Gość: qczi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 15:34 1) Nie mam w miejscu pracy dostepu do netu! 2) Nie jestem hostessą!!! 3) Nadal kocham forumowicza Teda. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokator Re: Pomówienia - dementuję 21.09.04, 15:58 Gość portalu: qczi napisał(a): > 1) Nie mam w miejscu pracy dostepu do netu! Może to i lepiej... > 2) Nie jestem hostessą!!! To coś brzydkiego? > 3) Nadal kocham forumowicza Teda. Na zdrowie. Oj, trzeba mieć zdrowie... > > Pozdrawiam Wszyscy się pozdrawiamy. To już tradycja tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qczi Re: Pomówienia - dementuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 16:10 I to nieprawda, ze np. teraz kilkam z kafejki, ktora znajduje sie w moim miejscu pracy!!!! Lokatorze, mozesz sprawdzic-masz blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
qczi Re: Pomówienia - dementuję 21.09.04, 22:27 uwaga: ktos sie pode mnie podsszywa. jesli chcialabym napisac cokolwiek jako qczi - zalogowalabym sie. jako niezalogowana qczi pisuje w tym watku uzytkownik tyciarek vek marian. nudzi sie chlopakowi i chce zwrocic na siebi moja uwage, boc to juz od dawna pyskoweczki nie bylo. marianie: tez nad tym ubolewam, nie moja wina jest jednak, zes przez cala niedziele wloczyl sie nie wiadomo gdzie, zamiast bluzgac na forum. a teraz spadam - bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Pomówienia - dementuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 22:41 odjeb sie dziecino Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Pomówienia - dementuję 22.09.04, 10:48 qczi napisał: > uwaga: ktos sie pode mnie podsszywa. jesli chcialabym napisac cokolwiek jako > qczi - zalogowalabym sie. > jako niezalogowana qczi pisuje w tym watku uzytkownik tyciarek vek marian. Porównaj styl obu wypowiedzi: --------------------------------------------------------------------- Gość portalu: qczi napisał(a): > 1) Nie mam w miejscu pracy dostepu do netu! > 2) Nie jestem hostessą!!! > 3) Nadal kocham forumowicza Teda. > > Pozdrawiam Gość portalu: Marian napisał(a): > odjeb sie dziecino --------------------------------------------------------------------- Czy to możliwe, żeby pisał to ten sam człowiek? Hi! Hi! Hi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Pomówienia - dementuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 11:35 odjeb sie dziecino (to do lokatora) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Pomówienia - dementuję 22.09.04, 12:19 Gość portalu: marian napisał(a): > odjeb sie dziecino (to do lokatora) A tu ktoś podszywa się pod Mariana. Marian zawsze przedstawia się z dużej litery. Poza tym należymy do jednej bandy. Nikt chyba nie ma co do tego wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Pomówienia - dementuję 22.09.04, 11:52 lokator napisał: > Czy to możliwe, żeby pisał to ten sam człowiek? mozliwe, ale w tym wypadku masz chyba racje - zbyt finezyjnie ;)))) kobieca reka co nie zmienia faktu, ze to objaw tchorzostwa i ... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Pomówienia - dementuję 22.09.04, 12:20 ted.allrightsreserved napisał: > lokator napisał: > > Czy to możliwe, żeby pisał to ten sam człowiek? > > mozliwe, ale w tym wypadku masz chyba racje - zbyt finezyjnie ;)))) > kobieca reka > > > co nie zmienia faktu, ze to objaw tchorzostwa i ... > Marian nie jest tchórzem. Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Pomówienia - dementuję 22.09.04, 12:35 i tak metoda dedukcji doszlismy do wniosku, ze podszywanie sie pod kogos nie jest objawem tchorzostwa ja sie z tym nie zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
l_jane Re: Pomówienia - dementuję 22.09.04, 16:49 qczi napisał: > uwaga: ktos sie pode mnie podsszywa. Który punkt to nieprawda... ? Pytam z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
vviosna Re: Pomówienia - dementuję 22.09.04, 19:53 l_jane napisała: > qczi napisał: > > > uwaga: ktos sie pode mnie podsszywa. > > Który punkt to nieprawda... ? > Pytam z ciekawości. nie wiem, musisz zapytac autora/rke watku, w koncu pisal w pierwszej osobie - o sobie - a ja tych szczegolow z jego/jej zycia nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek Re: Pomówienia - dementuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:01 Ale o co chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Pomówienia - dementuję 23.09.04, 14:25 Gość portalu: qczi napisał(a): > 1) Nie mam w miejscu pracy dostepu do netu! masz, klamczuszku > 2) Nie jestem hostessą!!! wierze na slowo. chcesz sie zalapac? (8,60 + kanapka) > 3) Nadal kocham forumowicza Teda. tez cie kocham, kimkolwiek jestes. ale za podszywanie sie masz klapsa > Pozdrawiam 3m sie cieplo, jesien idzie, nie ma na to rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytek2 Re: Pomówienia - dementuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:27 A czy ja Cie Ted pytalem o zdanie? Po co sie wychylac ? Odpowiedz Link Zgłoś
ted.allrightsreserved Re: Pomówienia - dementuję 23.09.04, 14:32 Gość portalu: pytek2 napisał(a): > A czy ja Cie Ted pytalem o zdanie? > Po co sie wychylac ? a czy ja tobie odpowiadalem? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Pomówienia - dementuję 23.09.04, 15:37 ted.allrightsreserved napisał: > Gość portalu: pytek2 napisał(a): > > > A czy ja Cie Ted pytalem o zdanie? > > Po co sie wychylac ? > > a czy ja tobie odpowiadalem? > Piękna riposta i głęboka w treści. Potrafię docenić adwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś