Dodaj do ulubionych

Multkino Skandal

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 22:50
Czy ktos dzissiaj moze byl w Multikinie . Jezeli nie byŁ to dobrze ta firma
niepowaznie traktuje klijentow. Dzisiaj podobno siadł im prąd i kazali
wszystkim opuscic wszystkie sale kinowe .Zwrocono za bilety ale to skandal
zeby Multikino nie bylo przygotowane na tego typu sytuacje. Zapraszam do
dyskusji
Obserwuj wątek
    • Gość: MONK Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 23:34
      mhm, ja chodze od samego poczatku bardzo czesto (srednio raz w tygodniu) i
      jeszcze nigdy od strony technicznej mnie nie zawiedli. Podejrzewam, ze w Adrii
      czy w Polonii sprawa zakonczylaby sie tak samo - pewnie nie maja agregatorow
      zeby zaopatrzyc 10 sal w tym samym czasie (ja sie osobiscie na tym nie znam;
      tak mi sie wydaje).pozdr.
    • Gość: atomski Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 23:35
      -jezeli to jest skandal ,to jak nazwiesz 150 tysięcy żołnierzy angielskich i
      amerykańskich stojących u granic Iraku ?

-jezeli to jest skandal to czym jest zeszłoroczna ponizsza statystyka z
      Warszawy :
      -94 zabójstwa .
      -co trzy minuty rozbój
      -co sześć minut kradzież
      -co trzy godziny gwałt

(mogłem coś pokrecić ,ale z grubsza )
      • Gość: wojt Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 13:13
        Dlatego nie lubie Warszawy, a jezeli chodzi o kino to szkoda ze cie tam nie
        bylo powinieneś zobaczyć ponad 100 osob , ktorzy wychodzili z seansow niektore
        im przerwano, z minami stracencow.Oczywiscie wiem ze to nic jezeli chodzi o
        problemy wspolczesnego swiata , glodujace d\zieci w Korei , niebezbieczenstwa
        Warszawy ,ale i tak sadze ze to dziwne no moze nie zaraz skandal ,aha na
        seansie byl tez wiceprezydent Obremski byl bardzo zdziwiony ,sprawa zatoczy
        kregi w ratuszu .Pozdrawiam
      • Gość: matylde Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 15:34
        poczytaj odpowiedz dla wojta-jest tam kilka zdan rowniez do ciebie.Bez urazy!
      • lokator Re: Multkino Skandal 11.02.03, 15:46
        Gość portalu: atomski napisał(a):

> -jezeli to jest skandal ,to jak nazwiesz 150 tysięcy żołnierzy angielskich i
        > amerykańskich stojących u granic Iraku ?

-przygotowania do wojny

> -jezeli to jest skandal to czym jest zeszłoroczna ponizsza statystyka z
        > Warszawy :
        > -94 zabójstwa .
        > -co trzy minuty rozbój
        > -co sześć minut kradzież
        > -co trzy godziny gwałt

-niewłaściwa strategia ochrony bezpieczeństea obywateli

PS. Do dużych obiektów zasilanie należy doprowadzić z dwóch różnych podstacji.
    • ivica Re: Multkino Skandal 11.02.03, 00:51
      dokladnie MONK i Atomski maja racje. To jeszcze nie
      koniec swiata.
      • Gość: Jadwisia Re: Multkino Skandal IP: *.stmnca.adelphia.net 11.02.03, 00:54
        Tak, nie koniec swiata, ale Polnische Wirtschaft.
        • Gość: gut Re: Multkino Skandal IP: *.nyc.rr.com 11.02.03, 05:36
          Gość portalu: atomski napisał(a):

> -jezeli to jest skandal ,to jak nazwiesz 150 tysięcy żołnierzy angielskich i
          > amerykańskich stojących u granic Iraku ?
          >
          > -jezeli to jest skandal to czym jest zeszłoroczna ponizsza statystyka z
          > Warszawy :
          > -94 zabójstwa .
          > -co trzy minuty rozbój
          > -co sześć minut kradzież
          > -co trzy godziny gwałt
          >
          > (mogłem coś pokrecić ,ale z grubsza )

a jesli to nazywasz skandalem to jak nazwiesz:

powrot alexa kovalova do new york rangers za 4 perspektywicznych, mlodych
          zawodnikow i 4 miliony baksow ????
          • Gość: SFEARUS Re: Multkino Skandal IP: *.dostep.pl 11.02.03, 08:46
            Ja bym to nazwał tak: to poprostu ŻYCIE:) nic więcej:(
            • Gość: Gucio Re: Multkino Skandal IP: *.bydg.pdi.net 11.02.03, 10:12
              Nie demonizujmy, kino to nie szpitalny OIOM. Nie musi mieć zasilania awaryjnego.
        • Gość: wojt Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 13:20
          Nic doadac nic ująć
      • Gość: wojt Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 13:26
        Oczywiście że nie koniec świata to błachostka w prównaniu do problemów
        współczesnego swiata, ale powtarzam jeszcze raz wyobraż sobie że na 20 min
        przed koncem filmu wypraszają cie z kina pół biedy z tymi którzy dopiero
        rozpoczeli seanse ,ja jestem maniakiem kinowym i kino mnie wyluzowuje to jest
        jego celem a nie stwarzanie napiec wkońcu nazwa i firma Multikino
        zobowiązuje.Chodzi tylko o ten fakt.Pozdrawiam
        • Gość: SFEARUS Re: Multkino Skandal IP: *.dostep.pl 11.02.03, 14:54
          W takim razie zmień kino, ja chodzę do Adrii i jeszcze nie miałem takiego
          PROBLEMU, a powracając do tematu to mysle że to pikuś, pomyśl co by się stało
          jak byś siedział w najlepsze w toalecie a tu by Ci prąd wyłączyli (to jeszcze
          nic) gorzej jak by sie papier skończył...
          • Gość: Ted® Re: Multkino Skandal IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.03, 15:39
            kiedys mi sie skonczyl
            od tej pory jestem innym czlowiekiem
    • Gość: matylde Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 15:32
      Ja rowniez bylam wczoraj w Multikinie:to bylo piekne!!!Wspaniale wrazenia:bialy
      ekran, ciemno wszedzie-swietny film zobaczylam!uwazam ze to skandal i tyle!1Nie
      rozumiem jak mozna porownywac cos takiego z wojna czy z statystyka morderstw-a
      co ma piernik do wiatraka???ludzie postawcie sie w tej sytuacji i w tym
      miejscu a nie tworzycie jakies bezzasadne porowanania.konczac;zapraszam do
      multikna!!1???
      • Gość: Wiech Re: Multkino Skandal IP: 217.97.134.* 11.02.03, 15:46

ja pierdykam!
        nie ma jak to wykreować sobie jakiś fajny, soczysty problem...
        dajcie pokój, ludziska!

pozdrawiam
        W.
        • Gość: Ted® Re: Multkino Skandal IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.03, 16:05
          jesli nigdy ci sie nie skonczyl to nie zrozumiesz
      • Gość: gulczas87 Do matyldy... IP: *.awacom.pl 12.02.03, 01:01
        A oto wyjaśnienie co ma pierni kdo wiatraka...

Na początku rolnik np. Andrzej L. sie je sobie pszenicę... potem ją zbiera i
        sprzedaje młynarzowi lub na interwencyjnym skupie zbóż. Pan młynarz mile je i
        robi mąke... Przykeżdża piekarz i kupuje mąke, a zniej piecze pyszne pierniki...

Gdyby nie wiatrak to by mąki nie było a z niej pierników...

PS. Jaki to był film (pytam obydwu poszkodowanych)
    • Gość: Były bywalec Re: Multkino Skandal IP: *.cps.pl 11.02.03, 15:45
      Byłem w multikinie wczoraj około godz. 20.00. prąd już był ale nie
      mogli "zrestartować systemu" z tego powodu kazali kilkunastu osobom marznąć
      przed wejściem. Po holu biegał jakiś karakan w garniturku z telefonem i
      sprawiał wrażenie strasznie ważnego. Kiedy już można było wejść (o 20.20) przed
      kasami dowiedziałem się nie nie będzie projekcji o 20.35 gdyż nie zdążą się
      przygotować. To jest po prostu chamstwo i brak kompetencji. Wystarczyło
      pozwolić aby czekający nie marźli przed wejściem tylko poczekali na ich
      różowych kanapkach.
      • Gość: wojt Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 15:55
        Nie ma to jak opinia człowieka, który uczestniczył w tej farsie. Święte
        słowa:Hamstwo i brak kompetencji -lepiej bym tego nie ujął. To się nadaje do
        prasy.Pozdrawiam.Chyba powrócimy do małych sprawdzonych bydgoskich kin
      • Gość: jolaczek Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 16:49
        Byłam tam wczoraj na Greckim Weselu i wyrzucili mnie z wesela mam nadzieje ze
        tak nie bedzie na moim weselu.Brak kompetencji i trochę przykro w końcu
        myślałam że idę do MUUUUULTiKIIIIIIIIIINA
        • Gość: egzor Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 18:27
          ładnie to nazwałaś do MUUUULtikina właściwie mysle że ten wyraz trzeba pisać
          małymi literami wybrałem się tam wczoraj na randkę z dziewczyną , a tu
          wypraszają nas z seansu kurcze blade czemu nie poszedłem do Polonii albo
          Pomorzanina.Niech żyje multikino przez bardzo małe, malutkie m .Pozdrawiam
          wszystkich.
    • Gość: marek12 Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 21:36
      Popieram cie byłem trochę wkurzony,faktycznie był to brak profesjonalizmu ale
      raczej będe tam chodził,to najwygodniejsze i najładniejsze kino w mieście chyba
      że powtórzy to się po raz drugi
      • Gość: MONK :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.02.03, 23:02
        No to wyglada na to ,ze nie macie wyjscia innego niz powrot do starszych kin.
        Niby tak duzo niezadowolonych a jak poszlismy w piatek do Adrii to na sali
        bylo 6 osob.
        Ja wole multikino. W Adrii bylo zimno, ekran okazal sie zabojczo maly (kwestia
        przyzwyczajenia) a w dodatku bardzo mile panie przy zakupie biletow
        informowaly,ze niewiadomo czy seans sie odbedzie ze wzgledu na mala liczbe
        widzow (wtedy byly tylko 4 osoby; dzieki Bogu przyszla jeszcze jakas para).
        Ogolnie mi sie podobalo (szczegolnie sala po remoncie) ale to wciaz nie ten
        poziom.
        • Gość: wojt Re: :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 00:06
          Masz racje w Adrii jest zimno.To był jakiś ambitny film że tak mało osób ? .A
          wracając do Multikina to należy im się trochę słów krytyki niech nie popadają
          w samozachwyt w koncu mamy prawo wymagać jak płacimy.Pozdrawiam
          • Gość: MONK Re: :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 09:40
            Ambitny nie ale za to marny - polsz kicz projekt - zreszta liczba widzow z 6
            szybko spadla do 4.
            Mnie zalamal ten ekran - sokolego wzroku nie mam a lubie siedziec w ostatnich
            rzedac - problem w tym , ze tekstu bym juz chyba nie przeczytal.
            • Gość: wojt Re: :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.03, 00:01
              podziwiam że tak długo wytrzymałeś na tym filmie to naprawdę kicz. Obejrzyj
              lepiej Dzień Świra polecam
    • Gość: Chrobotek renifero TYLKO ŚWINIE SIEDZĄ W KINIE ! IP: *.stmnca.adelphia.net 12.02.03, 00:29
      “Straszne skutki awarii telewizora”

Odbierz Polakowi kino, to się rozpadnie.
      Dziś Polak chce do ciemnicy.
      Do ciem nicy, do ciem nicy mnie!
      Połykać gotowe formułki myślenia.
      Za Miemca warszawiaki nie były takie głupie, ukuli hasło:
      TYLKO ŚWINIE SIEDZĄ W KINIE!
      • Gość: egzor Re: TYLKO ŚWINIE SIEDZĄ W KINIE ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 21:25
        Coś pomieszałeś , po pierwsze rozmawiamy nie o Warszawie, a o Bydgoszczy, a po
        drugie na szczęście nie ma już okupacji i Mały Sabotaż Szarych Szeregów nie
        musi wypisywać takich haseł.
      • lokator Re: TYLKO ŚWINIE SIEDZĄ W KINIE ! 15.02.03, 00:49
        Gość portalu: Chrobotek renifero napisał(a):

> “Straszne skutki awarii telewizora”
        >
        > Odbierz Polakowi kino, to się rozpadnie.
        > Dziś Polak chce do ciemnicy.
        > Do ciem nicy, do ciem nicy mnie!
        > Połykać gotowe formułki myślenia.
        > Za Miemca warszawiaki nie były takie głupie, ukuli hasło:
        > TYLKO ŚWINIE SIEDZĄ W KINIE!

Powiedz Moskalowi, żeby sie od nas od...tegował, bo prawda wyjdzie i tak na jaw.
    • black.night Tyś oszalał z tym zarzutem ? 12.02.03, 02:28
      Gość portalu: wojt napisał(a):

> Czy ktos dzissiaj moze byl w Multikinie . Jezeli nie byŁ to dobrze ta firma
      > niepowaznie traktuje klijentow. Dzisiaj podobno siadł im prąd i kazali
      > wszystkim opuscic wszystkie sale kinowe .Zwrocono za bilety ale to skandal
      > zeby Multikino nie bylo przygotowane na tego typu sytuacje. Zapraszam do
      > dyskusji
      A co mają zrobić . Wybudować własną elektrownię ? Zakład Energetyczny żle
      świadczy usługi jak to każdy monopolista. A zabezpieczone na taką okolicznośc
      może być np : Pogotowie czy szpital lub wojsko.
      • Gość: Jadwisia Re: Tyś oszalał z tym zarzutem ? IP: *.stmnca.adelphia.net 12.02.03, 07:29
        black.night napisał:

> A co mają zrobić. Wybudować własną elektrownię ?

Polnische Wirtschaft.
        • Gość: wojt Re: Tyś oszalał z tym zarzutem ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 12:22
          Nie chodzi tu wcale o elektrownie według moich informacji i mojego wzroku po
          wyjściu z kina prąd był,prrzeczytaj głos byłego bywalca w dyskusji,po prostu
          nie ptrafili opanowac awarii, ja chce im tylko trochę utrzeć nosa .Moim celem
          nie jest negacja Multikina.Ale to fajnie że rozpętała się taka dyskusja ,która
          zaczyna dotyczyć kin bydgoskich ogólnie.Pozdrawiam
    • Gość: SFEARUS Re: Multkino Skandal IP: *.dostep.pl 12.02.03, 09:02
      On dobze gada zapatrzyliśmy się na zachód alb i nawet dalej (WIELKA WSPANIAŁA
      AMERYKA) i zatracilismy rzeczywistość, no może nie tak dosłownie ale coś w tym
      jest,jak zakupy tylko w GEANT,TESCO,AUCHAN,JUMBO, bo tam tanio, niby pare
      groszy ale zawsze coś (no chyba ze kupujecie jednorazowo 100 kilo cukru to
      wtedy wyjdzie pare złotych,ale bardzo w to wątpię),jak na film to tylko do
      MULTIKINA, no bo przecież to jest klasa nie pójdę z laską do Adrii bo to
      obciach,fakt ceny biletów mają niskie (i co oprócz 5-10-15 czy czort tam wie
      ilu sal)aha nie wieje po nogach (to jest ważne zimne nogi są przyczyną chorób)
      jak wypad na miasto coś zjeść to tylko do McDonalda no bo gdzież by indziej tam
      jest smacznie cool i wogule wiecie o co chodzi a co najlepsze serwują tam super
      WIEŚ MACKI coś dla prawdziwych ludzi. Mógłbym tak pisać i pisać ale nie o to
      chodzi, to taka autoironia, a gdzie osiedlowe sklepiki w których nie oszukują z
      cenami (inna na półce a inna wbita na kase)a sprzedawczyni niedość ze nas zna
      to na dodatek jest uprzejma, gdzie kina typu ADRIA,POMORZANIN,POLONIA,ORZEŁ,
      albo kino SŁOŃCE (pamiętacie???) wiekszość z nich nie musiała by wegetować albo
      upaść, gdzie te miejsca w których mozna smacznie zjeść i to nie nadmuchaną
      bułkę a porządne jedzenie, a do coli niewrzuca się takm dużej ilości lodu...
      gdzie zachem pasamon kobra zakłady rowerowe eltra??? gdzie te tłumy na Zawiszy
      i związane z tym pochody dzisiejszą Gdańską, Torbyd wypełniony po brzegi i
      salka Astorii pękająca w szwach... chcieliście demokracji i co mamy???? smutne
      ze aż się płakać chce...
      • Gość: MONK Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 09:48
        Co mamy? mamy wolny wybor i wolnosc przekonan. Demokracja polega na tym, ze ja
        moge sobie isc do multikina a Ty do Pomorzanina. Nie chodzi o prostowanie
        innych ludzi tylko o to , zeby pozwolic im zyc wlasnym zyciem. Co Cie obchodzi
        co robia inni w piatek wieczorem? Zdecydowana wiekszosc miejsc , o ktorych
        mowiles istnieje - kto Ci broni robic zakupy w malych sklepach, jadac w
        lokalnych restauracjach czy chodzic do starszych kin? Rob swoje ale nie
        oczekuj, ze wszyscy pojda Twoim tropem.pozdr.
        • Gość: SFEARUS Re: Multkino Skandal IP: *.dostep.pl 12.02.03, 13:46
          Nic mi do tego co kto robi w piątek wieczorem, to nie moja sprawa tak to prawda
          że zdecydowana wiekszosc miejsc, o ktorych mowilem istnieje, tylko zobacz na
          jakim poziomie, oni wegetują. Nikt mi nie broni robic zakupy w malych sklepach,
          jadac w lokalnych restauracjach czy chodzic do starszych kin, bo nie o to mi
          chodzi,chciałem tylko pokazać jak bardzo jesteśmy zafascynowani zachodem Unia
          Europejską, Ameryką, psioczymy i wieszamy psy na socjaliźmie i wychwalamy
          demokracje, tylko tyle, nic więcej, tylko to chciałem pokazać...pozdrawiam
          • Gość: MONK Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 21:27
            Wegetacja?
            Z pewnoscia nie w przypadku restauracji - fast foody to inna klientela - w
            takiej mysliwskiej stolika nie mozna czesto zlapac.
            Kina? Zgadzam sie ale problem tkwi w jakosci oferowanego produktu - ludzie nie
            ida do multikina z checi popierania swiatowego globalizmu. Pojda tam gdzie
            jest czysto, cieplo i ekran jest porzadny - bydoskie kina przez cale lata nie
            zrobily niemal niczego co pomogloby poprawic ich wizerunek - dobry przyklad
            Adrii moze byc niestety spozniony - utraconych klientow bardzo trudno
            odzyskac. O multikinie mowilo sie od 7 lat - bylo wystarczajaco czasu zeby
            wczesniej sie przygotowac na poteznego konkurenta - te remonty mozna bylo
            zrobic 2-3 lata wczesniej.
            Generalnie cieszy mnie mozliwosc wyboru - tego wczesniej nie bylo. Ludziom
            znudzi sie rozrywka masowa - a poki co nie ma co sie dziwic im wyborom. Pra do
            tego czego nie mieli przez dziesieciolecia - male skrzywienie w druga strone
            to pewnie swoiste odreagowanie na nowa sytuacje i mozliwosci.
            pozdr.
      • Gość: wojt Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.02.03, 15:24
        Powiało sentymentalizmem. Pamiętam kino Słonce.Była też Mozaika .A co do twojej
        kampani antymarketowej po prostu Znaki Czasu, tak już musi być aczkolwiek
        jestem przeciwnikeim wszechobecnej amerykanizacji.Pozdrawiam
    • Gość: Wujo Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 12:18
      hmmm ciekawie sie rozwinela dyskusja....moja kumpela tez byla na tym
      seansie ale ze jest pusta jak butelka (moje zdanie ;-) ) to cieszyla sie
      idiotka ze jej
      za bilet oddali i bedzie mogla isc jeszcze raz :-DDDD
      Mnie jednak w calym tym incydencie uderzylo co innego......wylaczyli prad
      ok,
      co potem sie dzialo nie wiem bo mnie tam nie bylo ;-) ale nie podoba mi sie
      a wlasciwie uwazam za skandal ze oddali wam tylko za seans!!! przeciez po
      takim
      blamazu powinni wszystkim rozdac po 3-5 darmowych
      wejsciowek!!!!!!!!!!!!!!!!!
      (malo ich maja?) zeby w jakis tam sposob zmyc z twarzy ta zniewage, jaka
      niewatpliwie
      was uraczyli !!!

pozdrawiam,
      • Gość: SFEARUS Re: Multkino Skandal IP: *.dostep.pl 14.02.03, 15:07
        Dobrze gadasz wuja,jakis czas temu byłem w Adrii na taki małym maratonie, miały
        być puszczone dwa filmy "Raport mniejszości" i "Pianista" niestety jak sie
        okazało na wstepie ten drugi film nie dotarł i zamiast niego puszczono "emce
        kwadrat" na dodatek podczas wychodzenia z sali wszyscy otrzymali po bilecie
        (ktory był wazny przez caly rok) na dowolny film:). Wiec tak sobie mysle ze jak
        takie male kino było stać na taką rekompensate to ty bardziej takie Multikino
        powinno dać po wejsciówce i to nie jednej, teraz tak naprawde widać ze temu
        molochowi tak naprawde wcale nie zalezy na klientach, zawsze sie znajdzie ktoś
        na twoje miejsce wiec po co cie szanować...
        • Gość: egzor Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.02.03, 16:37
          Słusznie gadacie ,albo żeby zachęcić powinni nie zwracać za ten bilet i uznać
          go za ważny na dowolnie wybrany seans w ciągu np. miesiąca, niektórzy ludzie im
          to proponowali ,ale onie nie ,mówili jeszcze że mozna po zwrot pieniędzy
          przyjechać do 5 dni ,Jakiś katafon z megafonem krzyczał że po co teraz ,no ale
          ludzie chcieli swoje pieniądze ,nie wszyscy mieszkaja przeciez w pobliżu
          Multikina .jeżeli Adrie było stać na taki gest jak pisano wczesniej to tylko
          dobrze świadczy o tym kinie. A Multikino cóż mysli że jest najwspanialsze,
          niezastapione i olewa klijentów, ale małym kinom cięzko z nim konkurować, Orzeł
          upadł od razu....
    • tytt Re: Multkino Skandal 21.02.03, 03:21
      Gość portalu: wojt napisał(a):

> Czy ktos dzissiaj moze byl w Multikinie . Jezeli nie byŁ to dobrze ta firma
      > niepowaznie traktuje klijentow. Dzisiaj podobno siadł im prąd i kazali
      > wszystkim opuscic wszystkie sale kinowe .Zwrocono za bilety ale to skandal
      > zeby Multikino nie bylo przygotowane na tego typu sytuacje. Zapraszam do
      > dyskusji

e przesadzasz.. To nie Biziel zeby mial własne agregatory!!! :D
    • Gość: egzor Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.03, 22:29
      Ostatnio ( w zeszłym tygodniu) multikino znowu wykazała się brakiem
      profesjonalizmu tylko teraz sytuacja była odwrotna na pokazie filmu aldomowara
      zapaliły sie mocne światła( nie mogli ich wogule zgasić) co całkowicie psuło
      ogladalność po interwencji publiczności przeniesli nas do innej sali ale to
      kolejny przykład niekompetecji bydgoskiego multikina ciekawe jak jest w innych
      miastach chyba wpadne na inne fora o tym pogadać
    • Gość: L_J_B Re: Multkino Skandal IP: *.telsten.com / 10.20.8.* 26.04.03, 20:48
      A prawda jest, mimo wszystko taka, że Multikino było, jest i, prawdopodobnie
      jeszcze długo, będzie najlepszym kinem w Bydgoszczy i warunki oglądania tylko
      tam są na poziomie.
      A usterki zdarzają się nawet w "starych" bydgoskich kinach. Z tym, że w nich
      oprócz tego nic nie widać i nic nie słychać, :]
      • Gość: wojt Re: Multkino Skandal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.03, 18:35
        Nic już nie słychac bo została tylko Adria... Boję się tylko ze Multikino
        popadnie w samouwielbienie .W Fordonie upadła największa w Bydgoszczy
        wypozyczalnia B.Hills likwidując inne wypoz i nie ma w Fordonie w ten sposób
        zadnej .Wyobraźcie sobie że upada Multikino i nie mamy w Bydzi kina. Hi Hi Hi !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka