bydgoszczanin_z_wyzyn 18.12.13, 08:40 Panie posle Klopotek, mam pytanie do pana posła, co Pan zrobił dla Bydgoszczy ??? Proszę w kilku punktach,zeby się zbytnio nie rozwodzić. Moze proszę zacząć od S 5 ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tupolej154 Re: Pytanie do posła Kłopotka 18.12.13, 09:00 Mogę kupić w sklepie bez problemów smalec z gęsi. Odpowiedz Link Zgłoś
johnyflaszka Re: Pytanie do posła Kłopotka 18.12.13, 09:57 Doradca pani wojewodziny ds. stadionu Zawiszy i przenoszenia meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic.zalogowany Re: Pytanie do posła Kłopotka 18.12.13, 19:59 a ja mam takie samo pytanie do jeszcze większej "bydgoskiej gwiazdy" Richard'a Henry'ego Czarneckiego!!! to ścierwo w 2009 był (pewnie pierwszy raz w życiu) w Bydgoszczy podczas kampanii wyborczej do PE i kreował sie na zbawiciela, aż w końcu dostał to koryto warte co miesiąc koło 50000zł... i czy może mi ktoś powiedzieć, co to pisowskie obłudne ścierwo przez te 4 lata zrobiło dla Bydgoszczy i ile razy był w naszym mieście????? Odpowiedz Link Zgłoś
johnyflaszka Re: Pytanie do posła Kłopotka 19.12.13, 12:44 kibic.zalogowany napisał: > a ja mam takie samo pytanie do jeszcze większej "bydgoskiej gwiazdy" Richard'a > Henry'ego Czarneckiego!!! Ludzie nie wkur****cie mnie to już wolę Zaleskiego na prezydenta Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
syrenka1000 Re: Pytanie do posła Kłopotka 19.12.13, 12:48 To ja wtedy wolę bydgoszczanina Zwiefkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka.z.zapalkami1 Re: Pytanie do posła Kłopotka 19.12.13, 12:29 On pytan nie rozumie. Plac bracie podatki na CHLOPA i nie gadaj Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Pytanie do posła Kłopotka 19.12.13, 14:18 No, jesli w/g Kłłopotka do tego ma sie ograniczać moja rola, to ja mam go w d...ie. gdyby otworzyc spoleczenstwo szerzej oczy i uwidocznic dotychczasowe osiągnięcia p. Kłopotka to z pewnoscią nie otrzymałby ten pan tylu glosów co dotychczas. w ogole tak mnie kręci,zeby sie umoowic z nim na spotkanie w jego biurze. Odpowiedz Link Zgłoś