jot.kaa 16.05.12, 10:22 Chcę zrobić podyplomowe studia z BHP. Którą uczelnie wybrać? koszt podobny, program również. Za wszelkie rady z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamcia44 Re: WSG czy WSB? 18.05.12, 09:28 ja robie podyplomowke na wsg tez sie zastanawialam co wybrac. Kolezanka polecila mi wsg i w sumie nie zaluje: zajecia praktyczne, analizujemy rozne przypadki z zycia wziete i widac ze wykladowcy wiedza co mowia, a to chyba najwazniejsze :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kaasiaa12 Re: WSG czy WSB? 18.05.12, 09:36 Zdecydowanie WSG...wsb niestety leci na opinii... Odpowiedz Link Zgłoś
znadbrdy Re: WSG czy WSB? 22.05.12, 07:06 To jakieś żarty - cokolwiek na WSG to w najlepszym wypadku strata czasu. A te posty są chyba częścią PR firmy państwa Sikorów. Odpowiedz Link Zgłoś
jot.kaa Re: WSG czy WSB? 29.05.12, 12:01 Przepraszam, że tak późno; dziękuję za opinie. Znadbrdy - na coś jednak muszę się zdecydować. Twoim zdaniem warto wybrać jednak WSB ? Odpowiedz Link Zgłoś