Dodaj do ulubionych

Biletomat problem

11.09.13, 16:26
WITAM,
Dzisiaj chciałem doładować kartę miejska na rondzie toruńskim w automacie obok kiosku. Włożyłem kartę miejska, wybrałem bilet 30 dni za 88zł. Włożyłem kartę płatniczą, wpisalem pin , jednak pomyliłem się o czym poinformował mnie komunikat na wyświetlaczu . Wpisalem drugi raz pin, tym razem dobry. Na dużym ekranie wyszło mi coś w stylu : nie można zrealizować transakcji, proszę wyciągnąć kartę płatniczą. Wyciągnął kartę płatniczą i włożyłem jeszcze raz, wpisalem od razu dobry pin. Bilet doładowany. Jednak parę minut później, patrzę stan konta bankowego mi się nie zgadzał, w transakcjach mam 2 razy pobrane 88zł przez automat :-/ Dzwoniłem do zdmikp, mam przyjechać pisać reklamacje, jednak boję się że zdmikp oraz mennica nie oddadzą mi kasy. Miał ktoś tak?
Obserwuj wątek
    • lancer77 Re: Biletomat problem 11.09.13, 17:50
      Bez przesady, jedź i spisz reklamację i najlepiej podłącz wyciąg z banku potwierdzający podwójne ściągnięcie opłaty z konta.
    • gandalf_siwy Re: Biletomat problem 12.09.13, 10:30
      Najprawdopodobniej system bankowy zablokował Ci środki na poczet tej pierwszej niezrealizowanej transakcji.
      Sprawdź konto za 2 dni - pewnie będzie ok.
      • bahamut24 Re: Biletomat problem 12.09.13, 12:44
        Na koncie bankowym od wczoraj mam zaznaczone jako blokada na rachunku, poczekam do jutra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka