Dodaj do ulubionych

Rozmowa z Michałem Robackim

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:33
Dajmy spokój Michałowi, większe pretensje trzeba mieć do bardziej
doświadczonych Fijałkowskiego i Krzyżaniaka, gdyby pojechali na miarę swoich
możliwości bieg 13 nie mial by większego znaczenia. Duże brawa za ambicję dla
Klechy, Czechowskiega i Smitha, Jonsson jak zwykle The Best.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sędzia piłki nożne Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.hipernet.ras.pl 05.07.04, 17:19
      Zostawcie Robaka on tak robi co w jego mocy Gdyby nie on to juz bysmy trzesli
      portkami przed spatkiem Ale to co zrobil w poprzednich meczach to juz
      zapomnieliscie Oj krotką masz pamięć panie Sawarski Tylko zeby na koniec sezonu
      nie okazalo sie ze Michal kopnie pana w d... jak Protas i Gollobowie Powoli
      zaczynam im się nie dziwic Sam wsiąc na motor cwaniaku
    • Gość: kibic Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.tvgawex.pl 05.07.04, 18:21
      oczywiście trzeba pamiętać o poprzednich meczach Robaka,ale wczoraj dał plamę.W
      13 mógł pomóc Czechowskiemu, widząc jak Jaguś mu odchodzi,a w 15 przeszkadzał
      Jonssonowi.Na temat Krzyżaniaka szkoda pisać.
    • Gość: sioux Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.byd.elnet.pl 05.07.04, 20:55
      Ludzie przestańcie Michała krytykować!!! Gdzie był Krzyżak jak odjechał mu
      Ząbik !!! Z drugiej strony to tylko sport, szkoda dwóch pkt lecz trzeba o tym
      zapomnieć i jechać dalej. Tylko wygrana w Zielonce ma wagę. U siebie z Lesznem
      też przydałoby się wygrać i wówczas uratujemy ligę. Brawo dla Jonssona, Andego
      i Krystiana.
    • Gość: Piziol Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: 212.122.214.* 05.07.04, 22:00
      Robak nie słuchaj tego łysola!!!Jesteś świetnym zawodnikiem i tak jak każdy
      człowiek możesz mieć słabszy mecz. Z roku na rok jesteś leszy i mam nadziej, że
      głupie teksty Sawarskiego nie wywołają miedzy wami jakiegoś ostrego konfliktu,
      który zmusi Ciebie do opuszczenia POLONII!!!!!Jesteś jedynym BYDGOSZCZANINEM w
      ZEsPOLE i TOBIE z pewnością najbardziej zależało na zwycięstwie w DERBACH w
      przeciwieństwie do KRZYŻAKA, w którym cały czas płynie TORUŃSKA krew!!!!
      Sawarski ugryź się w język następny razem - taki inteligent a głupoty
      gada...wstyd zarówno ROBAK jak i wszyscy kibiece oczekujemy na przeprosiny
      panie prezesie!!!!
      • Gość: iks Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:27
        To nie jest prawda, ze Robak ma wine. Krzyzaniak i Fijalkowski tez za nic nie
        ponosza odpowiedzialnosci. Winny jest Andy Smith! Gdyby zdobyl komplet punktow
        byloby pozamiatane. A dzialacze jeszcze go do Zielonej Gory chca zabrac.
        Przeciez nie zasluzyl. Zawiesic Angola!
      • Gość: Cyc Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.hipernet.ras.pl 05.07.04, 22:42
        Winę za porażkę w XII biegu przede wszystkim ponosi Czechowski. To jest
        karygodne żeby na własnym torze nie odpeprzeć ataku młodszego od siebie
        miedzińskiego. A czemu przegrał Czacha?-bo miał zbyt wolny motor, a dlaczego
        miał wolny motor?- bo prezes łysa pyda nie dał mu i reszcie zawodników
        pieniędzy na lepsze przygotowanie się do arcyważnego meczu!!!Nie krytykuj
        Sawarski Robaka, a skrytykuj raczej Krzyżaka, Czechowskiego,czy Fiałkowskiego,
        bo gdyby wszyscy zrobili po 7 może 8 punktów to byłoby już pozamiatane!A tymi
        swoimi wypowiedziami prezesiku od siedmiu boleści psujesz atmosfere w drużynie
        i jeśli Robak będzie chciał odejść to My kibice zrobimy wszystko żebyś odszedł
        ty Sawarski razem z twoimi pomagierami Krzyżaniakiem, Kowalikiem i Fijałkowskim!
        Robak jesteś Bydgoszczaninem i zawsze nim będziesz, więc weź się w graść i
        pokaż jaką ambicje i wole walki ma prawdziwy Bydgoszczanim i wykręć w następnym
        meczu ponad 10 punktów. Robak Forever! A Ty sawarski przeproś Robaka i
        wszystkich bydgoskich KIBICÓW.....
