Dodaj do ulubionych

Zentrum jest super!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.03, 12:54
Tyle że jak na piątek w dyskotece to było dość mało osób (chyba że tak jest
zawsze). Mam nadzieję że mimo małego zagęszczenia (wtedy to się dopiero
tańczy!) klub się utrzyma!!!
Przypomina mi najlepsze kluby SF, Madrytu, Lisbony nie wspominając o Wawie.
Szkoda też że z 50% osób przychodzi tam nie dla muzyki, a dla szpanu, żeby
się pokazać.

Musze przyznać, że ta muzyka w Bydzi to kulturalny krok do przodu:))

p.s. mocniej wstawionym nie radzę patrzeć na podłogę:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gulczas87 Re: Zentrum jest super! IP: *.awacom.pl 15.02.03, 21:09
      DZisiejszy program 20 klubowych (MTV) odbył się u nas... właśnie w Bydzi!!! Jak
      pokazywali to osób było troche, lecz niezadużo... 1 raz widziałem ten klub i
      jest jaknajbardziej OK... w telewizji prezentował się lepiej od wielu
      WaWowsskich klubów...
      • Gość: ispan Re: Zentrum jest super! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 03:04
        A jak podeszła Ci ta muzyka?
        pozdr
        • ivica Re: Zentrum jest super! 16.02.03, 04:35
          No patrzcie komu to sie nie chce spać. Ja romunię robie projekt ale ty??

pzdr.
          • Gość: ispan Re: Zentrum jest super! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 10:14
            Chamy z Cytadeli wyrzuciły nas nie pozwalając dokończyć piwa.
            "Proszę już stąd wyjść, musimy zamykać", luje...
            Już wiem gdzie na dłuższe wypady chodzić nie będę.

pozdr
            p.s. To, co to był za projekt?
            • ivica Re: Zentrum jest super! 16.02.03, 11:23
              Tematem projektu jest postawienie serwera na Win 2000
              wraz Z FTP, DHCP, DNS, WINS i takie tam plus
              dokumentacja. Wcale dzis nie spalem ciekawe jak dlugo
              wytrzymam :-))

pzdr.
              • Gość: atomski Re: Zentrum jest super! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 12:58
                zajrzyjcie na stronkę Zentrum (nie pamiętam ,wyszukiwarka powinna łato znalezc )
                maja nawet soje forum i to całkiem żywe .trzeba przyznać ,ze pojawili się jak
                grom z jasnego nieba i zawiesili poprzeczkę na baaardzo wysokim poziomie .mam
                nadzieje ,ze wpłynie to mobilizująco na inne bydgoskie kluby.

a widzieliście obracjace się logo Zentrum wyswietlane na skrzyzowaniu Dworcowej
                z Gdańską ?
                niby nic ,a jak sympatycznie .ameryka : )))
                • Gość: gulczas87 Re: Zentrum jest super! IP: *.awacom.pl 16.02.03, 15:52
                  A co powstanie wyżej, co dalej z Jedynakiem... kiedy remont fasady... kiedyś
                  coś o tym pisal.
                  • Gość: ispan Re: Zentrum jest super! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 15:57
                    Gość portalu: gulczas87 napisał(a):

> A co powstanie wyżej, co dalej z Jedynakiem... kiedy remont fasady... kiedyś
                    > coś o tym pisal.

Bardzo bym chcial by przywrócili spadzisty dach widoczny na starych
                    widokówkach.
                    Robią już nabór do Smyka (sklep zabawkarski) w Bydzi, więc na 99% powstanie on
                    powyżej Zentrum. Jak skończą remonty wewnątrz to pewnie też się wezmą za
                    fasadę. Mam nadzieję że nie później niż w przyszłym roku!!!
                    pozdr
                    • Gość: gulczas87 Re: Zentrum jest super! IP: *.awacom.pl 16.02.03, 16:01
                      Mam nadzieje że tego niezrąbią, obok taki ładny hotel... można by to dopasować
                      ładnie... raczej nowoczesny styl tu nie pasuje....
                      • Gość: ispan Re: Zentrum jest super! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.03, 16:15
                        Gość portalu: gulczas87 napisał(a):

> Mam nadzieje że tego niezrąbią, obok taki ładny hotel... można by to
                        dopasować
                        > ładnie... raczej nowoczesny styl tu nie pasuje....

Nowoczesny styl... ale czego?
                        Tu jest jedyne zdjęcie Jedynaka ze spadzistym dachem jakie znalazłem.

www.bydzia.pl/pocztowki/kartka.php?id=102
                        Lepsze zdjęcie jest w pierwszym tomie "Bydgoszcz na starej fotografii" str 70.

pozdr

• Gość: gulczas87 Re: Zentrum jest super! IP: *.awacom.pl 16.02.03, 16:23
                          Zawsze można na siłe oszklić, jakieś pro nowoczesne rzeczy powstawiać...
            • Gość: gulczas87 Re: Zentrum jest super! IP: *.awacom.pl 16.02.03, 13:08
              Raczej wole program Reda lub jakich nuMetal czy mocniejszy Rock... ale bez
              Smolika, Noviki i Futro było by smutno... jedyni artyści hausowo- klubowi
              jakich lubie... nieraz troche innej muzy posłucham np. Avril ma cool utwory...
              • Gość: VINC Re: Zentrum jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.03, 22:54
                FUTRO 1 MARZEC W ZENTRUM ZAPRASZAM
                • Gość: atomski Re: Zentrum jest super! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 23:14
                  widzicie ?
                  pełen profesjonalizm : )))
                  na tym forum równiez agitacja : )))))))

vinc dostajesz za to pieniażki ,czy z miłości do klubu ?

p.s. o szkleniu budynków .

złoto jest cenne .jest go mało ,duzo trudu kosztuje wydobycie i uznaqno ,ze
                  jest ładne : )))
                  gdyby było w kazdej piaskownicy nikt by się nim jednak nie zajmował .
                  byłoby nadal ładne ,ale jako powszednie nie robiłoby większego wrażenia jak
                  muszelki : )))

dlatego oszklenie każdej rudery nie czyni z niej arcydzieła architektury .
                  gdyby tak było ,to kazdy by tak zrobił ze swoją ruderą : ))))))

ech gulczas ,szklarze mieliby za twoich rzadów dostatnie życie : ))))))))
                  • Gość: gulczas87 Re: Zentrum jest super! IP: *.awacom.pl 17.02.03, 23:19
                    A dzieci szklarza miały by co wybijać...

PS. Ty jako naczelny architekt kraju możesz to łatwo rozwiązać... zbuduj mi
                    wieżowiec duuuużyyy w Bydzi jakiego pragnę z całych sił a dam spokuj
                    szklarzom ;-)
                  • Gość: vinc Re: Zentrum jest super! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.03, 22:50
                    robie to dla klubu a tak sie sklada ze rowniez dla zaspokojenia wlasnych
                    fascynacji
                • Gość: gulczas87 Re: Zentrum jest super! IP: *.awacom.pl 17.02.03, 23:16
                  Viva Novika!!!!! Najlepsza emsi jaka znam... wiecie jaka ona jest dobra w
                  wymyślaniu tekstu na mjejscu... normalnie leci muza a ona odpala teksty...
                  widziałem jeden koncercik, był cool!!!!

PS. W Zentrum jest zapewne ograniczenie wieku więc ;-(((((
                • tytt Re: Zentrum jest super! 21.02.03, 02:59
                  Gość portalu: VINC napisał(a):

> FUTRO 1 MARZEC W ZENTRUM ZAPRASZAM

e no ty nawet tu trafisz
                  tak zawsze cicho cichutko i nagle BACH!! Hehe
    • tytt Re: Zentrum jest super! 21.02.03, 02:56
      ispan to raczej nie dyskoteka.....
      a co to znaczy dla szpanu? mnie bardziej martwi widok przypadkowo zbiegłych
      ludków.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka