sawilos 15.05.12, 17:20 W restauracji Sportowej na Polonii!!! Nie na Zawiszy, zlitujcie się -_- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
model.testowy Zbieranie-żebranie 15.05.12, 19:35 Nie lubię tego żebrania na skrzyżowaniach, tym bardziej, że snucie się między samochodami ruszającymi spod świateł jest średnio bezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nika-65 Bawią się i zbierają na mleko, banany oraz drinki 15.05.12, 20:39 Ja 40 lat temu miałem juwenalia w Poznaniu studiując na WSE ale takiego pomysłu z żebractwem wtedy nie było. WSTYD Panowie studenci!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poklepywacz jak zwykle pitolicie malkontenci.... 16.05.12, 00:13 ...w każdym Polskim mieście tak wyglądają przedbiegi przed Juwenaliami... ..a stojąc w korku o wiele przyjemniej widzieć uśmiechnięte twarze przebierańców, a niżeli wydłubującego hodowaną od rana nosową kulę kierowcy obok lub panią poprawiającą makijaż w nudnym codziennym biegu....a nachalności nie zauważyłem w ogóle ze strony zbierających na "samorealizację" studentów. Odpowiedz Link Zgłoś
kazikr1 Re: jak zwykle pitolicie malkontenci.... 16.05.12, 05:45 nigdzie poza Bydgoszczą nie ma zorganizowanej żebraniny przed ani w czasie Juwenaliów, fatalny zwyczaj, nie wiadomo dlaczego tolerowany przez policję. Odpowiedz Link Zgłoś
starblast Bawią się i zbierają na mleko, banany oraz drinki 16.05.12, 08:03 Na skrzyżowaniu Wyszyńskiego widziałem Jokera, Rockiego, "panią Kredkę", Maria (tego hydraulika z gry), studentki przebrane za cyganki, A na skrzyzowaniu Gdańska-Artyleryjska całkiem niezłe Piratki z Karaibów ;). Niech się bawią, bo po studiach niektórych czeka poważna szkoła życia - vide brak zatrudnienia po studiowanym kierunku :/. Odpowiedz Link Zgłoś
crash61 Studencki stan umysłu 16.05.12, 09:41 Collina - Studencki stan umysłu Naprawdę myślisz, że coś się należy za sam indeks wyższej uczelni Kolejna sesja, następny egzamin zrób nam przysługę i od razu się zabij Nie dostaniesz zniżki Dzisiaj płacisz tak jak wszyscy Tutaj nie dostaniesz zniżki Dzisiaj płacisz tak jak wszyscy To się nazywa studencki stan umysłu Mieć zero strat i sto procent zysku Nie jesteś inwalidą, możesz pracować Przestań się wreszcie ze mną targować Nie dostaniesz zniżki Dzisiaj płacisz tak jak wszyscy Tutaj nie dostaniesz zniżki Dzisiaj płacisz tak jak wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś