Gość: BK Re: hej ,ludzie z 4 LO IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 20.03.02, 10:28 Gość portalu: dervish napisał(a): > Witam czworkowiczow. > Nie wiem skad tyle negatywnych opinii o naszej szkolce. > Moze faktycznie monstra typu antczak,rekas,ziebicka to nie najlepsze tematy do > wspomnien.Ale w koncu nie sama nauka czlowiek zyje.Moim zdaniem w czworce > zawsze bylo swietne towarzystwo-i tak-na platformie towarzyskiej trzeba > rozpatrywac te wspominki. > > Bywal ktos na rajdach po G.Swietokrzyskich??? > Z ekipa Konicza,Wojewody,Piszcza? > Pozdrowienia dla nich-a takze dla rajdowiczow. > > Zjazd-czas najwyzszy!!! Jeździłam na rajdy ze słynną (albo sławną) trójcą. To były najlepsze wyjazdy. Mnóstwo piwa, jabcoków no i to spanie na sianie. Kiedy kończyłeś szkołę? Ja w 97. Moją wychowawczynią była prof. Lassak. Ktoś strasznie na nią najechał, a ja osobiście dzięki niej nadal wiem co to jest metoda indukcji matematycznej. była też mowa o niejakiej Rękas!!! o mały włos przez to babsko kiblowałabym w drugiej klasie. No a przecież ona od zawsze miała tylko dwa lata do emerytury więc nikt nic jej nie mógł zrobić. Pozdrawiam BK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voy Re: hej ,ludzie z 4 LO IP: 217.29.140.* 16.10.02, 23:27 Mnie za to Pryla prawie udupila w maturalnej... hehehehe.. szlag by ja trafil... Voy (matura '94) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Myszko 4lo.bydg.pl IP: *.awacom.pl 06.12.02, 15:23 Z okazji 50-lecia IV LO - 4 października 2003 r. nastąpi Uroczysta Gala połączona ze Zjazdem Absolwentów. Bardziej szczegółowe informacje będą ukazywać się na bieżąco na oficjalnej stronie IV LO: www.ivlo.tnt.pl . A już dzisiaj zapraszam wszystkich do wpisywania się do księgi gości: www.ivlo.tnt.pl?d=ksiega . Pozdrawiam, Karol Myszko redaktor 4lo.bydg.pl, uczeń klasy IVg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: hej ,ludzie z 4 LO IP: *.erlm.siemens.de / 158.92.68.* 07.01.03, 12:12 matura 77 mat.-fiz. do teraz nie zapomnialem p. Przybylskiej ktora potrafila na jednej lekcji postawic 12 pal /ta ostatnia po dzwonku/ swietna atmosfere tej szkoly tworzyli uczniowie przyjade na zjazd choc mieszkam poza granicami kraju Odpowiedz Link Zgłoś
agacina1 ZJAZD BEDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.01.03, 22:17 oki ja wiem bo ucze sie tam ostatni rok<LOL> i wiem ze ZJAZD BEDZIE!!!!!!!!!!!! heheh...........no i to calkiem solidny bo juz jesienia w operze nova bedzie bal na 50-lecie naszego IVLO!!!!!!!!!!!!kazdy ma dostac zaroszenie listowne do domciu-ponoc juz was szukaj bo nas najmlodszych to nie musza....;o) no takze don't panick...........ZJAZD BEDZIE JUZ NIEDLUGO!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś