vviosna 14.07.04, 22:51 polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1161603 ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trond Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 11:49 vviosna napisała: > polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1161603 > > ... pewien znajomy ksiądz proboszcz z dosyć dużej wioski nauczył się szklić okna w kościele,bo chociaż w promieniu 40km bieda aż piszczy i bezrobocie okrutne,nie ma mowy o szklarzu... Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 13:49 ave onet ! co masz wiosenko czynne 24h ? czy to z czego jestes taka znana w Urzędzie Pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 13:53 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > ave onet ! > co masz wiosenko czynne 24h ? czy to z czego jestes taka znana w Urzędzie > Pracy ? hurtowniku! jestes wlasnie przykladem polskiego nieroba - zamiast zabrac sie do pracy wypisujesz pierdoly na forum żal mi twoich dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 14:03 Interes idzie świetnie.Takie wynudzone lale jak ty często zaglądają :-) Dzieci brak.Kasa idzie na dziwki. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 14:10 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > Interes idzie świetnie.Takie wynudzone lale jak ty często zaglądają :-) > Dzieci brak.Kasa idzie na dziwki. rozbrajaja mnie ludzie twojego pokroju ale każdy robi to co mu frajde przynosi ;) w końcu głupota to też dar boży ps.czy twój rozum poszedł zajączki paść??? Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 14:14 Naoglądałem się już takich laleczek jak ty na pęczki.Przychodzą do mnie w grupkach.Smichy chichy."To jest obrzydliwe,a fe". No ale wracaja potem potajemnie,już bez koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 14:21 Środek lady, godziny szczytu, emocje sięgają już zenitu, coś ląduje tuż przy ręce, cyfry wpisywane w dłoni przedśmiertnej męce Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 14:53 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > Środek lady, godziny szczytu, > > emocje sięgają już zenitu, > > coś ląduje tuż przy ręce, > > cyfry wpisywane w dłoni przedśmiertnej męce > a tak poza tym to wszyscy zdrowi w rodzinie? nie lubie cie ale zaczynam sie bac o ciebie..... Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:00 madziara_pl napisała: >a tak poza tym to wszyscy zdrowi w rodzinie? > nie lubie cie ale zaczynam sie bac o ciebie..... Niestety nie wiem.Następnym razem jak do mnie wpadniesz pokaż zdjęcia.Może do mnie zagląda twoja rodzina, to ci powiem czy zdrowa,czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Nie robim, bo się narobim 16.07.04, 00:35 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > madziara_pl napisała: > >a tak poza tym to wszyscy zdrowi w rodzinie? > > nie lubie cie ale zaczynam sie bac o ciebie..... > > Niestety nie wiem.Następnym razem jak do mnie wpadniesz pokaż zdjęcia.Może do > mnie zagląda twoja rodzina, to ci powiem czy zdrowa,czy nie. czy to maja być zdjęcia dwunastolatka robione w kiblu?chyba cos takiego już ktoś komus wziętemu za dwuynastolatka nie tak dawno proponował na tym forum.czy mnie pamięć myli|?chyba pod loginem zbuntowany kaloryfer,ale moze nie doczytałemn dokładnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 21:58 madziara_pl napisała: > hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > > > ave onet ! > > co masz wiosenko czynne 24h ? czy to z czego jestes taka znana w Urzędzie > > > Pracy ? > > hurtowniku! jestes wlasnie przykladem polskiego nieroba - zamiast zabrac sie do > > pracy wypisujesz pierdoly na forum > żal mi twoich dzieci! Zaraz,zaraz.Czy ty wtrącając się tutaj jesteś robem? Co z twoimi dziecmi nierobie? Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:02 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > madziara_pl napisała: > > > hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > > > > > ave onet ! > > > co masz wiosenko czynne 24h ? czy to z czego jestes taka znana w Ur > zędzie > > > > > Pracy ? > > > > hurtowniku! jestes wlasnie przykladem polskiego nieroba - zamiast zabrac > sie > do > > > > pracy wypisujesz pierdoly na forum > > żal mi twoich dzieci! > > > Zaraz,zaraz.Czy ty wtrącając się tutaj jesteś robem? > Co z twoimi dziecmi nierobie? jestem robem i nie mam dzieci a ty masz znow atak??? relanium,polopiryna i do łożka wypocic sie! Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:08 madziara_pl napisała: > jestem robem i nie mam dzieci > a ty masz znow atak??? > relanium,polopiryna i do łożka wypocic sie! skoro ty zalozylas,ze jestem nierobem i mam dzieci to chyba moge spytac o to samo? czy juz zauwazasz pierwsze symptomy swiadczace o glupocie twojej zaczepki? Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:11 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > madziara_pl napisała: > > jestem robem i nie mam dzieci > > a ty masz znow atak??? > > relanium,polopiryna i do łożka wypocic sie! > > > skoro ty zalozylas,ze jestem nierobem i mam dzieci to chyba moge spytac o to > samo? > > czy juz zauwazasz pierwsze symptomy swiadczace o glupocie twojej zaczepki? tylko stwierdzilam fakty - wypisujesz pierdoły i chamskie rzeczy na forum, wiec albo jestes urodzonym kretynem albo rozleniwionym nierobem - bez uraz! Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:17 tylko stwierdzilam fakty - wypisujesz pierdoły i chamskie rzeczy na forum, wiec > > albo jestes urodzonym kretynem albo rozleniwionym nierobem - bez uraz! fakty jakie stwierdzilas to o ile pamietam : dzieci,nierób. ja na podstawie takiej diagnozy moge postawic swoja,zdecydowanie bardziej faktyczna: KRETYNKA zarzuca komus pisanie,choc sama tutaj pisze.kto to taki? KRETYNKA zarzuca komus dzieci,choc na oczy sie nie widzielismy.kto to taki? KRETYNKA bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:21 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > tylko stwierdzilam fakty - wypisujesz pierdoły i chamskie rzeczy na forum, wie > c > > > > albo jestes urodzonym kretynem albo rozleniwionym nierobem - bez uraz! > > fakty jakie stwierdzilas to o ile pamietam : dzieci,nierób. > ja na podstawie takiej diagnozy moge postawic swoja,zdecydowanie bardziej > faktyczna: KRETYNKA > > zarzuca komus pisanie,choc sama tutaj pisze.kto to taki? KRETYNKA > zarzuca komus dzieci,choc na oczy sie nie widzielismy.kto to taki? KRETYNKA > > > bez urazy. > > dobra dobra skoro ty jestes dla mnie kretyn to i ja moge byc kretynka dla ciebie. mamy kompromis Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:24 > dobra dobra > skoro ty jestes dla mnie kretyn to i ja moge byc kretynka dla ciebie. mamy > kompromis to pa pa nierobie. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:26 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > to pa pa nierobie. pa smrodku Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:38 Bez urazy Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:39 Zadedykuję ci wiersz: Wyschła rana Ja przed Tobą na kolanach Ty masz moc znieczulenia Jedyny dar kojenia Potrzebuję Ciebie już Przyjdziesz tam Tylko ja Cię znam Tam odległy świat Przyjdziesz tam Znowu będziesz sam Zginie gdzieś mój ślad Wyobrażenia Gdy nienawiść mnie pożera Jak odejść stąd Naprawić błąd I jak mam odnaleźć Cię I nie zgubić w świecie się Czekam tu Przyjdziesz wprost ze snu Tylko ja i Ty Czekam tu Znów brakuje słów I zostały łzy Jesteś mą obsesją Na nowo kocham Cię I choć masz martwą twarz To ostatnią myśl mi dasz Otwórz się W Twym płomieniu lśnię Nie odejdę już Otwórz się Teraz widzę Cię Gdy opada kurz Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 22:53 hurt_wibratorow_na_balkanskiej napisała: > Zadedykuję ci wiersz: > Wyschła rana > Ja przed Tobą na kolanach > Ty masz moc znieczulenia > Jedyny dar kojenia > Potrzebuję Ciebie już > Przyjdziesz tam > Tylko ja Cię znam > Tam odległy świat > Przyjdziesz tam > Znowu będziesz sam > Zginie gdzieś mój ślad > Wyobrażenia > Gdy nienawiść mnie pożera > Jak odejść stąd > Naprawić błąd > I jak mam odnaleźć Cię > I nie zgubić w świecie się > Czekam tu > Przyjdziesz wprost ze snu > Tylko ja i Ty > Czekam tu > Znów brakuje słów > I zostały łzy > Jesteś mą obsesją > Na nowo kocham Cię > I choć masz martwą twarz > To ostatnią myśl mi dasz > Otwórz się > W Twym płomieniu lśnię > Nie odejdę już > Otwórz się > Teraz widzę Cię > Gdy opada kurz łał odwdziecze sie - tekstem kradzionym Czy to pan, czy to pan mi się dzisiaj śnił? Bardzo miły dzisiaj był i dał mi cacko Czy to pan tak cudowną posiadał moc? Że smakuje nawet biednym ludziom noc Czy to pan, czy to pan mi się dzisiaj śnił? Gdy pamięcią sięgam w tył to widzę pana Niby nic, jakiś brylant i perły dwie A ten drobiazg aż do rana bawił mnie Cały bym Paryż dał za tę noc z Renatą Cały świat za tę noc z Renatą Na loterię los i w San Francisco złoty most Nawet bym księżyc dał za tę noc z Renatą Cały świat za tę noc z Renatą Spakuj kufry swe i jedźmy byle gdzie Czy to pan, czy to pan mi się dzisiaj śnił? I przystojny był, zielonym audi Proszę wpaść i na jawie też coś mi dać A będziemy potem w nocnym kinie grać Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 14:26 osobiście przyjaźnię się z panem Markiem.szambonurkiem.p.s.wielki to dla mnie zaszczyt.NAPRAWDĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Nie robim, bo się narobim 15.07.04, 14:28 Ktoś biega ciągle, lub chodzi pomału, ktoś coś wyjmuje z jakiegoś regału, ja pocę się, wpisuję cyferki, pośród rąk obu poniewierki Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 człowieczeństwa nie mają 15.07.04, 23:45 vviosna napisała: > polityka.onet.pl/artykul.asp?DB=162&ITEM=1161603 > > ... pierdoły - powiedział pan architekt ile chciał zaplacić ? nieraz byłem świadkiem jak "ten lepszy z miasta" za solidną pracę oferował pół litra . skurwysyństwo . wczoraj rozmawiałem z pracownikiem budowy - pracował 4 miesiące po 12 godzin dziennie i nie dostał grosza . jak pracownik na budownie ( dobry fachowiec ) dostaje 3 zł/h na czarno , to ma dupę pracodawcę całować . pokazują i piszą o ludziach a człowieczeństwa w sobie nie mają . Odpowiedz Link Zgłoś