Gość: XXX IP: 82.146.225.* 19.07.04, 16:38 Jaką zupełnie nową inwestycję chcielibyście mieć w Bydgoszczy? i Gdzie widzielibyście jej miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Coś nowego? ? 19.07.04, 16:40 Plac Teatralny-Jako dawny Teatr Miejski.Obecny moze byc hipermarketem jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hurt_wibratorow_na_balkanskiej Re: Coś nowego? ? 19.07.04, 16:46 Bajkonur na Starym Rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: Coś nowego? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 18:17 legalny burdel najlepiej boxy na parkingu wielopoziomawym z prezesem w roli puff mamy. no i będą dochody. hehehe Niech allah da nam siłę. w bzykaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Coś nowego? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 00:28 Może pomnik na cześć Dombrowicza????? przeciez to głupek jakich mało!!!!!!!!!!! albo cala galeria głupków!!!!!! lokalizacja - Stary Rynek, przed Ratuszem, żeby Pan Prezydent sie mogł podziwiac... Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl krematorium... 21.07.04, 14:09 ...by sie przydalo, najblizsze chyba w Poznaniu a coraz wiecej osob chce byc spalonym po smierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: krematorium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 09:44 madziara_pl napisała: >krematoriumby sie przydalo, najblizsze chyba w Poznaniu a coraz wiecej osob chce byc spalonym po smierci bardzo dobry pomysł, a stypy w likalu pałacu młodzieży, oczywiście z głównym bohaterem w urnie. hehehe pozdr Niech allah ma Ciebie w opiece no i mnie oczywiScie Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: krematorium... 25.07.04, 09:48 Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > madziara_pl napisała: > > >krematoriumby sie przydalo, najblizsze chyba w Poznaniu a coraz wiecej oso > b > chce byc spalonym po smierci > > bardzo dobry pomysł, a stypy w likalu pałacu młodzieży, oczywiście z głównym > bohaterem w urnie. > > hehehe pozdr > > Niech allah ma Ciebie w opiece no i mnie oczywiScie tylko ze ja poważnie - coraz czesciej ludzie chca byc spaleni. tez bym wolala niz tradycyjnie w trumnie - nie chce zeby robale mnie zjadaly Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: krematorium... 25.07.04, 10:14 madziara_pl napisała: > Gość portalu: wilhelm zdobywca napisał(a): > > > madziara_pl napisała: > > > > >krematoriumby sie przydalo, najblizsze chyba w Poznaniu a coraz wiec > ej oso > > b > > chce byc spalonym po smierci > > > > bardzo dobry pomysł, a stypy w likalu pałacu młodzieży, oczywiście z głów > nym > > bohaterem w urnie. > > > > hehehe pozdr > > > > Niech allah ma Ciebie w opiece no i mnie oczywiScie > > > tylko ze ja poważnie - coraz czesciej ludzie chca byc spaleni. tez bym wolala > niz tradycyjnie w trumnie - nie chce zeby robale mnie zjadaly krematorium w Bydgoszczy widziałem na ul.Warszawskiej po lewej stronie ulicy, prawie przed dworcem PKP .wchodzi się po schodkach w dół.napis instytucji jest sporządzony z piszczeli ludzkich wykonanych chyba z jakiegoś tworzywa bo rozmiar mamuci.p.s.nie korzystałem,więc dalszych szczegółów nie podam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilhelm zdobywca Re: krematorium... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 10:05 madziara_pl napisała: > tylko ze ja poważnie - coraz czesciej ludzie chca byc spaleni. tez bym wolala > niz tradycyjnie w trumnie - nie chce zeby robale mnie zjadaly ja również poważnie. podzielam Twoje zdanie w tym tamacie pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś