Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 20:48 dostalem dzis ulotke reklamowa z eskk, a w niej m.in. kurs wschodnich sztuk walki za jedyne 20 miesiecy po 59 zloty i jest to kurs korespondencyjny powiedzcie ze to nie jest smieszne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: kurs karate 25.03.02, 21:02 eee no co Ty Ted® dostaniesz schematy kata, kumite zrobisz sobie ze sciana i po tym okresie przysla Ci czarny pas poczta (bo po dany juz trzeba pojechac ;o)) pomimo iz nie zrobisz nic wiecej niz 3 pierwsze lekcje ;o) wazne zebyc tylko zaplacil. KroTosS Ps.W ten sposob przescigniemy Japonczykow w wycwiczeniu spoleczenstwa ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
trist Re: kurs karate 25.03.02, 21:32 Ted: -) to jest smieszne i to bardzo i ba prosze przeslij mi ta ulotka, ja chyba skorzystam, bo ta reklamowka jest adreswana do pracownikow na delegacji, ktorzy nie moga czynnie uczestniczyc w zajeciach, tak sadze. Pozdrawiam od Senseja kapitana Zbika posiadacza czarnego pasa Judo! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: kurs karate 25.03.02, 21:47 myslisz Trist ze na "Morawy" tez beda slali? ;oPPP KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
trist Re: kurs karate 25.03.02, 22:03 Hm, jezeli to jest ten slynny korespondencyjny kurs karate tradycyjnego eskk to mysle ze z powodzeniem przesla , a moze nawet poprosza o dalsze rozprowadzanie go na terenie nie tylko Moraw ale i innych regionow Czech:-) Korespondencnij kurse karate tradencijne za eskk, je to dobre! A sem pozdrawiem z kapitankem Zbikowym ahoj! S pozdrewieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: kurs karate IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.03.02, 07:22 Gość portalu: TedŽ napisał(a): > powiedzcie ze to nie jest smieszne No nie Ted. Tego nie możesz ode mnie wymagać. Kłamałem już w życiu na różne tematy. Ale jest granica kłamstwa, której nie przekroczę. Nie mogę powiedzieć, że to nie jest smieszne. To jest smieszne jak diabli. Teraz chyba kolej na ofertę korespondencyjnej nauki pływania. Odpowiedz Link Zgłoś