l_jane 25.08.04, 17:29 www.info.bydgoszcz.pl/prom.php?i=782 Dla Ciebie, Lokatorze i dla reszty Zainteresowanych. Wojt, Dźem będzie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_jane I... 25.08.04, 17:32 ... moje ukochane Dubska, choć... co to jeszcze nic pewnego niestety ;( Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Prawda z Dubsk ;p 25.08.04, 17:34 "Jeden nas wszystkich różnymi drogami prowadzi duch Jesteś gotowy możemy iść Skąd możesz wiedzieś gdzie zaprowadzi Cię ludzi tłum Może na końcu tam nie będzie nic Prawda jest tam gdzie jest JAH i nie daleko szukać nam Miłość jest tam gdzie jest Pan i niedaleko szukać nam... " Miłego popołudnia, Gazeto ;p Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Harmonica Meeting 25.08.04, 17:39 no to chiba cale forum zawita na harmonika i budziet forumika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Harmonica Meeting 25.08.04, 20:15 Lew,król lasu zebrał wszystkie zwierzątka i powiedział:"Słuchajcie,doszły mne głosy,że są burdy w lecie,szerzy sie pijaństwo i chuligaństwo.Dlatego od dzisiaj wprowadzam całkowity zakaz picia alkoholu! Kiedy ktoś go złamie ,będę nieuległy i ukarzę go.Kary będą surowe,z wyrzuceniem z lasu włącznie". Po tygodniu lew przechadza sie kontrolnie po lesie,żeby sprawdzic czy jego zakaz jest przestrzegany.Patrzy,a z naprzeciwka idze strasznie pijany zajączek.Zatacza się,potyka o własne nogi. Lew zdenerwował się,złapał zajączka i powiedział:"Słuchaj zajączku,jesli jeszcze raz zobaczę cie w takim stanie,wyrzuce cie z lasu.Daję cie ostatnią szansę". Po tygodniu sytuacja sie powturzyła,a lew konsekwentnie ukarał zajączka wyrzuceniem z lasu. Upłynął miesiąc.Któregos dnia,podczas przechadzki,lew postanowił zapuścic sie dalej niż zwykle i wyszedł na skraj lasu.Patrz,a niedaleko jest mały stawik,a że ze stawku wystają długie uszy.Podszedł,chwycił za te długie uszy i wyciągną z wody....zajączka.Oczywiście pijanego -czesc lew!powiedział zajączej -Zajączku ty wstydu nie masz -krzyknął lew -wyrzucam cię z lasu a ty dalej pijesz. Zajączek spojrzał nonszalancko na lwa: -słuchaj,lew,powiem ci tak....... w lecie to mozesz wszystko,wiesz..... ale od nas rybek to sie odpier........ Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Harmonica Meeting 25.08.04, 21:10 a czy ta impka nie miała byc przypadkiem ok 8.08 ? przeniesiona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Harmonica Meeting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 21:12 Matka pyta Asię: - Czy twój narzeczony ma wobec ciebie poważne zamiary? - Oczywiście, codziennie! Tylko żenić się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: Harmonica Meeting 25.08.04, 21:21 madziara_pl napisała: > a czy ta impka nie miała byc przypadkiem ok 8.08 ? przeniesiona? co za glupizna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 09:50 To co, Lokatorki etc., idziemy, "do konia"? Dzemu i Dups nie przepuszczę - to pewne. Może nawet lać. I tak będę. Więc? Dezydujta. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 09:52 l_jane napisała: > To co, Lokatorki etc., idziemy, "do konia"? > Dzemu i Dups nie przepuszczę - to pewne. > Może nawet lać. I tak będę. > > Więc? > Dezydujta. Jedyny Dżem jaki mnie interesuje, to ten do posmarowania chlebka. Zagryzę zęby i przyjdę, ale to nie jest do końca pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 09:55 Zgadamy sie jeszcze. Myśl nad tajną kwaterą, żeby nas nie wyśledzili Ci z "wrogiego obozu" ;p ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Harmonica Meeting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:01 nie interesuja mnie wasze negatywne emocje, wisi mi to. cmok Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 10:36 Gość portalu: Ted® napisał(a): > nie interesuja mnie wasze negatywne emocje, > wisi mi to. > > cmok alez cie to ruszylo, arus, tyle szczekania na marne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Harmonica Meeting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:41 jakis pedal sie do mnie przyczepił :( a wisi mi to Odpowiedz Link Zgłoś
adminstracja Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 10:58 Panie Tadeuszu! Oczywiście,że my wszyscy jesteśmy pod wrażeniem pana specyficznej przenikliwości.Nie tylko mitologiczny arus czy coś.My wszyscy! ****************************** Cała redakcja siedzi i polewa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 11:23 adminstracja napisała: > Panie Tadeuszu! > Oczywiście,że my wszyscy jesteśmy pod wrażeniem pana specyficznej > przenikliwości.Nie tylko mitologiczny arus czy coś.My wszyscy! > biedactwo, czyzbys nie wiedziala, ze na tym forum tylko Arek i Asia? > > > ****************************** > Cała redakcja siedzi i polewa ;) o tak, tak i jest dumna, jakie to mamy fajne forum Odpowiedz Link Zgłoś
nymfomanka Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 11:55 ted.allrightsreserved napisał: > o tak, tak > i jest dumna, jakie to mamy fajne forum wypad brudasie,przestan roznosic owsiki. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 13:04 ted.allrightsreserved napisał: > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > nie interesuja mnie wasze negatywne emocje, > > wisi mi to. > > > > cmok > > alez cie to ruszylo, arus, tyle szczekania na marne > Ależ wcale nie na marne! Niezalogowany autor posługujący się nickiem "Ted®" wykazuje się sporym talentem i dużą znajomością tematu. Bardzo często mnie rozbawia, choć czsami, istotnie, dowcipy nie są wysokiego lotu. Z innej beczki lub inaczej - z innej strony barykady: bardzo podoba mi się inwencja twórcy nicka lollo_kathar, nhiezależnie od tego kto jest tym twórcą. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 13:28 lokator napisał: > ted.allrightsreserved napisał: > > > Gość portalu: Ted® napisał(a): > > > > > nie interesuja mnie wasze negatywne emocje, > > > wisi mi to. > > > > > > cmok > > > > alez cie to ruszylo, arus, tyle szczekania na marne > > > > Ależ wcale nie na marne! > Niezalogowany autor posługujący się nickiem "Ted®" wykazuje się sporym tale > ntem > i dużą znajomością tematu. Bardzo często mnie rozbawia, choć czsami, istotnie, > dowcipy nie są wysokiego lotu. Z innej beczki lub inaczej - z innej strony > barykady: bardzo podoba mi się inwencja twórcy nicka lollo_kathar, nhiezależnie > > od tego kto jest tym twórcą. smiem watpic czy moj klon produkuje sie dla twojej przyjemnosci. choc przy jego sklonnosciach, kto wie. ;)))) zaryzykuje, nieskromnie, ze moj klon poci sie dla mojej nieprzyjemnosci. dlatego powtarzam: na marne, bo mnie to faktycznie wisi powiem ci klonie jeszcze cos, ale troche pozniej, bo teraz musze wyjsc. lyknij w tym czasie relanium. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Harmonica Meeting 26.08.04, 13:32 PROSZĘ nie zaśmiecać wątku!!! Wszystkie klony i osoby wyraźnie niezainteresowane tematem - OUT! Dziękuję! Btw. w temacie, jak najbardziej - Green Grass bedzie ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Harmonica Meeting 27.08.04, 08:31 ted.allrightsreserved napisał: > smiem watpic czy moj klon produkuje sie dla twojej przyjemnosci. choc przy > jego sklonnosciach, kto wie. ;)))) To insynuacja! Ja wierzę w uczciwość Twojego klona. On robi przyjemność nie tylko mnie, ale również wielu innym forumowiczom. I na pewno dużo więcej w tym altruizmu niż niewłaściwych skłonności. > zaryzykuje, nieskromnie, ze moj klon poci sie dla mojej nieprzyjemnosci. Kto wie, kto wie... > dlatego > powtarzam: na marne, bo mnie to faktycznie wisi Nie na marne! Biorąc pod uwagę wszystko powyższe - per saldo - wychodzi na plus. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Harmonica Meeting 27.08.04, 10:03 >On robi przyjemność nie >tylko mnie, ale również wielu innym forumowiczom z tego co wiem, bierze za to 15 eta, ktore, eufemistycznie mowiac, zamierzasz mu przekazac 'przy okazji' :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Harmonica Meeting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 10:06 wracaj juz pod stol,robota nieskonczona Odpowiedz Link Zgłoś
zezkaczan Re: Harmonica Meeting 27.08.04, 10:59 Gość portalu: Ted® napisał(a): > wracaj juz pod stol,robota nieskonczona ty prosty chamie! ale uwielbiam ta twoja szorstkosc.jestes wtedy taki meski. ech,gdybyz jeszcze moj brodaty ogier -cuda potrafi zrobic ta broda miedzy nogami kobiety-zachowal minimum higieny intymnej dopiero bym mu pokazala ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Harmonica Meeting 27.08.04, 10:51 vviosna napisała: > >On robi przyjemność nie > >tylko mnie, ale również wielu innym forumowiczom > > z tego co wiem, bierze za to 15 eta, ktore, eufemistycznie mowiac, zamierzasz > mu przekazac 'przy okazji' :)))))))))) No i nie po raz pierwszy pokazujesz, że Twoja wiedza jest ujemna. Nawet nie potrafisz tak skonstruować dowcipu, żeby był śmieszny.... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: "Zbierajta się, Ludziska" ;p (ntxt) 27.08.04, 16:11 a zebys wiedziala (to grozba hyhy;-) Odpowiedz Link Zgłoś