krotoss Re: Co sadzicie o nowej maturze? 22.08.01, 21:00 Jedno o bedzie na pewno dobre to to iz nie trzeba bedzie zdawac na studia egzaminu tylko matora bedzie weryfikowala kto gdzie moze sie starac-ale rozmowy kwalifikacyjnej chyba jednak i tak nie unikna maturzysci. KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Co sadzicie o nowej maturze? 22.08.01, 21:28 A bede, bede. Chyba, ze zrezygnuje z dalszej edukacji, ktora to opcje cholernie powaznie rozwazam ;)w obliczu zblizajacej sie nowej maturki, ktora najprawdopodobniej i tak nie bedzie zwalniala z egzaminow na wiekszosc uczelni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coolek Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:35 Moja opinia to: jezeli zdam matura moze byc, jezeli nie coz... Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Do Weroniki!!! 23.08.01, 09:41 Nie rezygnuj w zadnym wypadku zdasz maturke na pewno-to smiesznie latwe ja tez sie balem ale jak sie okazalo nie bylo czego.Na studia tez sie z pewnoscia dostaniesz ale moze nie na te wymazone-nieraz tak bywa i trzeba robic cos co sie mniej lubi no ale :"life is brutal and full of zasadzkas" ;))) KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: 10.10.70.* 23.08.01, 11:50 Ja ci zaraz rozważę. Weroniko, proszę już teraz brać się do nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.cps.pl 23.08.01, 13:16 Pierwszy minus to egzamin z maty:((( Bezsensu jest też to, że matura trwa miesiąc!!! Plus- z polskiego będzie test a nie wypracowanie. :) Wolałbym starą maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasa Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 13:29 oj, nie sadze, zeby nowa matura okazala sie dobrym pomyslem, glownie mam na mysli te nieszczesna matematyke... w klasie mojej siostry, przyszlorocznej maturzystki, zrobiono probny test z matematyki - poziom podstawowy - zaliczyly go...3 osoby!! Warto dodac, ze jej liceum nalezy do pierwszej piatki (teoretycznie) najlepszych ogolniakow w miescie... pozdrowienia aasa p.s. jak dobrze, ze bylam ostatnim rocznikiem zdajacym stara mature:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Do Weroniki i siosty Assy IP: *.cps.pl 23.08.01, 18:31 Zaczęłaś się już uczyć do matury? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasa Re: Do Weroniki i siosty Assy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 20:48 Gość portalu: Thomek napisał(a): > Zaczęłaś się już uczyć do matury? > > heh, znajac moja siostre, to wezmie przyklad ze mnie i zacznie sie uczyc dobry tydzien przed matura:) niestety, probna matura czeka was juz we wrzesniu, wiec chyba nie bedziecie mieli wyboru - od 3. ostro do ksiazek... no chyba, ze miller dotrzyma slowa i przelozy o rok nowa mature;) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Co sadzicie o nowej maturze? 23.08.01, 21:10 ;)-ten znak oznacza, ze to byl zart. Bez obaw... A na razie sa WAKACJE!! Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Co sadzicie o nowej maturze? 23.08.01, 21:15 Tebn poprzedni post byl do Jerzego i Krotossa. A jesli chodzi o to, czy teraz sie ucze, to odpowiedz brzmi: NIE! Otoz na poczatku wak. bylam na obozie jezykowym i potem jeszcze uczylam sie angielskiego, ale im blizej roku szkolego, tym mniej sie ucze. Tylko ogolnie jestem ta matura cholernie przygnebiona. Obecnie jest to jedna z rzeczy, ktora spedza mi sen z powiek... A wy sie uczycie? (to do tych, co zdaja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thomek Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.cps.pl 23.08.01, 21:20 Żeby jeszcze wiedzieć z czego mam zdawać. Byłem na kursie angielskiego. Tyle moja nauka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maart Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 22:58 Modlę się , by SLD po objęciu władzy nie przesunęło jej terminu. Nie wyobrażam sobie teraz zdawania po staremu. Od dwóch lat idę nowym programem. A teraz mam pisać 10-cio stronicowe wypracowanko z polskiego? I kolejne egzaminy - wstępne na studia? Paranoja! Odpowiedz Link Zgłoś
.weronika. Re: Co sadzicie o nowej maturze? 28.08.01, 00:35 Dobra nowina>>sporo uczelni jednak akceptuje nowa m. Dla zainteresowanych>dzisiejsza Wyborcza (czy moze wczorajsza, bo jest juz po 24). Odpowiedz Link Zgłoś