    • Gość: solo Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.hipernet.ras.pl 06.07.04, 09:52
      Pretensje sa do Robaka uzasadnione. Goni Jagusia...hehehe. Powienien ocenic
      odleglosc i olac pogon, a zajac sie obrona jednego punktu. Wszyscy wiedza, ze
      Jonsson to o klase lepszy zawodnik od Robaka, a on chyba nie. Wydawalu mu sie,
      ze na tym drugim, gorszym dogoni Crumpa, kiedy w poprzednich nie dawal rady
      Jagusiowi i innym...Blokowal ewidentnie Andreasa. gdyby wypuscil go i nie
      walczyl ze swoim, Jonsson dogonilby i Protasa. Popatrzmy inaczej na Robaka. Czy
      ktos kiedys nauczyl go jezdzic parami? Ostatnie czasy to jazda parowa z Tomkiem
      Gollobem. To bylo tak....Rozmowa przed kazdym biegiem...Michal, postaraj sie
      wyjsc jak sie da najlepiej ze startu i gnaj przed siebie, ja zajme sie tym
      zebys dowiozl do mety punkty. No i teraz gna. Krzyzaniak konczy karjere i kazdy
      grosz jet potrzebny, stad walka ze swoimi na torze ( Fijalek ). Darek tez ma
      ambicje i potrzeby finansowe, dlatego nie dal sie obiechac. Co do niego, ma
      pecha ze sprzetem. Rozlecial sie najlepszy silnik ( nowy )...Nie nie ma kasy,
      bo nie robi punktow, nie ma punktow, bo nie ma sprzetu..itd. Kolo sie zamyka.
      Klub mu pomaga i to bardzo, on sie dostosowuje do zalecen, siedzi tydzien w
      parkingu i sie pasuje, ale co z tego jak silnik, ktory spisuje sie rewelacyjnie
      na treningu, rozpada sie na poczatku meczu. Pomyslcie o psychice zawodnika. Do
      tego ma swiadomosc, ze jak nie bedzie robil 6 - 7 punktow w meczu, to nie
      bedzie w skladzie. Pod dyskusje nalezy poddac twardosc toru. Wydaje mi sie, ze
      pan A.W. przesadzil. Na treningach byl twardy, ale nie na tyle, zeby
      uniemozliwic walke. Na mecz przygotowal kostke brukowa...!!!!!!!! Inne
      pasowanie na treningu inne na mecz....chore.. O tym tez sie nie mowi, a zrzuca
      sie cala wine na zawodnikow, ktorzy robia co moga. Gdzie pomoc klubu w
      sytuacjach extremalnych dla zawodnikow...Gdzie rozchodzi sie kasa ze sponsorow.
      Czy tylko na bierzaca dzilalnosc klubu, czy nie mozna wspomoc chlopakow i "
      zafundowac" chociaz po jednym dobrym silniku!!!!!!!!!!! Juz sam nie wiem, gdzie
      problem...Moze kilka sparingow z innymi klubami, niech to beda zawodnicy z
      pierwszej ligi, to zawsze jazda parami, a nie treningi po czterech. Pozdrawiam
    • Gość: tuchol4 Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:15
      Zgadzam sie z solo! Ludzie czy wy byliscie w ogole na tym meczu (zwracam sie do
      tych co twierdza ze robak nie zawinil). jak juz zrobil to co zrobil to niech
      lepiej powstrzyma sie od stwierdzen takich jak: "jestem po kontuzji i nie
      mialem sily jechac para z czacha" natomiast mial wystarczajaca ambicje aby
      gonic jagusia. to jest dopiero smieszne czy ten czlowiek wie co mowi?! a jego
      XV bieg to dopiero smiechu warte. tlumaczy sie ze rozsypal mu sie najlepszy
      silnik i postanowil gonic za para crump-protas. z tego by wynikalo iz myslal ze
      jego drugi "komar" jest lepszy od maszyny jonssona(nie uwzgledniajac juz
      umiejetnosci). co on tam chcial zrobic?!
      • Gość: Cyc Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.hipernet.ras.pl 06.07.04, 15:28
        czy ty wiesz co mówisz?Jak Robak wygrał mecz z Włóknairzem to go do Boga
        wszyscy porównywali , a teraz jakby wszyscy zapomnieli. Z takim frajerem jak
        Czechowski nie da sie jechać parą, należy sie cieszyć ze nie jechał parą bo by
        ich miedziński na 5-1 przywiózł.Czechowski powinien już sie przez tyle sezonów
        nauczyć jeżdzić i to jeszcze na własnym torze. A tak a propos to Krzyżak z
        Fijałkowskim świetnie jeżdżą parą, nikt ich nie przejdzie bo zawsz jadą z
        tyłu.Dość również pieprzenia o silnikah i sprzęcie, to jest ekstraliga żużlowa
        czy podwórko??? Co do ostatniego biegu to widać, że nigdy kolego nie byłeś
        sportowcem bo byś wiedział, że zawodnik i prawdziwy sportowiec ma zawsze i
        wszędzie ambicje walczyć jak tylko można o punkty dla drużyny i dla
        siebie.Robak zawsze jedż do przodu i nie oglądaj się na frajerów. Jest taklie
        powiedzenie, "Umiesz liczyć to licz na siebie" To wszystko w tym temacie!
        • Gość: wchodzi Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.tvgawex.pl 06.07.04, 20:34
          Po co ta dyskusja ?
          podaję zestawienie biegów 10 i 12-tego
          1:5 / 1:5 dla Apatora.
          W tych biegach Robak nie jeździł.
          Pozdrowienia dla kibiców BTŻ.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka