rhemek 23.06.04, 18:06 Poniewaz troszke mnie nie bylo na forum, a tylko tutaj panuje moda na podrabianie nickow, uzywanie po 10 na raz przez jedna osoba i inne takie moze ktos przedtawi jakas systematyke: czyli kto tu jest kim?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
da.killa Re: Systematyka nickow na forum 23.06.04, 18:49 rhemek napisał: > czyli kto tu jest kim?? :))) Ja jestem mną. da.killa Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Systematyka nickow na forum 23.06.04, 18:51 czyli masz jeden nick?? uff witaj wsrod normalnych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_zet Re: Systematyka nickow na forum 23.06.04, 19:00 Ja tak dla odmiany jestem mną. (a bez logowania byłem kz) :> Odpowiedz Link Zgłoś
lewskiy Re: Systematyka nickow na forum 23.06.04, 19:35 Chciałbym być sobą , chciałbym być sobą Chcemy być sobą , chcemy być sobą wreszcie Jakoś tak jest że jestem sobą pozdrawiam Lewskiy - primo voto Lewski bez "y" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Systematyka nickow na forum IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 24.06.04, 01:19 Jam maciej z małej bo z wielkiego M to inny! Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Systematyka nickow na forum 24.06.04, 08:11 madziara_pl tez normalna i w jednej osobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Systematyka nickow na forum 24.06.04, 10:09 tak ty tez chyba nadajesz sie do wariatkowa. Wszyscy juz wiemy ze bez wzajemnosci kochasz od roku qczi, ale przestan sie chwalic, jak nie mozesz wytrzymac kup sobie linke i powies sie na najblizszej latarni. Odpowiedz Link Zgłoś
incognitto Re: Systematyka nickow na forum 24.06.04, 14:11 rhemek napisał: > tak ty tez chyba nadajesz sie do wariatkowa. Wszyscy juz wiemy ze bez > wzajemnosci kochasz od roku qczi, ale przestan sie chwalic, jak nie mozesz > wytrzymac kup sobie linke i powies sie na najblizszej latarni. Rhemku, twoja wypowiedx jest tak głupia, że nie zasługuje na żaden komentarz. Pamięc o tych pieknych wierszach, ktore onegdaj nam serwowałes każe mi jednak słowko Ci napisać. Nie pisz takich kosmicznych bzdur, bo nawet nie wiesz kto to jest vvi0sna, nieprawdaż? No, a jesli w innym wątku pytasz kto to jest sponsor i pewnie za co sponsor i dlaczego tak tanio:), no to kazde Twoje słowo w tym temacie ośmieszać Cię będzie jeszcze bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Systematyka nickow na forum 24.06.04, 14:34 Rozumiem ze nie bedac tutaj pol roku tzreba wykupic jakis przewodnik?? Nie nie wiem ale przypuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Systematyka nickow na forum IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 24.06.04, 22:18 Faktycznie pisales kiedys o jakims aniolku cos z loczkami.czy ty wtedy byles zakochany w tej Qczi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Systematyka nickow na forum IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 24.06.04, 23:13 To ty wtedy byles bigamista, bo qczi to chyba nie twoja zona? Odpowiedz Link Zgłoś
maaat3 Re: Systematyka nickow na forum 24.06.04, 10:44 Tylko i wyłącznie maaat3.Innych wcieleń nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Systematyka nickow na forum 24.06.04, 16:46 trond jedyny choć przejazdem; tron d = 10ty tron anielski dla całego forum, które jest wypasione i nie do podrobienia kilka słów cytatu na dziś : widzą zło w wytartej skórze widzą zło w podartych dżinsach łysiejący ludzie,którzy własne łby starli na świństwach boją się kolczyka w uchu ci co w uszach są otyli chcą nam pępek zaszyć w brzuchu niby że nas nie spłodzili tak mieszczańskich mózgów słoma w ciepły gnój zmienić się może nam jest lepiej w naszych domach im też lepiej w ich oborze mamy wrogów jak każdy to nie dramat kilku ich mieć oczyszczają skutecznie z wiary w błękitne niebo z t e j wiary nas gorzej jest gdy wśród trzech przyjaciół dwóch nigdy prawdy nie powie stanowczo lawirują w podstępnej grze judasze w każdym dniu przyjaźni naszej jak miejskie wysypisko wartej niewiele robi się czasami przykro na to wszystko na to wszystko czy lepiej wdepnąć w gladiole czy być gladiolem? pomódlmy się za Grzegorza Przemyka i Michała Łepka.p.s.wyrazy szacunku dla u6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie potrafie Re: Systematyka nickow na forum IP: *.byd.elnet.pl 24.06.04, 23:41 nawet zliczyc swoich nickow;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byzydura Re: Systematyka nickow na forum IP: *.tvgawex.pl 24.06.04, 23:45 mnie nikt nie podrabia, tylko ja sam siebie czasem jak mi odbija :P Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Systematyka nickow na forum 25.06.04, 13:35 nie mam szczescia do klonow czas zlozyc samokrytyke: jaki nick taki klon ;))))) bo Głupie myśli ma każdy ale mądry je przemilcza. --- witam po urlopie, nastepny dopiero we wrzesniu, chyba Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 najmądrzejszy 25.06.04, 13:37 ted.allrightsreserved napisał: > nie mam szczescia do klonow > czas zlozyc samokrytyke: jaki nick taki klon ;))))) > bo > Głupie myśli ma każdy ale mądry je przemilcza. > głucho-niemy jest najmądrzejszy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: najmądrzejszy 25.06.04, 13:44 unsatisfied6 napisał: > ted.allrightsreserved napisał: > > > nie mam szczescia do klonow > > czas zlozyc samokrytyke: jaki nick taki klon ;))))) > > bo > > Głupie myśli ma każdy ale mądry je przemilcza. > > > głucho-niemy jest najmądrzejszy ? > linia wnioskowania sluszna ;), ale o jeden most za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: najmądrzejszy 25.06.04, 13:51 ted.allrightsreserved napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > ted.allrightsreserved napisał: > > > > > nie mam szczescia do klonow > > > czas zlozyc samokrytyke: jaki nick taki klon ;))))) > > > bo > > > Głupie myśli ma każdy ale mądry je przemilcza. > > > > > głucho-niemy jest najmądrzejszy ? > > > > linia wnioskowania sluszna ;), ale o jeden most za daleko > a ile jest mostów? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: najmądrzejszy 25.06.04, 13:59 mosty sa 3, pierwszy i drugi Odpowiedz Link Zgłoś