elodia 09.08.04, 02:53 www.ewa.bicom.pl/chwile2/s261.htm Wypoczelas troszku? Mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Déjà vu Re: Do Deja vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 00:51 elodia napisała: > www.ewa.bicom.pl/chwile2/s261.htm > Wypoczelas troszku? Mam nadzieje... Oj Elodio kiepski ze mnie nakarmiacz ptakow ;( nawet donice u mnie wiedna masowym pomorem, ze nie wspomne o kwiatach wewnatrz nich... (kwiaty to zbyt szumnie powiedziane) Czas stawic temu czola - jestem wrednym, wypoczetym rarogiem ot co! Wiec ptaki komu innemu trza powierzyc - nawet jesli tylko w przenosni wirtualnej Dziekowatosc uklonna za pamiec, Déjà vu Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Do Deja vu 10.08.04, 09:36 hmm.. nieraz nakarmiłaś tu forumowiczów - dobrym słowem, uśmiechem... Nie jest więc tak źle:))) A z kwiatami w doniczkach to już nic nie mów - żaden u mnie się nie uchował - chyba nie lubią północnej strony - za ciemno im... Tak, że rośliniki mam tylko w ogrodzie... A w lesie już ponoć są grzyby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: Do Deja vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.04, 18:56 Grzyby powiadasz? Wypadaloby kiedys dac nura w te sciolki. Nozdrza wytarzac w lesnych oparach, mordke unurac w pajeczynach, lapy pokleic zywica... Jednak pewna obawa meczy moj umysl. Czy aby po tak dlugim czasie niebytnosci tamze rozpoznam grzyba od niegrzyba ;) Sadze, ze wroce z koszem smieci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Do Deja vu 10.08.04, 19:11 Jojjoj... jak stary, pochylony to tylko zgrzybiały, jak młody, prężny to grzyb:) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Do Deja vu 10.08.04, 21:53 Gość portalu: Déjà vu napisał(a): > Grzyby powiadasz? > Wypadaloby kiedys dac nura w te sciolki. Nozdrza wytarzac w lesnych oparach, > mordke unurac w pajeczynach, lapy pokleic zywica... > Jednak pewna obawa meczy moj umysl. Czy aby po tak dlugim czasie niebytnosci > tamze rozpoznam grzyba od niegrzyba ;) > Sadze, ze wroce z koszem smieci ;) no i w ten sposob oczyscisz nieco las wszystko ma pozytywna strone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Déjà vu Re: Do Deja vu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:21 vviosna napisała > no i w ten sposob oczyscisz nieco las > wszystko ma pozytywna strone ;) Tak jak kazdy kij ma 2,3,4... konce A na te grzyby to trza mi bedzie z worem a nie koszykiem powedrowac. Ale czegoz to nie robi sie dla lona? ;) Déjà vu - czyscilas rewersowo koncowy Odpowiedz Link Zgłoś