
      • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 15:28
        a to ciekawe. Rzeczywiście. Dziękuję
        • czlowiekzbydgoszczy Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 15:39
          naubyd napisał:

> a to ciekawe. Rzeczywiście. Dziękuję
          >
          Trzeba było skonczyć 7 klasę Towarzyszu, nie robiłbys takich byków :)))))))))))))))
          ale o czym ja do ciebie :))))))) ty i skonczyc 7 klasę, dobre ;)
    • bydgoski_pastuch Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 13:37
      naubyd ,myślenie i pisanie sprawia Ci kłopot.Odpocznij deczko
      • for_educational_purposes_only "deczko"? 11.03.12, 03:55
        bydgoski_pastuch napisał:

> naubyd ,myślenie i pisanie sprawia Ci kłopot.Odpocznij deczko

"Deczko"? Rzeczywiście, trzeba być pastuchem żeby użyć takiej formy. I to pastuchem z raczej niskich hal ;)
    • marekwlodzimierz Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 15:51
      Masz racje, prowokatorów trzeba "olać".
      Dyskusja z nimi nic nie wnosi, tym bardzie głupie pyskówki.
      • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 15:59
        niestety są dość inteligentni i potrafią prowokować. Myślę, ze damy radę. Dlatego skierowałem prośbę do najaktywniejszych kolegów.
        • tlss Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 16:02
          Wystarczy klikać do usunięcia. Będą leciały bany z automatu jak się to będzie powtarzało.
          • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 17:36
            Niestety nie naruszają regulaminu. Nie odpisuj im proszę. Opanuj nerwy. Zobaczysz że poczujesz się lepiej. Nie daj im satysfakcji
            • bydgoski_pastuch Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 17:39
              > Opanuj nerwy. Zobaczysz że poczujesz się lepiej.

Widzę, że Cię na autoanalizę wzięło...
      • bydgoski_pastuch Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 17:26

marekwlodzimierz napisał:

> Masz racje, prowokatorów trzeba "olać".

I nawet Ty Brutusie przeciwko nam ?
    • frych47 Re: do frycha, arafata i pozostałych Towarzyszy 10.03.12, 17:06
      czlowiekzbydgoszczy napisała:

> No, juz dobrze, teraz sie uspokoj, wyjdz na spacer popatrz czy wracaja juz gęsi
      > ....

Wiem, że marszałek robi najlepszą gęsinę dlatego potrzebujecie gęsi.
      • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych Towarzyszy 10.03.12, 21:31
        panie Frych. Olewamy ich tak? OLEWAMY!
    • violavip Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 17:43
      Chcesz o coś apelować ,to bądź precyzyjny " człowiek z..." Nazywaj rzeczy po imieniu ,to nic ,że wszyscy wiedzą o kogo chodzi.
      • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 18:06
        Violu, właśnie zrobiłem to celowo. Zobacz jak się zleciały prawie wszystkie mendy. Brakuje jeszcze kilku patrzących z wielkim ale i Ci dojdą ... do siebie a potem coś wpiszą i dojdą ;)
        • violavip Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 19:07
          No to czekamy : )))
          • ababyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 20:49
            Pozdrawiam Panią oraz, trochę mniej, szamoczących się.
            Andrzej Adamski
    • dlugi0330 Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 22:02
      Mam świadomość, że nabijamy ten wątek, ale może jest to taka lista, która popiera założyciela tego wątku. Też jestem za olewaniem toruńskiego świra. Może to szlachcic, który jakoś na razie przysnął.
      • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 10.03.12, 23:24
        To nie Szlachcic. Jego wpisy poznałbyś na odległość. To zapewne ten sam facio, który twierdził że jestem tornistrem :) Poznaję jego pseudo inteligenckie maniery :)
        • bydgoski_pastuch Re: kłamczuszek ! 11.03.12, 08:59
          naubyd napisał:

> To zapewne ten sam facio, który twierdził że jestem tornistrem :)

a nie byłeś nim ? (zresztą dość nieudolnie udawałeś torunczyka,gdyz bardzo szybko Cię zdemaskowano)
          a wczesniejsze ,twoje podstawowe nicki,jak chociażby muvo200 czy heniekstar ? Pamietasz je jeszcze ?
          kiedyś nawet podszywałeś sie pod szlachcica,piszą jako - szlahcic
          Zabawny jesteś :) trollu !!!
      • naubyd dziękuję 10.03.12, 23:25
        :)
        • czlowiekzbydgoszczy Re:Nie moge ze smiechu ! 11.03.12, 10:23
          Fiu, fiu teraz sie wydało,ze Twoarzysz naubyd krzyczy , apeluje, podżega ,zeby "olać trola" a sam .....
          No, nie ! Podac ci gasnice,żebys sie nie spalił ze wstydu?
          Brzydzę sie takimi...........

Bydgoski Pastuchu, wielki szacun dla Ciebie . Teraz juz wiem na co tego ..... stać ;)
          • marcioo30 Re:Nie moge ze smiechu ! 11.03.12, 10:38
            przewodnik z PTTK Toruń :) niezatapialny, wiecznie żywy, posiadacz znaczącej ilości ników aktywnych w bydgoskich tematach, tzw. toruński głos na forum GW:) - dodam jeszcze wielbiciel wszystkiego co dotyczy Bydgoszczy :)
            • naubyd Re:Nie moge ze smiechu ! 11.03.12, 10:59
              no i widzisz ile kundli się zleciało? Działa! ignorujmy ich nadal a dostana piany w pyskach. Będzie podstawa do podejrzenia o wściekliznę. potem już tylko hycel
    • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 11.03.12, 11:05
      trzymajmy się chłopaki. Jest nieźle. na każdy Wasz i mój post osiołek odpisuje i prowokuje. Pośmiejcie się i zignorujcie. Najlepszy sposób na trolla i prowokatora. Inaczej się tego tałatajstwa nie pozbędziemy.

Co innego gdyby chcieli dyskutować. Ale ich ciągłe przybieranie pozy przedwojennej hrabiny patrzącej na wykształconych mieszczan z poczuciem wyższości bo kiedyś tak jej nakazywały zasady przekazane przez nieroba tatusia. Mają to we krwi- z wyższością patrzeć na nas. Każdy, nawet żul z Torunia jest dumny z UMK i SM. W Bydgoszczy był na zakupach w galerii, a po powrocie musi jakoś leczyć kompleksy i wypisuje takie bzdury na forum.
      • bydgoski_pastuch Re: upupiony - zatopiony :) 11.03.12, 12:50
        Zapedzony w kozi rog ,wijesz sie i próbujesz jeszcze kąsać i gryzć po kostkach .Ale daremny twój trud ! Prawda jest banalna,naubyd - trollem byłeś,trollem jesteś i na zawsze nim juz pozostaniesz.Bo taka twoja natura !
        Oszukiwac to wiesz kogo możesz :)
    • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 12.03.12, 07:39
      przypominam o mojej prośbie. damy rade?
    • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 13.03.12, 15:20
      i jak tam? Dajecie widzę radę. Fajnie. A pan Arek dostaje coraz większej piany nawet idiotyczny wątek założył hahaha i sam sobie odpisuje :)
    • tylko_fakty trol wyjechał ? cisza na forum 14.03.12, 14:20
      zastanawiające ,że toruńskie nicki masowo zniknęły z metropolitalnego forum, czyżby oszołom wyjechał, czy akcja bojkotowania jego wpisów przyniosła skutek ?
      • czlowiekzbydgoszczy Re: trol wyjechał ? cisza na forum 14.03.12, 15:56
        tęsknisz juz ?
    • bymen uwaga trol znowu na metropolitalnym forum 14.03.12, 22:30
      najlepiej zrobić tak jak koledzy sugerowali wrzucić go do "niewidzialnych"
      • naubyd Re: uwaga trol znowu na metropolitalnym forum 15.03.12, 15:50
        Chłopaki no nie odpowiadajcie tym baranom na wyraźnie prowokujące wpisy. Po co dyskutujecie z tym baranem "z bydgoszczy" o SMB? Przecież to jełop i prowokuje. Przyczyniacie się do tego że ludzie czytają te wypociny.
        • czlowiekzbydgoszczy Re: uwaga trol znowu na metropolitalnym forum 15.03.12, 17:14
          Ach naubyd, jaka kultura od ciebie zalatuje, któz mógłby sie z toba równać ?
          Najciekawsze, to chyba fenomen albo przypadek kliniczny,ze wszystkich ostrzegasz zeby sie nie wypowiadali,ale sam podbijasz wątek.
          Powiem tak żeby admin nie wyciął mojej wypowiedzi,a ty zebys zrozumiał.
          Usmiałem sie jak w cyrku
          • frych47 Re: uwaga trol znowu na metropolitalnym forum 15.03.12, 18:15
            czlowiekzbydgoszczy napisała:

> Usmiałem sie jak w cyrku

No faktycznie macie tam w T. niezły cyrk do nas on czasem też zajeżdża Cyrk Zaleski
    • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 15.03.12, 17:24
      Przypominam, że istnieją tez jełopy inteligentne. Używają niestety tej inteligencji do siania nienawiści i prowokowania. Uważam, że złapać się na te prowokacje mogą tylko ludzie o słabych nerwach albo mało rozgarnięci.
    • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 16.03.12, 08:45
      mam nadzieję, że rozpoznajecie kumuruska :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) liska chytruska
      • tylko_fakty Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 16.03.12, 08:57
        naubyd napisał:

> mam nadzieję, że rozpoznajecie kumuruska :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        > )))))))))))) liska chytruska

wystarczy pierwsze zdanie wpisu i juz wiadomo kto z jakimi intencjami to pisał,
        a jeszcze te nicki - widać ,że ten człowiek ma jakiś problem emocjonalny,
        może się filmów jakiś naoglądał.
        Jego praktyki na forum świadczą o problemie osobosciowym, niby zamieszkuje ten pępek świata a skomli na naszym forum
        • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 16.03.12, 11:30
          teraz odpowiada na swoje posty jako mark_byd )
    • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 17.03.12, 09:22
      Jest dobrze chłopaki. kumuruskie Arki dyskutują same ze sobą. Wyciągają już zatęchłe niki:). Fajnie to widzieć. Ciekawe jak długo będzie ich to bawić? Mówiłem - zignorujemy - zaczną zdychać :)Nasze odpowiedzi były dla nich jak woda. Albo wóda :).
      • salzbeer Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 17.03.12, 09:53
        Naubyd przestan już się ośmieszać infantylnym podkakiwaniem z radości że tobie i twoim kilku kolegom udało się utrzymać rączki z dala od klawiatur.
        Nie wiem kto jest wiekszym problemem naszego forum tacy jak ty, czy głupole typu "człowieka"
        • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 17.03.12, 12:59
          Uważasz, że ignorowanie ich nie przyniosło efektu? Ja uważam, że tak. Zaczęli pisać sami do siebie. My zajmijmy się dyskutowaniem o bydgoskich sprawach i tych które nas dotyczą a rozstrzygają się w Toruniu.
    • alfred_prawdomowny Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 17.03.12, 18:00
      Zacząłem filtrować tych idiotów, jak ładnie wyglada to forum.
      • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 17.03.12, 18:49
        a to też dobry sposób :)
    • tylko_fakty Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 06.04.12, 08:26
      naubyd napisał:

> apeluję do Was. osikajcie tego debila człowieka z ....... Czy musumy znosić te
      > idiotyczne propagandowe wpisy.

nie wchodźcie w jałowe dyskusje, olewajcie ich wpisy
      nie dawajcie się rozprowadzać na naszym forum przez toruńskich propagandystów,
      • czlowiekzbydgoszczy Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 06.04.12, 08:55
        O, ujawnił sie wielbiciel odgrzewanych kotletów. Czyli wszystko po staremu. Zwycieżyła idea towarzyszy z PZPR i jasiakiewicza - siać nienawiść do wszystkiego co niebydgoskie !
        W wielkim tygodniu to rzeczywiscie niesamowite. Gratuluje Ci towarzyszu tak trzymaj ,a któregos dnia obudzisz sie z ręką w nocniku!
        • czlowiekztorunia1 Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 06.04.12, 10:03
          Koledzy, ja od pewnego czasu nie czytam komentarzy "czlowiekazbydgoszczy", bedacego troche oderwanym od rzeczywistosci, ktory kiedys napisal, ze T jest och i ach bo na starowce w T jest jakas tam knajpa. Polecam robic to samo. Nawiasem mowiac "czlowiekuzbydgoszczy" jak Tobie tak zle w B (o ile jestes jej mieszkancem) to sie wyprowadz, droga wolna.
          Pozdrawiam
          • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 06.04.12, 10:10
            oni się zachowują jak Kościół. Napisanie w prasie o księdzu pedofilu, o malwersacjach w kościelnym wydawnictwie, pazerności księży w Gdańsku Oliwie to jest co? ATAK na kościół.

Tu tak samo. Piszesz o podziale środków jak 1:4, o niepotrzebnych województwu inwestycjach itp. Co to jest? SIANIE NIENAWIŚCI I ATAKOWANIE TORUNIA.
    • naubyd Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 09.04.12, 10:52
      nadal wdajecie się w dyskusje z tym idiotą? Rozumiem odpowiedzieć na jakiś w miarę n ormalny posta ale przewalać sie wzajemnie postami? Olejcie palanta
    • ramboost Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 12.04.12, 00:49
      Jakby ktoś chciał się pośmiać z tego biednego trolla Areczka vel kid_cassidy, vel człowiekzbydgoszczy, vel poczuj_różnicę, patrz_realniej i podobne, to dla przypomnienia link. Ostrzegam, tylko dla ludzi po paru głębszych lub po dobrym zielu :D

turysci_jada_tylko_do_torunia_nie_do_bydgoszczy
      • arafat11 Re: do frycha, arafata i pozostałych bydg na foru 12.04.12, 02:27
        areczek naprawde wymaga pomocy...a wlasciwie izolacji, zeby nie robil wiecej sobie krzywdy...
        a teksty przednie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka