chmielotryg11 09.04.14, 12:30 Nie wiecie gdzie można kupić przepychaczkę do zlewu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chmielotryg11 Re: Przepychaczka 09.04.14, 13:41 Kupiłem takiego w płynie i pomogło tylko na moment. Podobno najlepsza jest przepychaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Przepychaczka 09.04.14, 14:33 Podobno Plaza ma wszystko to tylko na rzut beretem od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
chmielotryg11 Re: Przepychaczka 09.04.14, 14:41 Co to jest Plaza? Gdzie to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
frych47 Re: Przepychaczka 09.04.14, 14:49 chmielotryg11 napisał: > Co to jest Plaza? Gdzie to jest? szukaj w ZIT Odpowiedz Link Zgłoś
chmielotryg11 Re: Przepychaczka 09.04.14, 14:53 ZIT też mi nic nie mówi. Może ktoś normalnie mi podpowie, gdzie można kupić przepychaczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny_patriota1 Re: Przepychaczka 09.04.14, 16:11 Ja nie mam przepychaczki ale mam sposób. Bierzesz plastikowy kubek, napełniasz zlew wodą (jak najwięcej), jedną ręką zatykasz otwór odpowietrzający (szczelnie) a drugą kubkiem bardzo szybko poruszasz w dół i w górę nad zapchanym odpływem (podobnie jak byś przepychał przepychaczką). Zawsze u mnie się to sprawdzało. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chmielotryg11 Re: Przepychaczka 09.04.14, 16:30 Ciekawy sposób. Muszę wypróbować koniecznie, bo na razie nie mam przepychaczki. Kubek ma być pusty czy może się do niego wlać woda? I masz na myśli taki jednorazowy plastikowy kubek? Odpowiedz Link Zgłoś
lokalny_patriota1 Re: Przepychaczka 10.04.14, 21:19 Kubek powinien być stosunkowo duży, ale na pewno nie jednorazowy (za miękki). Poprzez szybkie poruszanie w górę i w dół wytwarzamy podciśnienie i nadciśnienie co powoduje, że to co zablokowało odpływ na przemian zostaje ,,wyciągane,, go góry (ruch kubka w górę) i wpychane do środka (ruch kubka w dół). Wzruszenie wszystkie powoduje, że po chwili wszystko sobie ładnie spłynie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hassleader Re: Przepychaczka 13.04.14, 02:28 lokalny_patriota1 napisał: > Kubek powinien być stosunkowo duży, ale na pewno nie jednorazowy (za miękki). P > oprzez szybkie poruszanie w górę i w dół wytwarzamy podciśnienie i nadciśnienie > co powoduje, że to co zablokowało odpływ na przemian zostaje ,,wyciągane,, go > góry (ruch kubka w górę) i wpychane do środka (ruch kubka w dół). Wzruszenie ws > zystkie powoduje, że po chwili wszystko sobie ładnie spłynie. Pozdrawiam To się nadaje na forum nowoczesnego seksu a nie forum Bydgoszczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chmielotryg11 Re: Przepychaczka 16.04.14, 17:33 A wiesz, że trochę, a właściwie dużo pomogło. Może nie mam jeszcze takiej wprawy w operowaniu kubkiem, ale woda teraz spływa elegancko. Po tym wszystkim dla pewności wlałem takiego płynnego kreta i teraz jest bajka :) Dzięki bardzo za pomysł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
johnyflaszka Re: Przepychaczka 12.04.14, 18:23 www.youtube.com/watch?v=p4zluA60hjs Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.nowak Re: Przepychaczka 14.07.14, 15:28 Widziałam dzisiaj przepychaczki na Wojska Polskiego w Netto po 15 zł chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Przepychaczka 14.07.14, 15:45 kalina.nowak napisała: > Widziałam dzisiaj przepychaczki na Wojska Polskiego w Netto po 15 zł chyba. A brutto po ile? Bo ja płacę z VAT-em. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Re: Przepychaczka 16.07.14, 07:58 Nie ma u was w Velbert Netto? --- dziwnabydgoszcz.blogspot.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Przepychaczka 16.07.14, 10:28 belphegor-pisu napisał: > Nie ma u was w Velbert Netto? > --- > Jest, tylko muszę podskoczyć Elfem bo jestem z BiTCity Odpowiedz Link Zgłoś