zielonki 03.02.06, 15:16 A tu jakiś podszywacz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakauer Re: No...no...:) nt IP: *.r.pppool.de 03.02.06, 16:05 zielonki napisał: > I do tego faszysta! skad u ciebie tyle zlosci i nienawisci?A moze nie wiesz co piszesz?a wiec ci powiem slowo faszysta to ublizenie,a wiec nie rob tego wiecej,takamoto moja rada... A nick ten mam od paru lat. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: krakauer to mój dawny nick 03.02.06, 18:21 Ciesz się, kochany:) Posiadanie podszywacza na forum GW to nobilitacja i zaszczyt, oznacza to bowiem, że jesteś tak jedyny i niepowtarzalny, że ktoś chociaż przez chwilę pragnąłby być Tobą:))) A o czym świadczy posiadanie mnóstwa podszywek naraz? O tym, że ktoś ma obsesję i straszne kompleksy:) Czyż nie jest to powód do dumy? Dlatego ja odpuszczam sobie już walki:) Jeszcze nigdy nie czułam się tak doceniona i podziwiana, czemu więc to zmieniać:)))? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz_xyz swoją drogą 03.02.06, 18:26 zastanawiające, że podszywacze wyjątkowo upodobali sobie mieszkańców Ruczaju: ruczaja.x, ruczajkę, no i ciebie. Czyzby zwolennicy komunałek przypuścili atak? Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: swoją drogą 03.02.06, 18:59 hehe, ja na Ruczaju nie mieszkam:) A u mojego wielbiciela rzecz nie polega chyba na komunałkach i walce o nie lecz na patologii. Jakiej, nie wiem, bo ja jestem normalną osobą, wszelkien patologie są mi obce, trudno mi je zrozumieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonki Re: krakauer to mój dawny nick 03.02.06, 18:29 Fakt. Twoje doświadczenia są przeogromne. Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: krakauer to mój dawny nick 03.02.06, 19:00 "już ja cię będę zrzucał z ekranu.spoko" - to ty napisałeś:) Odpowiedz Link Zgłoś