Dodaj do ulubionych

Co sadzicie o nowej maturze?

22.08.01, 20:55
Obserwuj wątek
    • krotoss Re: Co sadzicie o nowej maturze? 22.08.01, 21:00
      Jedno o bedzie na pewno dobre to to iz nie trzeba bedzie zdawac na studia
      egzaminu tylko matora bedzie weryfikowala kto gdzie moze sie starac-ale rozmowy
      kwalifikacyjnej chyba jednak i tak nie unikna maturzysci.

KroTosS
    • chewie Re: Co sadzicie o nowej maturze? 22.08.01, 21:03
      a co? bedziesz zdawac?
      • .weronika. Re: Co sadzicie o nowej maturze? 22.08.01, 21:28
        A bede, bede. Chyba, ze zrezygnuje z dalszej edukacji, ktora to opcje cholernie
        powaznie rozwazam ;)w obliczu zblizajacej sie nowej maturki, ktora
        najprawdopodobniej i tak nie bedzie zwalniala z egzaminow na wiekszosc
        uczelni...
        • Gość: Coolek Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 22:35
          Moja opinia to: jezeli zdam matura moze byc, jezeli nie coz...
          • krotoss Do Weroniki!!! 23.08.01, 09:41
            Nie rezygnuj w zadnym wypadku zdasz maturke na pewno-to smiesznie latwe ja tez
            sie balem ale jak sie okazalo nie bylo czego.Na studia tez sie z pewnoscia
            dostaniesz ale moze nie na te wymazone-nieraz tak bywa i trzeba robic cos co
            sie mniej lubi no ale :"life is brutal and full of zasadzkas" ;)))

KroTosS
        • Gość: jerzy Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: 10.10.70.* 23.08.01, 11:50
          Ja ci zaraz rozważę. Weroniko, proszę już teraz brać się do nauki.
          • Gość: Thomek Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.cps.pl 23.08.01, 13:16
            Pierwszy minus to egzamin z maty:(((
            Bezsensu jest też to, że matura trwa miesiąc!!!
            Plus- z polskiego będzie test a nie wypracowanie. :)
            Wolałbym starą maturę.
            • Gość: aasa Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 13:29
              oj, nie sadze, zeby nowa matura okazala sie dobrym pomyslem, glownie mam na
              mysli te nieszczesna matematyke... w klasie mojej siostry, przyszlorocznej
              maturzystki, zrobiono probny test z matematyki - poziom podstawowy - zaliczyly
              go...3 osoby!! Warto dodac, ze jej liceum nalezy do pierwszej piatki
              (teoretycznie) najlepszych ogolniakow w miescie...
              pozdrowienia
              aasa
              p.s. jak dobrze, ze bylam ostatnim rocznikiem zdajacym stara mature:))
              • Gość: Thomek Do Weroniki i siosty Assy IP: *.cps.pl 23.08.01, 18:31
                Zaczęłaś się już uczyć do matury?

• Gość: aasa Re: Do Weroniki i siosty Assy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 20:48
                  Gość portalu: Thomek napisał(a):

> Zaczęłaś się już uczyć do matury?
                  >
                  >

heh, znajac moja siostre, to wezmie przyklad ze mnie i zacznie sie uczyc dobry
                  tydzien przed matura:) niestety, probna matura czeka was juz we wrzesniu, wiec
                  chyba nie bedziecie mieli wyboru - od 3. ostro do ksiazek... no chyba, ze miller
                  dotrzyma slowa i przelozy o rok nowa mature;)
                  powodzenia
          • .weronika. Re: Co sadzicie o nowej maturze? 23.08.01, 21:10
            ;)-ten znak oznacza, ze to byl zart. Bez obaw... A na razie sa WAKACJE!!
            • .weronika. Re: Co sadzicie o nowej maturze? 23.08.01, 21:15
              Tebn poprzedni post byl do Jerzego i Krotossa. A jesli chodzi o to, czy teraz
              sie ucze, to odpowiedz brzmi: NIE! Otoz na poczatku wak. bylam na obozie
              jezykowym i potem jeszcze uczylam sie angielskiego, ale im blizej roku
              szkolego, tym mniej sie ucze. Tylko ogolnie jestem ta matura cholernie
              przygnebiona. Obecnie jest to jedna z rzeczy, ktora spedza mi sen z powiek... A
              wy sie uczycie? (to do tych, co zdaja)
              • Gość: Thomek Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.cps.pl 23.08.01, 21:20
                Żeby jeszcze wiedzieć z czego mam zdawać.

Byłem na kursie angielskiego. Tyle moja nauka.
    • Gość: maart Re: Co sadzicie o nowej maturze? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 22:58
      Modlę się , by SLD po objęciu władzy nie przesunęło jej terminu. Nie wyobrażam
      sobie teraz zdawania po staremu. Od dwóch lat idę nowym programem. A teraz mam
      pisać 10-cio stronicowe wypracowanko z polskiego? I kolejne egzaminy - wstępne
      na studia? Paranoja!
      • .weronika. Re: Co sadzicie o nowej maturze? 28.08.01, 00:35
        Dobra nowina>>sporo uczelni jednak akceptuje nowa m. Dla
        zainteresowanych>dzisiejsza Wyborcza (czy moze wczorajsza, bo jest juz po 24).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka