olowiani 27.09.04, 14:24 czy któryś z bydgoskich basenów jest przystosowany dla maluchów (brodzik z ciepłą wodą itd?, chodzicie ze swoimi dzieciaczkami popływać? Proszę o wszelkie informacje! pzdr. mamula Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga30 Re: basen dla malucha 10.12.04, 22:06 też poszukuję takich informacji, ale póki co nie wiem nic Jak się dowiesz czegoś daj znać, będę zaglądać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fanco Re: basen dla malucha 16.12.04, 11:32 Jest świetny basen w Mogilnie. Woda ciepła, brodzik dla dzieci (chyba 110 cm), warunki super. Jedyna wada - 60 km od Bydgoszczy Odpowiedz Link Zgłoś
ksaga DO FANCO 15.02.05, 15:22 bylas osobiscie na basenie? czy woda jest chlorowana czy ozonowana? jakei najmniejsze dzieciaczki tam widzialas, jesli bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: basen dla malucha 24.03.05, 16:35 Polecam basen w Janikowie. Byłam tam z synkiem jak skończył 4 miesiące. Musiał mieć pieluszkę do pływania (little swimmers). Jest tam duzy basen z dosyć ciepła woda i małe jakuzi - w sam raz dla dziecka na pierwszy raz. Nie pamietam czy woda jest chlorowana czy ozonowana czy też nie. Jędrek pluskał sie tam jakieś 20 min. Wadą Janikowa jest odległość - 60 km od bydgoszczy. A Mogilno jest dalej niż Janikowo. Odpowiedz Link Zgłoś
ksaga Re: basen dla malucha 25.03.05, 11:59 ja w janikowie bywałam za czasów ciązy no a teraz skoro Jusiadyk poleca to moze i z 8 mies. synalkiem sie wybiore Odpowiedz Link Zgłoś
pablisia Re: basen dla malucha 29.05.05, 15:29 A ja polecam nowy basen na Wyżynach. Byliśmy wprawdzie dopiero dwa razy, ale jest super. Pierwszy raz w brodziku woda była prawie gorąca. To żart oczywiście, ale było ciepło i milutko. Wczoraj była wprawdzie dużo chłodniejsza, ale na dworze upał, więc pewnie dlatego. Są dwa oczka z jaccuzi, gejzer, sztuczna rzeka i grzybek. Ale najważniejsza atrakcja to zjeżdżalnia. Jedynym mankamentem jest chyba to, że jest ogromne zainteresowanie. My byliśmy ok. 10.00 i dostaliśmy się bez problemu, natomiast gdy wychodziliśmy była ogromna kolejka czekających na miejsce. Takich miejsc jest po prostu w Bydgoszczy za mało. Ale zabawa super. Dodam jeszcze, że jest to miejsce przyjazne niepełnosprawnym. -- moje skarby Odpowiedz Link Zgłoś
erika26 Re: basen dla malucha 10.08.05, 15:42 Dla zainteresowanych: podaje jak dojsc do tego basenu (sa to instrukcje pablisi) Kompleks "Perła" mieści się przy Zespole szkół nr 19, Szkoła podstawowa nr 25 na Wyżynach. Jest to ulica Grzymały Siedleckiego, ale wejście na basen jest bardziej z boku Odpowiedz Link Zgłoś
wieloszka Re: basen dla malucha 24.01.06, 20:03 jakiej głębokości jest ten brodzik? chciałąbym żeby mój trzylatek miał grunt, coby się nie zraził:) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk ale ekstra basen....się buduje 28.06.05, 20:08 Ekstra basen się buduje w Solcu Kujawskim. Byłam dzisiaj na budowie, mają być: zjeżdżalnie, jacuzzi, większe i mniejsze baseny, brodzik "dla matki z dzieckiem" ( a czemu nie, kurna olek, rodzica z dzieckiem?), nawet pokoik dla matki z dzieckiem, restauracja tere fere. Jedyny minus to to, że on będzie otwarty dopiero jesienią 2006 Odpowiedz Link Zgłoś