zintegrowany31 Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 20.05.15, 05:41 Zawiszy starczyło tylko sił na pierwszą połowę meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu ty bidoku 20.05.15, 07:52 nie dośpisz, by światu nie przekazać jakiejś kolejnej wiadomości. Masz nawyki hassleadera, nocnego dudowłaza. Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: ty bidoku 20.05.15, 11:12 belphegor-pisu napisał: > nie dośpisz, by światu nie przekazać jakiejś kolejnej wiadomości. Masz nawyki h > assleadera, nocnego dudowłaza. skończyły się rozmowy niedokończone Czytaj nasz dennik Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 22.05.15, 16:26 Już tylko cztery kolejki do końca, spotykamy się na Gdańskiej o 18:00 Zawisza Górnik Łęczna. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 22.05.15, 16:35 zintegrowany31 napisał(a): > Już tylko cztery kolejki do końca, spotykamy się na Gdańskiej o 18:00 Zawisza G > órnik Łęczna. > Dzis bedzie gorąco, wracaja kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 23.05.15, 05:53 Kolejny raz okazało się, że dziadki nie wytrzymali kondycyjnie całego meczu bo zamiast Zawisza strzelić drugą bramkę to goście wyrównali w ostatnich minutach na 1:1, więc degradacja Zawiszy trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
nachlany_wolak Kto rano wstaje, temu pan Bóg daje 23.05.15, 12:03 możliwość przePiSywania stron internetowych. Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Zawisza powraca na swoją pozycję 26.05.15, 10:16 sport.express.bydgoski.pl/334630,Cztery-gole-Piecha-i-Zawisza-spada-na-ostatnie-miejsce.html Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 30.05.15, 17:24 Zawisza dziś gra w Bełchatowie o g. 18:00 dwie czerwone latarnie będą sie męczyć ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
szwederowski_melepeta Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 30.05.15, 20:53 Zawisza wygrał 4:1 !!!! Wygląda, że w przyszłym sezonie będą mecze z zespołem Termalica Bruk-Bet Nieciecza. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 30.05.15, 21:47 szwederowski_melepeta napisał: > Zawisza wygrał 4:1 !!!! > Wygląda, że w przyszłym sezonie będą mecze z zespołem Termalica Bruk-Bet Niecie > cza. > I bardzo dobrze,brawo Zawisza ! Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 31.05.15, 09:14 bydgoszczanin_z_lesnej napisał: > szwederowski_melepeta napisał: > > > Zawisza wygrał 4:1 !!!! > > Wygląda, że w przyszłym sezonie będą mecze z zespołem Termalica Bruk-Bet > Niecie > > cza. > > > I bardzo dobrze,brawo Zawisza ! Toruń dużo większy od Niecieczy, może doczekam się derbów w ekstraklasie Bydgoszcz Toruń, frekwencja i doping kiboli zagwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 31.05.15, 10:03 zintegrowany31 napisał(a): > bydgoszczanin_z_lesnej napisał: > > > szwederowski_melepeta napisał: > > > > > Zawisza wygrał 4:1 !!!! > > > Wygląda, że w przyszłym sezonie będą mecze z zespołem Termalica Bru > k-Bet > > Niecie > > > cza. > > > > > I bardzo dobrze,brawo Zawisza ! > > Toruń dużo większy od Niecieczy, może doczekam się derbów w ekstraklasie Bydgos > zcz Toruń, frekwencja i doping kiboli zagwarantowane. > Co ty masz za dziwne ciągoty do tego Torunia ? A, może ty jesteś stamtąd ,co ? Przyznaj się toruński szpiegu ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Zawisza - Piast g.20:30 02.06.15, 09:58 Same ważne meczy dla Zawiszy o być albo nie być w ekstraklasie. Zawisza podejmuje u siebie Piasta Gliwice mecz wtorek g. 20:30 na stadionie przy Gdańskiej. Jest jeszcze szansa wyjść z strefy spadkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zawisza - Piast g.20:30 02.06.15, 14:19 zintegrowany31 napisał(a): > Same ważne meczy dla Zawiszy o być albo nie być w ekstraklasie. > Zawisza podejmuje u siebie Piasta Gliwice mecz wtorek g. 20:30 na stadionie prz > y Gdańskiej. > Jest jeszcze szansa wyjść z strefy spadkowej. > Jak dzisiaj nie wygraja to jest kaplica Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 03.06.15, 06:38 Patałachy nie potrafią strzelić do bramki nawet z trzech metrów. Gdzie są ci sponsorzy? Zawisza niestety idzie w ślady PO. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Degradacja Zawiszy TRWA ! 03.06.15, 08:06 zintegrowany31 napisał(a): > Patałachy nie potrafią strzelić do bramki nawet z trzech metrów. Gdzie są ci sp > onsorzy? > Zawisza niestety idzie w ślady PO. > Ja juz straciłem nadzieję. Dupa blada. Odpowiedz Link Zgłoś
belphegor-pisu Zawisza jak PełO walczy 03.06.15, 08:26 Jeszcze nie wszystko stracone. Cała nasza nadzieja w czteroliterowym budyniu. Duda blada. Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Zawisza jak PełO walczy 03.06.15, 12:32 Ostatni mecz w piątek 5 czerwca w Chorzowie nawet wygrany nic nie gwarantuje musimy liczyć na inne drużyny, że zrobią nam prezent. Chociaż kibole zadowoleni, że Osuch chyba odejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
szwederowski_melepeta Re: Zawisza jak PełO walczy 03.06.15, 17:21 zintegrowany31 napisał(a): > Ostatni mecz w piątek 5 czerwca w Chorzowie nawet wygrany nic nie gwarantuje mu > simy liczyć na inne drużyny, że zrobią nam prezent. Chociaż kibole zadowoleni, > że Osuch chyba odejdzie. w Chorzowie raczej nie wygrają. Nie ma już tego ducha walki. Trzeba było cały sezon grać porządnie a nie liczyć teraz na prezenty. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Zawisza jak PełO walczy 03.06.15, 19:41 Zgadzam się, "okręt tonął" od dawna.Zawisza w/g mnie nie da rady ! Chociaz im bardzo tej wygranej życzę Odpowiedz Link Zgłoś
szwederowski_melepeta Jutro 20:30 04.06.15, 23:20 Mecz ostatniej szansy? Ostatniej. www.sport.pl/pilka/2,65055,,Ruch___Zawisza,,172611646,6735.html#wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Jutro 20:30 05.06.15, 05:44 szwederowski_melepeta napisał: > Mecz ostatniej szansy? Ostatniej. > Mecz o pietruchę, rundę jesienną się przespało to teraz już nie do odrobienia nawet z dobrym trenerem, meczy jest dużo i w krótkich odstępach na odpoczynek, nie wystarczą umiejętności ale potrzebna jest jeszcze kondycja, przeważnie przegrywali końcówki meczów. Odpowiedz Link Zgłoś
szwederowski_melepeta Degradacja Zawiszy się dokonała 05.06.15, 22:29 Kończę wpisywanie w wątku o pierwszoligowej już drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Degradacja Zawiszy się dokonała 06.06.15, 06:47 Budowa Orlików i boisk szkolnych na razie nie daje efektów ale na pociechę nasz Prezydent będzie mógł znowu robic zakłady o koszulkę klubową z Prezydentem Grudziądza. Pilka nożna bez sponsorów i pieniędzy nie istnieje. Widać to po korupcji w FIFA. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re ;Juz cie odblokowali ? 02.07.15, 09:49 Znowu naruszasz regulamin naszego forum, wybacz,ale musze to zgłosic do admina. Odpowiedz Link Zgłoś
zintegrowany31 Re: Re ;Juz cie odblokowali ? 02.07.15, 10:37 bydgoszczanin_z_lesnej napisał: > Znowu naruszasz regulamin naszego forum, wybacz,ale musze to zgłosic do admina. Zgłoś do ojca derechtora, że tu piszą prawdę Czytaj Nasz Dennik Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Re ;Juz cie odblokowali ? 02.07.15, 14:06 zintegrowany31 napisał: > bydgoszczanin_z_lesnej napisał: > > > Znowu naruszasz regulamin naszego forum, wybacz,ale musze to zgłosic do a > dmina. > > Zgłoś do ojca derechtora, że tu piszą prawdę > Czytaj Nasz Dennik > > Nie mam czasu, jestem zapracowany,ale czy czy ty niemógbys mi streścic o czym tam piszą? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin_z_lesnej Re: Juz go zablokowali :) 03.07.15, 09:33 Chłopak długo nie zabawił :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś