Dodaj do ulubionych

Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz foto!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:45
pytaniezadyche.w.interia.pl/
Ale jaja, ktoś sfotografował urzędnika prezydenta Dombrowicza - Jana Stranza
"śpiącego" w Węgliszku. Kabaret a nie Urząd. Brawo Panie Prezydencie, brawo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gall bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:58
      Nie rozumiem tego podniecenia.
      To zdjęcie niczego nie dowodzi, a obrazuje tylko śpiącego faceta.
      Nie zdarzyło Wam się zasnąć ze zmęczenia na siedząco?
      Bez sensu.
      Pozdrawiam
      Gall
      • vviosna Re: bez sensu 15.09.04, 12:03
        no i czego niby ma to zdjecie dowodzic? sadzisz, autorze zdjecia, ze lepiej by
        bylo, gdyby pan stanz, zamiast sobie przysnac w klubie, wsiadl ZANIM jeszcze
        zasnal do samochodu i pojechal podrzemac do domu?
        czy lepiej, by sobie przymknal oczy w oczekiwaniu na taksowke.
        caly moj post nalezaloby poprzedzic zalozeniem 'o ile K. w ogole cos pil'

zreszta niezle sie tu porobilo: bydgoski paparazzi publikujacy na interii
        zdjecia poimprezowe. sadze, ze opwinno sie ciebie, wspanialy fotografie,
        zstrudniac na weselach, chrzcinach i urodzinach, tam dopiero bys
        narobil 'kompromitujacych' zdjec, ach!
        • vviosna Re: bez sensu 15.09.04, 12:04
          mialo byc: 'o ile S. w ogole cos pil'
    • Gość: doki Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:28
      No to pił czy nie pił? Przecież wygląda sympatycznie, o co chodzi....
      • Gość: grr Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 12:44
        mnie to zdjecie nie zaskoczylo. sam bylem swiadkiem podobnej hucznej imprezy na trybunie glownej polonii
      • trond wygląda jak aniołek 15.09.04, 20:43
        Gość portalu: doki napisał(a):

> No to pił czy nie pił? Przecież wygląda sympatycznie, o co chodzi....
        nie znam człowieka.śpi.i już.co to-nikt czasem nie padnie po prostu?myślę,że to
        zdjęcie to psikus kogoś kto lubi pana ze zdjęcia.nawet sympatyczny,gdyby nie
        dopisywane komentarze,które i tak są niepodważalnie niesprawdzalne.
    • Gość: maciej Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz IP: 62.244.137.* 15.09.04, 13:23
      To sen raczej zmeczonego urzednika niz zapijaczonego alkoholika!!!
    • noname4you Pijactwo Urzędnika Dabrowicza z tęsknoty za M.O. 15.09.04, 13:42
      Taki jaki prezydent taka ekipa. To naprawdę nie wymaga komentarza, a wszyscy
      którzy wypisują bzdury o zmęczeniu niech się stawią po premie u pana Straza.
      • Gość: Gall dedukcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 13:55
        Nie znam tego jegomośca i uważam, że publikacja zdjęcia śpiącego faceta
        pozbawiona jest sensu.
        Może Ty nam powiesz, co z tego zdjecia można wywieźć, a wtedy może szerzej
        otworzą mi się oczy.
        Pozdrawiam
        Gall
        • Gość: JODA Re: dedukcja IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 16.09.04, 07:34
          Rozumiem ze wysoki urzędnik ratusza śpiacy o 1.00 nad ranem w knajpie w centrum
          miasta to dla Ciebie norma.
          Ja o tej porze spię we własnym łóżku w domu.
          Pewnie jestem nienormalny.
          • Gość: Gall godzina pierwsza, minut .... IP: 217.97.147.* 16.09.04, 08:59
            Twoja niezwykłość polega na tym, że wiesz o której wykonano zdjęcie.
            Ja w tej fotce nie mogę się dopatrzeć informacji wskazującej na czas
            pstryknięcia zdjęcia.

Po drugie, poproś kogoś by zrobił Tobie zdjęcie jak śpisz. Może być w dwóch
            wariantach - na trzeżwo i po pijaku. Rezultat ten sam - śpiący gość.

A kolejna sprawa, jeśli nigdy nie bawiłeś się po godzinie 10-tej, to czas
            najwyższy nadrobić zaległości.

Nie traktuj tego jako złośliwości, a po prostu jako próbę wprowadzenia
            elementarnych zasad logiki do tego, by gościa (nie wiem, być może jego inne
            zachowannia czynią z niego potencjalny cel) - jedynie na podstawie nic nie
            mówiącej fotki - oczerniać.

Podrawiam
            Gall
            • Gość: JODA Re: godzina pierwsza, minut .... IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 16.09.04, 14:07
              spoko ja tez nie wyciągam pochopnych wnosków. Wiedza o godzinie nie jest
              inezwykła bo pierwotnie to zdjęcie było umieszczone w sieci z komentarzem
              lutogniewskiego który je zrobił. Było na jego stronach. Stąd wiem.
              Po prostu uważam że "elita" powinna zachowywac się tak zeby nie przynosic sobie
              i nam wstydu.
              Zabawa po 22 a spanie w knajpie to jednak 2 rózne rzeczy przyznasz.
              Obawiam sie że to zdjecie to tylko szczyt góry lodowej jeśli chodzi o
              prowadzenie się "strasznego dworu"
              Głupio mi ze tacy goscie rządzą ratuszem bo sam na Dombrowicza głosowałem.
              • lokator Re: godzina pierwsza, minut .... 16.09.04, 15:03
                Gość portalu: JODA napisał(a):

> spoko ja tez nie wyciągam pochopnych wnosków. Wiedza o godzinie nie jest
                > inezwykła bo pierwotnie to zdjęcie było umieszczone w sieci z komentarzem
                > lutogniewskiego który je zrobił. Było na jego stronach.

Lutogniewski stróżem moralności? Ha!
                To już wolę, żeby wilk pasał owce...
    • Gość: busiu Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:44
      Nie raz widziałem wysokich urzędników ratusza ostro pijących na mieście. To nic
      nowego, popatrzcie na te przepiste twarze, przekrwione oczy i pewność siebie.
      Słabość do alkoholu nie jest niczym szczególnym, dopóki nie sprawije się ważnej
      funkcji we włądzach. Wtedy z zachowaniem, nawet śpiącego w publicznym miejscu
      urzędnika, kojarzy się władza, a to demoralizuje. I tyle.
    • Gość: sebek Jasiakiewicz wróć!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 14:48
      Jasiakiewicz wróć!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: liol Re: Jasiakiewicz wróć!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:30
        Tow.Benon Miśkiewicz by Was wszystkich pogonił i zaprowadził rządy czysto
        komunistyczne.
    • lokator Sensacja 15.09.04, 16:24
      Musiał Stranz zaleźć komuś za skórę, skoro zadaje sobie trud zakładania strony.
      To takie SB-eckie przyzwyczajenie, żeby na każdego mieć haka.

A tak na poważnie: czy zdjęcie może pokazać zawartość alkoholu we krwi?
      Oczywiście - nie. Twórca strony zdaje sobie z tego sprawę, ale widać, że
      kieruje się złą wolą.
      Co widać na zdjęciu? Śpiącego faceta. Ci, którzy oglądają lokalną telewizję i
      czytają gazety wiedzą, że to Jan Stranz, bo gość jest charakterystyczny i nie
      sposób się pomylić (a brata bliźniaka chyba nie ma). Że jest to Jan Stranz
      wiedzą też jego przeciwnicy.
      Czy gość na fotografii może być pijany? Może. Czy może być zmęczony? Może być.
      Czy może jedno i drugie? Też. Jednak to co wiadomo NA PEWNO, to tylko tyle, że
      śpi. Czy to jakaś sensacja? Nie sądzę.
      • polynomial Re: Sensacja 15.09.04, 16:48
        lokator napisał:

>Jednak to co wiadomo NA PEWNO, to tylko tyle, że
        > śpi.

I to, że zamiast jak uczciwy obywatel spać w domu, to się szlaja i śpi gdzie
        popadnie.

Polynomial-C

p.s. A ten kto uważa, że Stranz na tym zdjęciu nie jest "nawalony jak
        mesershmitt" jest po prostu głupi.
        • Gość: to ja Re: Sensacja IP: 212.122.214.* 15.09.04, 16:57
          hehehe
          może tak się przejął sprawą Macieja O.?
          • Gość: to ja Re: Sensacja IP: 212.122.214.* 15.09.04, 17:05
            a poza tym uważam, ze sie czepiacie, w końcu pan S. pije za swoje ciężko
            zarobione pieniądze, które mu się uczciwie należą...
      • serdeczny.palec święte słowa 15.09.04, 20:28
        lokator napisał:

> Musiał Stranz zaleźć komuś za skórę, skoro zadaje sobie trud zakładania
        strony.
        >
        > To takie SB-eckie przyzwyczajenie, żeby na każdego mieć haka.
        >
        > A tak na poważnie: czy zdjęcie może pokazać zawartość alkoholu we krwi?
        > Oczywiście - nie. Twórca strony zdaje sobie z tego sprawę, ale widać, że
        > kieruje się złą wolą.
        > Co widać na zdjęciu? Śpiącego faceta. Ci, którzy oglądają lokalną telewizję i
        > czytają gazety wiedzą, że to Jan Stranz, bo gość jest charakterystyczny i nie
        > sposób się pomylić (a brata bliźniaka chyba nie ma). Że jest to Jan Stranz
        > wiedzą też jego przeciwnicy.
        > Czy gość na fotografii może być pijany? Może. Czy może być zmęczony? Może
        być.
        > Czy może jedno i drugie? Też. Jednak to co wiadomo NA PEWNO, to tylko tyle,
        że
        > śpi. Czy to jakaś sensacja? Nie sądzę.

Ani to prawda. Ani sensacja. Beszczelna próba jakiegoś stylisty zmuszenia
        jakiegoś mężczyzny na zdjęciu do zmiany fryzury z bitlesowskiej na
        łysonia.Spisek sekretarek lub pań sprzątających może bo mu lecą włosy do
        umywalki?Kupić mu klamerkę w ekskluzywnym butiku a nie poprzez forum wychowywać.
      • kamehamehaaa Re: Sensacja 15.09.04, 21:45
        lokator napisał:

> Musiał Stranz zaleźć komuś za skórę, skoro zadaje sobie trud zakładania strony.
        >
        > To takie SB-eckie przyzwyczajenie, żeby na każdego mieć haka.
        >
        > A tak na poważnie: czy zdjęcie może pokazać zawartość alkoholu we krwi?
        > Oczywiście - nie. Twórca strony zdaje sobie z tego sprawę, ale widać, że
        > kieruje się złą wolą.
        > Co widać na zdjęciu? Śpiącego faceta. Ci, którzy oglądają lokalną telewizję i
        > czytają gazety wiedzą, że to Jan Stranz, bo gość jest charakterystyczny i nie
        > sposób się pomylić (a brata bliźniaka chyba nie ma). Że jest to Jan Stranz
        > wiedzą też jego przeciwnicy.
        > Czy gość na fotografii może być pijany? Może. Czy może być zmęczony? Może być.
        > Czy może jedno i drugie? Też. Jednak to co wiadomo NA PEWNO, to tylko tyle, że
        > śpi. Czy to jakaś sensacja? Nie sądzę.

tego tez nie wiadomo, czy spi
        moze np opowiadac dowcip 'z pokazywaniem', gdzie w historii ktos spi - i w tym
        momencie dopadl go flesz

:))
        zreszta to jego sprawa.
      • Gość: JODA Re: Sensacja IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 16.09.04, 07:39
        SB go tam silą zaciągnęło i trzymało do 1 w nocy. Ewidentnie widac że jest
        zakneblowany i związany.
        Powinieneś mieć nick "lokator ratusza"
        Jasiu Ci da premię za ten wpis. Bez wątpienia.
      • Gość: xcp Re: Sensacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:52
        wstyd i hańba, pewni ludzie bez wstydu
    • Gość: agata Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 19:35
      Wiewiora jestes super za to zdjatko buzzzzzzzzzzzzzzia a nie
      chwalac sie ladniejsza od miss ostatniej tak trudno o dobry zart
      A ty dales na szesc!
    • Gość: g refleksja... IP: *.byd.elnet.pl 15.09.04, 22:35
      skoro lubicie tanie sensacje, to i ja dodam kilka słów do tej nędznej dyskusji.....

po 1 to nikt z was nie zauważył, że przed Jankiem leży filiżanka po kawie a nie
      jakieś kufle albo kieliszki!!!!!

a po 2 znam Go bardzo długo, od malucha wychowywałem się z Jego synami i mam
      szacunek do Tego gościa!!!

a więc zanim zaczniecie kogoś opluwać to najpierw zobaczcie jakimi sami
      jesteście...!!!
      pozdro :)))
      • kamehamehaaa Re: refleksja... 15.09.04, 22:39
        to wszystko mi zakrawa na zart, byc moze robiony nam, formowiczom, przy pomocy
        samego 'zainteresowanego' :)
        spojrzecie, co on ma pod koszula przy lewej rece? co to moze byc?
        • Gość: mania-czka Re: refleksja... IP: *.man.bydgoszcz.pl 15.09.04, 22:47
          patyrze i patrze i nic pod ta koszula nie zobaczylam
          tylko rekaw od swetra przerzuconego na plecach

• vviosna Re: refleksja... 15.09.04, 22:58
            a to sweter
            tylko sie tak smiesznie cienie ulozyly

btw: jak sie pozbyc psa, kty uporczywie zjada mi wlasnie paski dyndajace u
            spodni?
      • koszalek_opalek Re: refleksja... 16.09.04, 00:04
        Racja! Bije sie w pierś! I przyznaje, że też potrafie sie nieźle nawalić:)
    • koszalek_opalek Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz 15.09.04, 23:56
      Normalka:)
      Wiceprezydent bierze łapówki.
      Komendanta Straży Miejskiej leją po pysku.
      Urzędnik Stranz nawalił sie jak prosiak.
      To przecież wolny kraj. Demokracja ku*wa! A co!
      :)))))))
      FUCK

MA KTOŚ WIĘCEJ TEGO TYPU FOTEK?
      PRZESTAŁEM JUŻ WIERZYĆ W TO, ŻE BĘDZIE LEPIEJ, NIECH WIĘC BĘDZIE WESELEJ!!!
      i tej wersji będę sie trzymał:)
    • grupa_trzymajaca_miasto Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz 16.09.04, 01:19
      Autorem zdjecia jest znany wielbiciel nastolatek, rozpoznawany przez plebs po
      kapeluszu tudzież hulajnodze.?.?.?....
      Fotka została wykonana podczas jednej z wielu imprez grupy trzymajacej władzę w
      mieście choć sam prezydent rzadko się na takich spotkaniach zjawia.
      Złapany "na trosce" o wychowanie w trzeźwości pan sekretarz bynajmniej nie
      został złapany w nietypowej dla siebie sytuacji
      Ci co go znają wiedzą doskonale o co chodzi...

P.S. następny złapany przez paparazzi ma być młody, zdolny wilczek o imieniu
      Adam (inicjał nazwiska pozostawiam w tajemnicy) choć w tym przypadku będzie
      ostrzeżenie, ze wejscie na stronę tylko od 18 lat.

P.S. szanowny pan prezydent nie ma pojęcia jakimi ludźmi sie otacza, jak nim
      manipulują....jeśli poważna historia z Maciejem O. go nie otrzeźwi, żenujaco
      śmieszna sprawa Jana S. nie pobudzi do refelksji to może zbliżajace się
      wydarzenia będą kubłem zimnej wody, choć pewnie już za późno, bo pan prezydent
      jest już jedną noga poza urzędem, pani poseł nie pomoże a tzw. przyjaciele
      pokażą swą przyjaźn prawidziwą

życzliwy
    • lokator Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz 16.09.04, 10:14
      Jeszcze raz:
      Co widać na zdjęciu? Widać śpiącego faceta, w białej koszuli, przed filiżanką
      kawy. Wtajemniczeni rozpoznają w śpiącym gościu Jana Stranza - sekretarza
      miasta. O której godzinie zdjęcie zostało zrobione? Nie wiadomo. Kiedy? W
      środę? W sobotę? Nie wiadomo. Co z tego wynika? Nic.

Ponad piętnaście lat temu za takie coś, zachowując proporcje, bo internetu nie
      było, za takie oszczerstwa pod adresem "władzy" szło się do więzienia i nery
      miało się obite pałą. To wielka ironia losu, że dzisiaj w taki sposób -
      demokracja pozwala - atakuje się człowieka, który, z tego co się dowiedziałem,
      w 1980 roku, w stanie wojennym i potem, poświęcił kawał swojego życia, żeby o
      tę demokrację walczyć. Dzisiaj nic za takie obrzyganie kogoś nie grozi, dlatego
      małe gnojki wychodzą z norek i robią kupę na dywanie.
      Czy robi to np. Jasiakiewicz? Nie sądzę. Czy Kosma Złotowski? Na pewno nie.
      Istnieje, mimo wszystko, próg, poniżej którego większość ludzi nie schodzi. Kto
      zajmuje się takimi gównami? Gówniarze oczywiście. Nie w sensie wieku, ale
      psychiki. Ktoś kto nie dostał posadki, ktoś kto z niej wyleciał, ktoś, kto
      obstawił przegranego konia, ktoś kto usłyszał od Stranza np. że się nie nadaje.
      Itd. itp. Po prostu jakiś zawistny gnojek z niespełnionymi, niezaspokojonymi
      ambicjami.
      Ja nie piszę tu, że Stranz np. nie pije wogóle alkoholu, bo mnie takie rzeczy
      nie interesują. Pije w pracy? To won! Nie pije w pracy? To się nie czepiam. Ale
      taki numer jaki tu jakiś idiota odstawia jest nie do przyjęcia. Nie tylko dla
      mnie. Są ludzie, którzy się na takie chamstwo nie nabierają. I jest ich wielu.
      Dlatego taka prymitywna, goebbelsowska propaganda nie przejdzie. Więcej, raczej
      przysporzy zwolenników Stranzowi, który z idiotami musi się użerać, niż mu ich
      odbierze.
      • Gość: ok Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 11:14
        Przesadzasz, Starnz to kawał s...na i tyle. Nie interesują mnie bajki kto w
        stanie wojennym przenosił bibułę. Ja wiem, że po pracy można robić co się chce
        ale moja opinia wynika z tego co banda dombrowicza wyprawia w
        ratuszu....Niestety wyrządzili wielu uczciwym ludziom krzywdę, a urząd traktują
        jak prywatny folwark, nie liczą się z nikim i z niczym. Można pić po pracy i
        być porządnym człowiekiem, ale można też pić po pracy i być łobuzem. To zdjęcie
        to nic nowego, ani nowość, ani sensacja. Pan Starnz jest stałym bywalcem klubów
        i to jego sprawa, przeciez to nie jest zabronione.
    • polynomial Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz 16.09.04, 20:58
      Oj Lokator, Lokator! "Demokracja" pomyliła Ci się z "republiką kolesi".
      Wyglądają podobnie, ale to nie to samo!

polynomial-c
    • Gość: mniu mniu Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:50
      no coz zwykly facet ze zwyklymi problemami i checią relaksu po pracy....
      Nagle awansowal ale przyzwyczajenia pozostały ........."Lud to prosty..nieobyty w dyplomacji" nie dziwmy sie bo to prosty czlowiek i jego problemy.
      • Gość: niestety Re: Urzędnik Stranz "usnął" w Węgliszku - Zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:10
        niestety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka