madziara_pl 03.07.04, 23:55 spróbuj zapamietac swoj sen i opisz go jak wstaniesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
santiago78 Re: co sie Wam snilo? 04.07.04, 00:01 sniły mi trzy chomiki, które miałem w piwnicy.... ...powaga... a bliska mi osoba miała wczoraj dziwny sen o mnie.... proroczy? (ale nie powiem wam teraz...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: co sie Wam snilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 01:37 madziara_pl napisała: > spróbuj zapamietac swoj sen sprobujowalam > i opisz opiszalam > go jak wstaniesz jak w-stanie-szlam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: co sie Wam snilo? 04.07.04, 01:54 Chodziłem po wielkimm szpitalu. Jezdziłem winda na górne pietra. W piżamie. Odwiedzałem wszystkie oddziały, przemierzałem labirynty szpitala , wchodzac do wind, wychodzac. Nic miłego. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: co sie Wam snilo? 04.07.04, 13:33 zinekk napisał: > Chodziłem po wielkimm szpitalu. Jezdziłem winda na górne pietra. W piżamie. > Odwiedzałem wszystkie oddziały, przemierzałem labirynty szpitala , wchodzac do > wind, wychodzac. Nic miłego. otwieram sennik i.... śnic szpital.... przemilcze niektore kwestie ;) ale - "Niekiedy sen taki znaczy, ze spotkasz naprawde kochające serce." Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: co sie Wam snilo? 04.07.04, 09:21 koszmar............ straszny.................. normalnie koszmar....... NIC MI SIE NIE ŚNIŁO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: co sie Wam snilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 11:28 jak wale w morde. hehehe pozdr. Niech Allach da nam słońce na niebie,zsimne piwo i kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: co sie Wam snilo? 04.07.04, 13:19 Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > jak wale w morde. > hehehe dosyć dwuznaczny sen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: co sie Wam snilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:24 no. też się zastanawiam dlaczego o waleniu. może sen był dwuznaczny? hehehe a jak tam zdrówko? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: co sie Wam snilo? 04.07.04, 13:25 Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > a jak tam zdrówko? suszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: co sie Wam snilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:27 proponuje drinka. gin tonic cytrynka hehehe będziesz piła do lustra? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: co sie Wam snilo? 04.07.04, 13:28 Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > proponuje drinka. gin tonic cytrynka > hehehe > będziesz piła do lustra? > pozdr. czy ja pisalam ze po alkoholu? po prostu suszy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: co sie Wam snilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 13:33 nie sugerowałem tego. mix alkoholowy jest dobry na suszenie. hehehe poadr. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: co sie Wam snilo? 04.07.04, 16:21 była msza.stałem przed kościołem.rozdawali komunię.jak doszedłem było po.ale księża w białych szatach wszyscy się do mnie miło uśmiechali stojąc przy ołtarzu.lubię ten sen.tak 7 dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Dzisiaj snilo mi się że....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 11:32 bzykam czyjąś żone i dostaje za to strzał w morde, aż spadają mi okulary przeciwsłoneczne, a dzieje się to wszystko ma kamienistej plaży. Skąd ten sen? hehehe pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzyciel Re: co sie Wam snilo? IP: *.byd.elnet.pl 05.07.04, 13:23 śniło mi sie,że wszyscy głupcy wyginęli; Odpowiedz Link Zgłoś