Gość: JA IP: *.man.bydgoszcz.pl 28.08.04, 16:25 POZDROWIONKA DLA CAŁEJ EKIPY DUBSK!!!!! POWODZONKA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kangoorzyca Re: DUBSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:37 Dajta czadu, chłopaki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Muszla Fest - od 16.00 01.09.04, 07:14 JUŻ w najbliższą sobotę w Muszli Koncertowej ;) "Najwierniejsza fanka" pozdrawia ;) (szczególnie Filla) Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: a dzisiaj o której grają? n/t 01.09.04, 16:13 Multikino? Sprawdze i dam znać. Pozdros Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl poprosze o szczegóły 01.09.04, 18:15 dzieki! nie dam rady dzis a o co biega z sobota o 16? jakas impka o ktorej znowu dowiaduje sie ostatnia? ;) poprosze o szczegóły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: poprosze o szczegóły IP: *.telsten.com / 195.85.209.* 01.09.04, 18:18 Od 16. Imreza nazywa się Muszla Fest 2004 (w Parku Sztywnych ofc.) Tyle wiem. Jak Żródełko szepnie coś więcej - dam znać ;) Póki co niby jako drudzy mają wchodzić. Pozdros Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: poprosze o szczegóły 01.09.04, 18:22 w takim razie czekam na info i do zobaczenia! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: poprosze o szczegóły 01.09.04, 18:23 madziara_pl napisała: > w takim razie czekam na info > i do zobaczenia! > pa! Będę w sobote pewnie. Może więc do zobaczenia, gdzieś tam w tłumie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA wygrali!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))) IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.09.04, 11:23 NO I WYGRALI!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!! NALEŻAŁO IM SIĘ!!!!!!!!!!!!!! SĄ SUUUUUUUUUUPER!!!!!!! POZDRAWIAM DUBSKA I WSZYSTKICH ICH FANÓW!!!!!!!! nie zgadzam się tylko z tym, że denny zespół "I" zdobył aż 3 miejsce-przecież był najgorszy z najgorszych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! totalne dno!!!!!!!! beznadziejne mało ambitne i inteligentne teksty....!!!!!!!! koszmar !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fil Goood Re: DUBSKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:23 Cze LJane. W sobote to fajna impra sygnowana przez Bola(Upside Down)+ekipe. Grają w kolejności:Huana,Mortis Dei, None, Abaddon, UpSide Down, Dubska.Impka od 16h.Każdy gra po godzinie czyli my ok 21h. Potem potańcówa w MÓZGU-Sinsemilla Soundsystem. Zapraszam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: DUBSKA 02.09.04, 14:05 ;) Do miłego, Fil! ----------------------------------------- "... wiatr, co smaga - nas umacnia... " Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: DUBSKA 03.09.04, 16:13 ale jaja!!!! własnie dostałam oświecenia - z trzema chlopakami z Dubsk chodziłam do podstawówki ;) hi hi! jutro bede z Wami! pa Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: DUBSKA 03.09.04, 16:27 wpisy w pamietnikach beda kiedys warte miliony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: DUBSKA 04.09.04, 12:03 ...all I hear is human voices subway, subway, subway..... trenuje przed wieczorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: DUBSKA 05.09.04, 01:27 kto był? kto był? było suuuuuper! chłopaki są nieźli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: DUBSKA IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.09.04, 11:49 BYŁAM!!!!! BYŁO SUPEROWO!!!!!!!! SĄ NA PRAWDĘ NIEŹLI!!!!!!! "MUZYKA, ŻYCIE JAK MUZYKA..." POZDROWIONKA CHŁOPAKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: DUBSKA 05.09.04, 21:14 "Ja wierzę - to nasza jedyna broń silniejsza od czołgów, mocniejsza od bomb (...) A ja kocham Cięęęęęęęę...." (Dubska) Pięknie było! Fil cudna solówka ;p Pozdrowienia w barwach reggae ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Słabo! Re: DUBSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 21:17 "Ja wierzę - to nasza jedyna broń silniejsza od czołgów, mocniejsza od bomb (...) A ja kocham Cięęęęęęęę...." (Dubska) _____________________________ ^^^^^ raczej Robert Brylewski 20 lat temu czy nie uważasz, że era disko bezpowrotnie mineła? [_] tak | [_] nie Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: DUBSKA 05.09.04, 22:31 Gość portalu: The Słabo! napisał(a): > czy nie uważasz, że era disko > bezpowrotnie mineła? [_] tak | [x] nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: DUBSKA IP: 61.19.243.* 05.09.04, 22:11 co to za bzdurny artykuł kogo to obchodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś