Gość: Déjà vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 01:58 ...to wszystko w porzadku? tak? czy moze komus, cos, gdzies, jakos, ktoredys, nie w pore i w miejsce tylko po co? no? po co?! sie pytam i... Déjà vu - rarog jak ongis wody pierwszej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zinekk wszystko ok 20.06.04, 02:10 wszycho ok, z przodu , z tyłu, przed oczami, dwie rece, dwie nogi , wzrok normalny, inteligencja normalna, dziesiec palców u nóg, dziesiec palców u rąk, wszystko ok - u nnie ok u innych nie-choc niby normalnie-lecz nie mimo iz nie widac szalenstwa, piany z ust, potrójnego jezyka, ogonów, u nich nie normalnie Pozdrawiam Cie Deja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: wszystko ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 02:47 no! to milo zinnek zes posiadacz wszych'ow i ok'ejow (tylko blagam o konczynach ani slowa wiecej! - od wczoraj mam uraz ku nim) a tak w sumie, jesli sie na tym glebiej zastanowic, to mozna dojsc do wniosku, ze jak u innych nie do konca, czyli wlasciwie norma, to znaczy, ze ze tez u nich w porzadku chyba sie czepiam ;) odpozdroowa zinnek, Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: wszystko ok 23.06.04, 05:19 Czepiaj się! Bo... bywa różnie - kwadratowo i podłużnie... może ja lepej jakiś wierszyk, Cohena np Wszystko, co należy wiedzieć o Adolfie Eichmannie Oczy :............................................W normie Włosy :..........................................W normie Waga :..............................................Średnia Wzrost :..............................................Średni Znaki szczególne :.................................Brak Ilość palców u rąk :..........................Dziesięć Ilość palców u nóg :..........................Dziesięć Inteligencja :...................................W normie Czego oczekiwałeś ? Szponów ? Olbrzymich kłów ? Zielonej śliny ? Szaleństwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: wszystko ok 23.06.04, 10:27 elodia napisała: > Czepiaj się! Bo... bywa różnie - kwadratowo i podłużnie... może ja lepej jakiś > wierszyk, Cohena np > Wszystko, co należy wiedzieć o Adolfie Eichmannie > Oczy :............................................W normie > Włosy :..........................................W normie > Waga :..............................................Średnia > Wzrost :..............................................Średni > Znaki szczególne :.................................Brak > Ilość palców u rąk :..........................Dziesięć > Ilość palców u nóg :..........................Dziesięć > Inteligencja :...................................W normie > > Czego oczekiwałeś ? > Szponów ? > Olbrzymich kłów ? > Zielonej śliny ? > Szaleństwa ? > No własnie :D:D:D !!!! Posłuzyłem sie Cohenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: wszystko ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:15 elodia napisała: > Czepiaj się! Bo... bywa różnie - kwadratowo i podłużnie... chyba za dlugo nie bylam na forum i swojska atmosfere zgubilam. coz spadam, bo sesyja na karku uklony Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: wszystko ok 23.06.04, 14:17 niestety to forum psycholi. Jak czlowiek za dlugo tu nie jest to zapomina jak tutaj fajnie i zdrowieje. Ale nie martw sie. choroba wraca szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: wszystko ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 18:08 rhemek napisał: > niestety to forum psycholi. albo obraz spoleczenstwa, ktore jest po prostu takie, takie... roznorakie. poza tym trzeba wziac poprawke - to swiat wirtualny, to w duzej mierze swiat kreacji, to rzeczywisty obraz naszych ciagot, pragnien, czasem niespelnionych ambicji i frustracji... > Jak czlowiek za dlugo tu nie jest to zapomina jak > tutaj fajnie i zdrowieje. Ale nie martw sie. choroba wraca szybko. jakos do tej pory raczej na nia (chyba) nie zapadlam. tak mi sie przynajmniej wydaje. ale czyz wariat nie mysli o sobie, iz jest normalny zas cala reszta to psychiczni? ;) Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: a poza tym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 07:51 Jak nie zapomnę o codziennym zabiegu higienicznym w postaci spiłowania siekaczy, to i owszem. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: a poza tym... 23.06.04, 08:16 No nie... chciałeś żeby to był nasz sekret a teraz... sam się wygadałeś:))) Cha cha cha... A słoneczko świeci ślicznie:) To i słonecznie ciepło pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: a poza tym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:46 Słonko dzisiejsze to ten wyjątek w tegorocznym lecie, o którym wspominałem. A teraz się pochwalę (a co tam). W tym samym tygodniu (tj. w poprzednim) w Polsce zdarzyło mi się opalać na plaży i stać na śniegu w górach. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: a poza tym... 23.06.04, 09:40 mam nadzieje ze na plzy naturystycznej , w zgodzie z duchem postepu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: a poza tym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 09:54 Wielokrotnie podkreślałem swoją orientację - konserwatywny liberał, a to wyklucza publiczną goliznę. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Re: a poza tym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 09:57 Przypomniało mi się, Achaja miała być w czerwcu, ale przełożyli na jesień. Przeczytałem Weżmisz czarną kurę (czy jakoś tak) Pilipiuka i Jakub Wedrowycz nie przypadł mi do gustu. Strona Fabryki słów zapowiada kilka perełek i to jjuż niebawem. Pozdrawiam Gall Odpowiedz Link Zgłoś
vvi0sna Re: a poza tym... 23.06.04, 10:30 Na lato:lektura mojej głupoty: Moje pojebane życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: a poza tym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:10 Gość portalu: Gall napisał(a): > Jak nie zapomnę o codziennym zabiegu higienicznym w postaci spiłowania > siekaczy, to i owszem. > Pozdrawiam > Gall hm...probujac zrozumiec te "spilowania siekaczy" wyszlo mi na to, ze: spił o Wania sie kaczy ...chod do niego przypetal? a zatem, odpozdrawiam (Wanie?) Déjà vu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś