Dodaj do ulubionych

Peryferia i dzieci

IP: 192.168.59.* / *.client.dsl.net 20.08.01, 17:01
Gdzie w okolicach Bydgoszczy, ale nie w samym miescie, najlepiej jest wychowac
dzieci? Gdybyscie zaczynali rodzine i mieli wybor, to w jakiej miejscowosci
najchetniej byscie sie osiedlili? I jakich kryterii uzylibyscie do dokonania
tego wyboru? Bezpieczenstwo? Szkoly? Dojazdy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Viola Re: Peryferia i dzieci IP: 208.45.193.* 20.08.01, 18:22

Gość portalu: beanz napisał(a):

> Gdzie w okolicach Bydgoszczy, ale nie w samym miescie, najlepiej jest wychowac
      > dzieci? Gdybyscie zaczynali rodzine i mieli wybor, to w jakiej miejscowosci
      > najchetniej byscie sie osiedlili? I jakich kryterii uzylibyscie do dokonania
      > tego wyboru? Bezpieczenstwo? Szkoly? Dojazdy?

Ja bym sie osiedlila w poblizu Myslecinka... Caluje!

• Gość: jozef Re: Peryferia i dzieci IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 18:54
        Sadze ze najlepiej w bialych blotach
        • Gość: Mat Re: Peryferia i dzieci IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 08:04
          Swego czasu myślałem o terenie pomiędzy Armii Krajowej a Przylesiem w Fordonie,
          konkretnie przy ul Zamczysko i Pod Skarpą. Dużo lasów , pogórki i trochę pola.
          Jednak teraz jest tam ruch samochodowy porównywalny do Fordońskiej. Trzeba
          wybrać sobie miejsce z daleka od miasta, żeby mieć pewność, że w najbliższych
          latach cywilizacja was nie doścignie.

Pozdrawiam.
          Mat
        • Gość: adek Re: Peryferia i dzieci IP: *.ic.net.pl 22.08.01, 08:21
          Gość portalu: jozef napisał(a):

> Sadze ze najlepiej w bialych blotach

A ja sądzę że na B.B. w okresie "grzewczym" jest nie do wytrzymania . Jeden
          wielki smog . Polecałbym bardziej Osielsko , Niemcz . Blisko miasta szkoła na
          miejscu , względny spokój i dobra komunikacja .
    • Gość: sonia Re: Peryferia i dzieci IP: 200.5.1.* 22.08.01, 09:48
      Moja córka wychowuje się świetnie na Osowej Górze. Jest dosyć bezpiecznie, do
      szkoły blisko, a i z dojazdami do "miasta" też świetnie sobie radzi.
      Dla młodszych - przedszkole pod nosem. Nie ma żłobka, ale zawsze znajdzie się
      jakaś pani - gotowa pomóc w podtrzymywaniu domowego ogniska.
      Na rowerze też jest gdzie pojeździć.
      I jest gdzie pójść na spacer.
      • Gość: kowal Re: Peryferia i dzieci IP: *.UNI-MUENSTER.DE 22.08.01, 10:12
        nie macie kurwa o czym gadac?
        Sa chyba ciekawsze tematy.
        Pierwszy raz tu jestem chyba ostatni
        • Gość: york Re: Peryferia i dzieci IP: *.ic.net.pl 22.08.01, 10:16
          Gość portalu: kowal napisał(a):

> nie macie kurwa o czym gadac?
          > Sa chyba ciekawsze tematy.
          > Pierwszy raz tu jestem chyba ostatni

Mam nadzieję że OSTATNI .

• Gość: atomski Re: Peryferia i dzieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:16
        Sonia !!!-masz panią do podtrzymywania domowego ogniska ?
        To cieeeekaaaaweee !!!
        I jeszcze chcesz spopularyzować trójkąty rodzinne na forum ?

Przyłączam się do głosu na Niemcz.
        Jak ma się dużo kasy,tak dużo,że strach to można spróbować sobie znaleźć tam
        miejsce na zamkniętym i strzeżonym osiedlu.
        • Gość: atomski Re: Peryferia i dzieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:19
          Kowal, zapisz to sobie na przyszłość .Jak już będziesz miał dzieci i to one
          będą rżnęły -nie Ty- w Quake , to zrozumiesz,że to istotny problem.
          • Gość: kowal Re: Peryferia i dzieci IP: *.UNI-MUENSTER.DE 22.08.01, 10:33
            a co to za problem ze dziecko rznie w q? Niech sie
            nagra, a jak jest dobrze wychowane to mu ta gra nie
            zaszkodzi!
            A ten york to jakas pizda niedojebana! skad on spadl?
            • Gość: atomski Re: Peryferia i dzieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:38
              Nic nie zrozumiałeś.
              Uznałem ,że twoje niewyszukane słownictwo i brak zrozumienia dla tego rodzaju
              tematów oznaczają ,że masz 16 lat i grasz raczej w Quaka niż bierzesz udział w
              dyskusjach.Wyraziłem też nadzieję,że jak dorośniesz i będziesz miał własne
              dzieci to zrozumiesz...
              • Gość: york Re: Peryferia i dzieci IP: *.ic.net.pl 22.08.01, 10:45
                DO KOWALA . Ptasi móżdżek , z mięśniami dwugłowymi na karku . Spadaj
                gówniarzu z tego Forum
                Skoro mówiłeś że więcej Cię tu nie będzie , to mówiąc twoim językiem spirdalaj
                stąd !!!!
                Przepraszam wszystkich forumowiczów za łacinkę i obiecuję że więcej nie dam się
                sprowokować .
            • Gość: Mat Re: Peryferia i dzieci IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 10:43
              Może Kowala kiedyś wykastrowali, żeby nie miał tego rodzaju problemów.
              Przynajmniej jest mu lżej.

Mat
              • Gość: atomski Re: Peryferia i dzieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 12:06
                Niemcz -wracając do tematu-chyba jest najfajniejszy, ale jeżeli chodzi o
                bardziej dzikie,jednocześnie bardziej malownicze miejsce to polecam okolice
                między Fordonem a Strzelcami Dolnymi (mam nadzieję ,że nic w nazwach nie
                pokręciłem) . To taka wąska,kręta droga na Koronowo wzdłuż Wisły.
                Tereny na zboczu góry,widok na rzekę . Piękne to to.
        • Gość: sonia Re: Peryferia i dzieci IP: 200.5.1.* 22.08.01, 13:55
          Widzę, że humor ci dopisuje, oby tak do końca wakacji.)))
          Nie mam takiej pani - ale gwoli wyjaśnienia - chodziło o opiekunkę do dziecka.
          • Gość: atomski Re: Peryferia i dzieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 14:06
            Aaaaaa !
            Tylko opiekunkę....
            Słabo, miałem nadzieję ... prysła .
      • Gość: beanz Re: Peryferia i dzieci IP: 192.168.59.* / *.client.dsl.net 22.08.01, 19:29
        A co sadzicie o dalej polozonych miejscowosciach, jak np Koronowo ? (mam
        nadzieje, ze Kowalatko juz sobie poszlo)
        • krotoss Re: Peryferia i dzieci 22.08.01, 20:04
          Ja polecam Wladyslawowo kolo Rynazewa i samo Rynazewo blisko do Bydzi szkola
          jest tereny fajne i czyste i jeziorko blisko-super sprawa-inaczej nie mial bym
          tam ziemi ;)))

KroTosS

Ps.I ludzie przyjazni a to chyba najwazniejsze.
          • Gość: atomski Re: Peryferia i dzieci IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 10:48
            W Koronowie bieda,bezrobocie,dużo pijaczków powoduje stan zagrożenia.
            Marazm.Nie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka