Dodaj do ulubionych

Wyborcze brednie

03.11.14, 19:17
Do głowy by mi nie przyszło oglądać wyborcze bannery, ale cóż - trochę jeżdżę samochodem i stojąc na światłach, chcąc - nie chcąc, muszę. Stąd wiem, pod jakimi hasłami "kandydaci" startują. Zarówno poziom tych haseł, jak i sam fakt, ze 'kandydaci" czują przemożną potrzebę ich wymyślenia i opublikowania, ubliża inteligencji nawet opóźnionej w rozwoju osoby.
Na to, żebyście, drodzy "kandydaci", stuknęli się pustą flaszką w głowę, już za późno. Wasze "hasła" będą już dla was trwałym znamieniem, stale przypominającym o poziomie waszej umysłowej potencji i o bezczelności przejawiającej się w traktowaniu wyborców jak stada idiotów.
To akurat śmieszne nie jest. Ale coś jest. Plakat wyborczy jednego z kandydatów, któremu agencja reklamowa zrobiła chyba umyślnie niewybredny żart. Ilekroć mijam samochodem ten plakat (bilboard), wszyscy pasażerowie śmieją się do rozpuku, a moja córka upiera sie każdorazowo, że ten gość to nie żaden kandydat, tylko reklama "Muppet show" :)
Obserwuj wątek
    • zintegrowany31 Re: Wyborcze brednie 03.11.14, 19:26
      Nie wierzę sondażom, które już dają dla Bruskiego i Dombrowicza
      Głosuję na Gruszkę do Sejmiku oraz Cyprys na prezydenta i radnego, tylko Metropolia Bydgoska.
      W sondażu Cyprys ostatni.
      • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Wyborcze brednie 03.11.14, 21:11
        zintegrowany31 napisał(a):

>
        > W sondażu Cyprys ostatni.

A, nie mówiem,ze jest skonczony? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) brzuszek mnie boli ze śmiechu
        • antyarek wystarczy jeden radny z SMB 03.11.14, 22:27
          A już wasze toruńskie machlojki i cwaniactwa się skończą, bo będą natychmiast nagłośnione. 5 zaburzy dotychczasowy układ, a wtedy skończy się toruńskie gnidowanie na ranach Bydgoszczy.
          • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: wystarczy jeden radny z SMB 04.11.14, 09:03
            Odpowiadasz na:

> A już wasze toruńskie machlojki i cwaniactwa się skończą, bo będą natychmiast n
            > agłośnione. 5 zaburzy dotychczasowy układ, a wtedy skończy się toruńskie gnidow
            > anie na ranach Bydgoszczy.

Towarzyszu, proszę o więcej zaufania do Marszałka i do torunskich władz,a także o czym nie powinienem wspominać, do władz PO w regionie.
            • antyarek Re: wystarczy jeden radny z SMB 04.11.14, 13:10
              A co kuźwa do Bydgoszczy mają toruńskie władze bym musiał mieć do nich zaufanie. Chce by się odpie...ły od mojego miasta
              • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: wystarczy jeden radny z SMB 05.11.14, 18:15
                antyarek napisała:

> A co kuźwa do Bydgoszczy mają toruńskie władze bym musiał mieć do nich zaufanie
                > . Chce by się odpie...ły od mojego miasta

Ależ ty jesteś wulgarny chłłopczyku,no,no....
    • zintegrowany31 Sondażowe brednie 03.11.14, 19:28
      express.bydgoski.pl/321594,Bedzie-druga-tura-wyborow-z-Bruskim-i-Dombrowiczem-w-rolach-glownych.html
      • johnyflaszka Re: Sondażowe brednie 04.11.14, 09:47
        Czy to są te same sondażownie co w TVB liczą SMS-y?
        • johnyflaszka Re: Sondażowe brednie 04.11.14, 09:55
          forum.gazeta.pl/forum/w,54,150226271,150226271,jak_torunska_GW_liczy_glosy_Po_torunsku_.html
      • dareyou Re: Sondażowe brednie 04.11.14, 11:39
        Głosujący w sondażach internauci stawiają na Sypniewskiego

www.portalsamorzadowy.pl/wybory2014/sonda-miasto/bydgoszcz,22.html
        • zintegrowany31 Re: Sondażowe brednie 05.11.14, 05:28
          dareyou napisał(a):

> Głosujący w sondażach internauci stawiają na Sypniewskiego
          >

Nowa Prawica to jest przystawka PIS w miejsce splajtowanej Solidarnej Polski.
          • pan_ziutek Sondażowe fakty 05.11.14, 18:10
            www.facebook.com/events/640928402688746/permalink/640933096021610/
        • pan_ziutek Re: Sondażowe brednie z UMK 05.11.14, 18:13
          www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141105/WYBORYSAMORZADOWE/141109511
          • szwederowski_melepeta Re: Sondażowe brednie z UMK? 05.11.14, 18:34
            Bo ja wiem, czy brednie... Przepytano tysiąc bydgoszczan.
            Ja też na pana Bruskiego zagłosuję!
          • bydgoszczanin_z_wyzyn Re: Sondażowe brednie z UMK 05.11.14, 18:35
            Towarzysze, ja uważam,że jest dobrze :) i bedzie coraz lepiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka