madziara_pl 17.07.04, 11:57 słoneczko grzeje i sie pochwale - OBRONIŁAM MGR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trond Re: PIĘKNY DZIEN MAMY !!!!! 17.07.04, 12:58 madziara_pl napisała: > słoneczko grzeje > > i sie pochwale - OBRONIŁAM MGR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! g r a t u l a c j e!!!!p.s.gra skończona.tulacje dlaMadzi!!!!!!!!:::))))) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: PIĘKNY DZIEN MAMY !!!!! 17.07.04, 13:05 trond napisał: > madziara_pl napisała: > > > słoneczko grzeje > > > > i sie pochwale - OBRONIŁAM MGR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > > g r a t u l a c j e!!!!p.s.gra skończona.tulacje dlaMadzi!!!!!!!!:::))))) dzieki trondku! chyba zmienie nicka na mgr_madziara_pl ;)))))) piękny dzien.... Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: PIĘKNY DZIEN MAMY !!!!! 17.07.04, 14:29 t.king napisał: > chwalisz się,czy żalisz??? chwale sie a ty bys sie nie chwalil? chyba ze mgr to dla ciebie nic bos dr hab ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: PIĘKNY DZIEN MAMY !!!!! 17.07.04, 18:37 Cóż za wybitny kierunek daje magistra w sobotę ? Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: PIĘKNY DZIEN MAMY !!!!! 17.07.04, 23:43 tyciarek napisała: > Cóż za wybitny kierunek daje magistra w sobotę ? mgr sobotni gorszy od poniedzialkowego? ciekawa teoria Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk Re: Re 17.07.04, 23:49 wróciłem z Wawy i nikogo na forum. Magister to magister. Choc znam profesorów którzy maja kulture totalnych gnid. Pozdrawiam forum. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Re 17.07.04, 23:50 zinekk napisał: > Gratuluję. Fajny dzien. Jestem w domu. > > > > > zinekk dzieki! Naprawde fajny dzien. Jestem w domu. Nareszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zinekk obrona 17.07.04, 23:57 Zazwyczaj osoba przygotowana i inteligentna broni sie. Jest jeden warunek-musi cos umiec i miec wiadomosci. Miałem okazje miec starcie z profesorem UMK. Poziom straszny. Gnida jakich mało. Czasami sie okazuje ze posiadanie tytułów ma sie nijak do klasy człowieka. i potem taka osoba zasiada w Komisji Egzaminacyjnej czy Kwalifikacyjnej. Gdy sie umie-to zaden zenujacy facet z komisji nie jest w stanie ulzyc swym kompleksom. To takie dygresje... Odpowiedz Link Zgłoś