vviosna 11.09.04, 14:00 - Kto tam? - Maja - Jaka Maja? - Ma ia hii Ma ia huu Ma ia hoo Ma ia haa a tu wrucamy ostatnio uslyszane czy wyczytane dowcipy btw buuuuuu motas mi sie skonczyl ;(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziara_pl Re: Pukanie do drzwi 11.09.04, 14:09 Kobieta z mężem w restauracji: - Dla mnie: stek, ziemniaczki i lampkę wina - Kelner: "A warzywko?" - O, dla niego to samo co dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
milongaa Re: Pukanie do drzwi 11.09.04, 14:18 Pytanie: Co można zrobić z programem MICROSOFTU ( dowolnym ) Odpowiedź: - Kupić ?????????????; odpakować; przeczytać instrukcję; jeszcze raz przeczytać instrukcję; przeczytać instrukcję ze słownikiem w ręku; spytać kumpla o co chodzi w instrukcji; spytać sprzedawcę o co chodzi w instrukcji; zadzwonić do Microsoft Polska i spytać o co chodzi w instrukcji; napisać e-maila do Microsoft Polska ( w USA ) z pytaniem o co chodzi w instrukcji; instalować program "na czuja"; zrestartować system ( ... naciśnij OK aby zrestartować system; naciśnij NIE aby zrobić to później - ikona NIE jest NIEaktywna ); przeinstalować system z powodu błędu kernel #1398UI690-459832551-AA495168 bliżej opisanego w instrukcji ... Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Pukanie do drzwi 12.09.04, 17:07 Przyszedł baca do spowiedzi. - Proszę księdza, zgrzeszyłem... - Jak synu? - Szedłem sobie przez łąki i widzę piękną damę. Podkradłem się, przewróciłem ją, no i długo kopulowaliśmy. - To wielki grzech synu. - To jeszcze nic, na to wszystko patrzyli jej rodzice, bracia, siostry, ciotki, wujowie, kuzynostwo i sąsiedzi. - Jak to? I nic nie powiedzieli! - pyta ksiądz. - Powiedzieli: Beeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Pukanie do drzwi 12.09.04, 18:30 na bankiecie pewien pan nadużył. a w takiej sytuacji miał zwyczaj "szukać kobiety swojego życia". rozglądał się właśnie znacząco, kiedy w drzwiach pojawiła się o n a : smukła, w ekscytującej czerwonej sukni do ziemi, skromnie składając dłonie wpłynęła na bankiet.pan poprosił damę do tańca. ta zdecydowanie odmówiła.indagowana o przyczyny zaznaczyła z naciskiem : pan jest kompletnie pijany. a po czym to pani wnosi? dociekał odrzucony konkurent . cóż : od momentu poproszenia mnie o taniec zdążył pan się trzykrotnie przewrócić. nie zauważył pan , że orkiestra gra hymn państwowy. no i tego,że ja ...jestem kardynałem. Odpowiedz Link Zgłoś
madziara_pl Re: Pukanie do drzwi 12.09.04, 19:01 tez ogladalam Pazure dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Pukanie do drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 08:21 nie jest takie smieszne Odpowiedz Link Zgłoś