Dodaj do ulubionych

SP 60 ul. GLINKI

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 22:37
Poszukuję osób, których losy powiązane są z najlepszą na
świecie "sześćdziesiątką" (uczniowie, absolwenci, nauczyciele). Chodzi mi
oczywiście o szkółkę na ul. Glinki chyba 117. Miło byłoby powymieniać się
wspomnieniami... Co wy na to?? Fani SP 60!!! Mam nadzieję że macie dostęp do
netu, i poświęcicie mi chwilkę czasu!!! Liczę na WAS :>
Obserwuj wątek
    • kondry83 Re: SP 60 ul. GLINKI 28.06.04, 10:20
      Oj tak to były fajne czasy spędzone w tej szkole. Szkoda, że było to dobre 6
      lat temu, lecz nadal mam wspomnienia o znajomych i nauczycielach z SP60 :-).
      Najbardziej pamiętam moja wychowawczynie L. Zienowicz i faceta od historii Hińc
      (chyba tak miał na nazwisko) oraz wielu innych to byli naprawed fajni ludzie i
      chyba nadal jeszcze duża część z nich uczy w tej szkole. Choć już dawno tam nie
      byłem a szkoda. POZDRAWIAM
      • Gość: Luisa Re: SP 60 ul. GLINKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 19:41
        Cóż... chyba jesteśmy z jednego rocznika...(83?). A Twoich nauczycieli tez
        kojarzę. Moimi faworytami byli wszyscy wuefiści, no i Pani Marciniak, od
        polskiego! Jeju... co to były za czasy!!!
        • Gość: Piotr P. Re: SP 60 ul. GLINKI IP: *.net-82-216-201.roubaix.rev.numericable.fr 15.05.05, 18:12
          Ja jeszcze pamietam 60-tke jak byla jeszcze na stawowej to chyba nie jestesmy z
          tego samego rocznika 66/74.
          • Gość: zjk Re: SP 60 ul. GLINKI IP: *.lsk.gda.pl / *.devs.futuro.pl 27.05.05, 20:14
            Witaj.

Ja też pamiętam 60-tkę jeszcze ze Stawowej. Kierownikiem (wtedy w podstawówkach
            byli kierownicy) był Pan Damski. Chodziłem tam rok (1966/1967) i tylko do VI klasy.
            Potem "przeszedłem" do 62 na Gałczyńskiego/Stawowej - ale nieco wyżej.

Pozdrawiam.

Zbyszek
    • Gość: nika Re: SP 60 ul. GLINKI IP: 195.68.192.* 06.12.04, 14:18
      ja również chodziłam do owej szkoły mój rócznik 80. Nauczyciel to Wojciech
      Kazimierczak i również ciepło wspominam szkółkę
    • Gość: mich Re: SP 60 ul. GLINKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 23:41
      Najmilej wspominam p. Pacewicz, p. Zienowicz, p. Jasińskiego
    • Gość: maq Re: SP 60 ul. GLINKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 20:24
      rocznik 81
      bylo milo, to prawda, ulubiony nauczyciel szczeszak od polskiego i domanska od
      matmy plus bednarek od wf. jeszcze ucza? wyjechalem z bydzi, ale moze kiedys
      tam wpadne przy okazji jakiegos weekendu?
      • Gość: bzz Re: SP 60 ul. GLINKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:03
        a pamiętacie jak pan Jasiński mówił : Dostałeś piątkie, dobrze że nie
        dwójkie. ?????? hahahahaha
        Wygrywa pani Barbara Nowak od wfu :)
    • Gość: @nonimow@_j@ Re: SP 60 ul. GLINKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:51
      ja skonczyłam 60 trzy pare lat temu szkoła ok dobrze wyposażona i tak dalej
      ale chyba nie ma tam takiej dobrej atmosfery i bardzo faworyzuje sie
      sportowców, w większości odmóżdżonych =P pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka