farcry555 29.04.12, 12:37 To raczej świadczy o tym,że developerzy jeszcze mają za wysokie marże, skoro dają klientom takie prezenty. Siła nabywcza polaków spada a to zawsze w innych krajach skutkowało spadkiem cen nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jar220 Do mieszkania samochód gratis. Deweloperzy kusz... 29.04.12, 16:17 Aż mi sie nie chce wierzyc temu co tu przeczytałem. W tym tygodniu przez tel. deweloper nagabywał mnie na podpisanie umowy na kupno mieszkania za 400 tyś. Do tego był nie miły i wrecz arogancki. A tu czytam, że ktos daje uato czy ogródek, a on nie dośc że nie cche wogóle opuścic na cenie to jeszce z góry traktuje klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
dan1-000 Marże ... 29.04.12, 16:33 niedawno czytalem o marzach deweloperow i ten art to potwierdza. Hmmm, czy lepiej do mieszkania za 200 k dolozyc samochod za 32 k, czy lepiej obnizyc cene o te 32k??? Tego typu mieszkania finansuje sie z glownie z kredytu, wiec chyba lepiej obnizyc cene, bo latwiej wyjdzie zdolnosc kreydytowa. Z drugiej strony tu chodzi o Osiedle Eskulapa, czyli teren bez komunikacji miejskiej, wiec moze ten samochod nie jest zly? Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Do mieszkania samochód gratis. Deweloperzy kusz... 29.04.12, 22:24 Lake residence, pomijając głupawa nazwę to faktycznie bardzo szczęśliwe osiedle - 50 m od Szosy Gdańskiej i 100 m od stacji benzynowej, a 20 m od dużego zakładu produkcyjnego. Chyba za dużo tego "szczęścia" naraz? dziwnabydgoszcz.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ax222 Do mieszkania samochód gratis. Deweloperzy kusz... 30.04.12, 07:15 "ale największym magnesem dla klientów wciąż pozostaje jednak niska cena. Pod tym względem jesteśmy w najlepszej sytuacji wśród dużych polskich miast." A teraz niech dziennikarzyny, którzy potrzebowali aż dwóch dusz do wykreowania tak płytkiego tekstu, policzą sobie wskaźnik dyspozycyjny dochód osobisty / m kw. i ponownie sprawdzą, czy w Bydgoszczy mamy tak swietną sytuację. A ad rem: 2500 za metr - co kosztuje więcej, jest premią na pazerność twórców bud z gipsu i kartonu. Odpowiedz Link Zgłoś