lorek08 19.03.12, 19:05 Gdzie w Bydgoszczy są ciucholandy z odzieżą używaną na wagę ? Znacie jakieś? Ja znam tylko jeden na Gdańskiej.Jak coś wiecie to pomóżcie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bianna Re: odzież na wagę 19.03.12, 21:57 Na szybko przychodzą mi do głowy dwa miejsca: 1) róg Powstańców Wlkp. i Jurasza 2) na Modrakowej, obok targu na wyżynach Popytam jeszcze znajomych, bo wypadłam z obiegu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: odzież na wagę 19.03.12, 22:28 obydwa są na wagę ? Orientujesz się jakie ceny tam są ? Jak jeszcze usłyszysz o jakimś to napisz proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka84 Re: odzież na wagę 20.03.12, 07:56 > 2) na Modrakowej, obok targu na wyżynach > Popytam jeszcze znajomych, bo wypadłam z obiegu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: odzież na wagę 20.03.12, 08:08 Na bartodziejach rzadko bywam-chodzi o ten przy biedronce czy to gdzieś przy tej wodzie? Nie mam tam orientacji.Co do Gdańskiej to tak,chodzi o ten nad rywalem.Są tam obok siebie dwa.W jednym dostawa w czwartek w drugim w poniedziałek.Ceny 55zł-45-35-25-15-10 za kg . Większość na wieszakach,ja patrzę tylko na dziecięce więc nie wiem jak to jest z ubraniami dla dorosłych. Odpowiedz Link Zgłoś
bianna Re: odzież na wagę 20.03.12, 09:27 Dawno nie byłam, ale chodziłam na piętro nad SPOŁEM na rogu Powstańców i Jurasza. Co doc en - nie wiem, wypadłam z obiegu, preferuję wycenione lumpeksy. Odpowiedz Link Zgłoś
bianna Re: odzież na wagę 21.03.12, 15:42 Znalazlam jeszcze jeden lumpeks na wagę. Na Rejtana, chyba teraz dość popularny, masa ludzi w nim siedzi jak przejeżdżam tamtędy do pracy. Znajoma bardoz chwli odziez, ja nie byłam więc nie wiem, na szybie widziałam chyba 50zł/kg, ale nie pamiętam którego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: odzież na wagę 29.04.12, 22:26 Odświeżam temat :) Czy była któraś z Was w lumpeksie na Gdańskiej Bigastyl ? Wiem,że jest na wagę i wycenę-nie wiem czy warto mi tam jechać,zależy mi tylko na ciuchach na wagę. Druga sprawa to lumpeks WERONA.Byłam ostatnio w okolicach rynku ale nigdzie go nie widziałam.Czy od biedronki powinnam iść cały czas prosto czy gdzie ? Chciałabym za tydzień pozwiedzać je ale nie wiem dokładnie co i jak :) Odpowiedz Link Zgłoś
alkara Re: odzież na wagę 29.04.12, 22:58 Lumpeks Werona na bartodziejach jest na samym końcu Skłodowskiej po prawej stronie. Od biedronki musisz iśc cały czas prosto, mijasz rynek i jeszcze dalej do końca.Kończy się ulica i jest tam lumpeks i pralnia. Jeśli jedziesz autobusem to są jeszcze dwa przystawnki od tego przed biedronką. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: odzież na wagę 29.04.12, 23:11 a możesz mi powiedzieć czy warto tam jechać ? Chodzi mi o ubranka dziecięce,czy dużo jest wieszaków z ciuszkami dla maluchów ? Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka84 Re: odzież na wagę 30.04.12, 10:13 Jeśli chodzi o Weronę to ubranek jest sporo ale dla dziewczynek, dla chłopców tylko jedna ściana przeznaczona. Werona ma dwa piętra, na pierwszym jest odzież "lepsza" (poniedziałek dostawa 50 zł za kg) a na dole, w piwnicy są ciuchy wycenione po 1-2-5 zł ale są to ciuchy które im nie zeszły u góry, na dole jest mniejszy komfort szukania, ścisk, brak światła, mała przestrzeń. Na rejtana byłam, tez 50 zł za kg w poniedziałek, odziezy dla dzieci mniej, ale za to wszystko na wieszakach a nie w koszach, kupiłam tam świetny sweterek dla synka i jeansy z metką tez. Odziez super, do przymierzalni zawsze kolejki, generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: odzież na wagę 30.04.12, 13:26 Bardzo dziękuję za inf.Na Rejtana to gdzieś w okolicy skarbówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: odzież na wagę 06.02.13, 17:21 Temat dalej aktualny więc jakby któraś z Was chciała się podzielić jakimś adresem odzieży na wagę to z chęcią przyjmę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka84 Re: odzież na wagę 06.02.13, 18:57 Werona otworzyła drugi lumpeks na magnuszewskiej nad intermarche, nie byłam tam jeszcze wiec nie wiem... za to Landon zniknał :( Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: odzież na wagę 07.02.13, 10:59 Właśnie dziś o tej drugiej Weronie się dowiedziałam. W przyszłym tygodniu tam podejdę.Jeżeli chodzi o London Look to wcześniej był nad Rywalem-później przenieśli jeden bodajże koło Mickiewicza-ale dużo mniejszy niż wcześniej były ale nie wiem czy jeszcze jest bo jak go przenieśli to tylko raz byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
zofia1777 Re: odzież na wagę 07.02.13, 11:45 A moze jest ktos zainteresowany poprowadzeniem superciuchlandu? Posiadam lokal na Fordonie i chetnie nawiaze wspolprace. Odpowiedz Link Zgłoś
lolek236 Re: odzież na wagę 10.03.13, 10:38 Jestem zainteresowany współpraca Moj nr 662008348 Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: odzież na wagę 13.07.13, 22:08 wciąż aktualne :) Jak ktoś zna jakiś ciucholand na wagę to proszę o informację :) Odpowiedz Link Zgłoś
zofia1777 Re: odzież na wagę 14.07.13, 09:54 Nowy, superciuchy otworzyl sie przy Osiedlowej, kolo Wyzwolenia Odpowiedz Link Zgłoś
lorek08 Re: odzież na wagę 27.07.13, 13:12 Jakie to jest osiedle bo jak patrzę na mapę to ulice obok nic mi nie mówią? Oraz czy pamiętasz ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
zofia1777 Re: odzież na wagę 27.07.13, 17:45 Rog Andersa i Wyzwolenia, nazywa sie "Perelka". Cen niestety, nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś