Dodaj do ulubionych

APEL w sprawie Akademii Medycznej !

28.09.04, 18:58
Bydgoszczanie, z miasta wyprowadzana jest Akademia Medyczna, która miała
wejść w skład przyszłego Uniwersytetu Bydgoskiego. Teraz ustawa łącząca obie
uczelnie czeka na podpis Prezydenta RP.

Bydgoszczanie apeluję i proszę was: piszcie, dzwońcie wysyłajcie maile do
Kancelarii Prezydenta RP przeciwko podpisaniu ustawy przyłączającej bydgoską
Akademię Medyczną do UMK.
Im więcej takich maili tym lepiej dla nas i dla naszego miasta! Zaprotestujmy
przeciw osłabianiu Bydgoszczy i wyprowadzaniu z niej wyższych uczelni!
Bydgoscy politycy wykazali się w tej sprawie zdumiewająca bierność.

Pamiętajmy, że:
NIKT NIE ZADBA LEPIEJ O NASZE INTERESY, NIŻ MY SAMI !!!

PRZYDATNE LINKI :
Oto tekst listu otwartego przeciw wyprowadzeniu z Bydgoszczy AM.
www.poradaprawna.pl/artykul.php?id=1879&Session=360e3722e6777d7ca76d18d8108f7fe4

Adresy Kancelarii Prezydenta RP
www.prezydent.pl
www.prezydent.pl/poc/index.php3

ADRESY I TELEFONY:
Pałac Prezydencki
Krakowskie Przedmieście 48/50, 00-071 Warszawa
Tel. (+48) (022) 695-29-00
Kancelaria Prezydenta RP
ul.Wiejska 10, 00-902 Warszawa
Tel. (022) 695-29-00
Biuro Informacji i Komunikacji Społecznej
Tel. (022) 695-12-40 , Fax 695-12-53 i 54
Biuro Listów i Opinii Obywatelskich
Tel. (022) 695-20-29, Fax 695-22-38

P.S. Powyższy tekst prześlij rodzinie, przyjaciołom i znajomym.
Obserwuj wątek
    • Gość: bydgoszczanin1 Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:15
      przyłaczam sie do akcji.
      bede namawial przyjaciol.

olek

• Gość: iz Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 19:23
        apel spóźniony o pół rooku
    • Gość: #schnaps Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: 195.85.209.* 30.09.04, 13:47
      bedzxie OK
      • Gość: słodki penisek Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:39
        bedzxie OK

ja cie wrąbią robaki
    • Gość: luci Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: 82.146.225.* 30.09.04, 15:44
      Tylko 5 postów?Kto jest w stanie słuchać tych nonsensów?
      • wchodzi Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! 30.09.04, 16:06
        Przyłączam sie do apelu.
        Wszyscy moi znajomi dostaną tą informację przez gg.
        • Gość: leszek (jatrzacy) Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 16:37
          luci-wchodzi-słodki penisek-alfa-leszek = to jedna i ta sama osoba
          • Gość: luci Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: 82.146.225.* 01.10.04, 15:53
            Już to zostało wyjaśnione w innym miejscu,że rysopis leszka z listu gończego
            nie odpowiada mojemu wizerunkowi.Ja na tych falach pracuję od niedawna i
            dopiero myślę jak niektórym dać się we znaki.Tobie za to posądzenie też nie
            odpuszczę,chyba ,że przeprosisz mnie.
            • Gość: PRZEPRASZAM ! Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 16:20
              twoje IP jednoznacznie wskazuje ze nie jestes leszkiem,
              PRZEPRASZAM za to porównanie.

staramy sie napiętnować tego oszołoma, bo pisanie 10 nickami, a zwłaszcza
              podszywanie sie pod innych to wkurzające nie uwazasz?

Poza tym wiekszosc ludzi nic nie ma do drugiego miasta (B do T i odwrotnie),
              a "jątrzący leszek" celowo i systematycznie osmiesza jednych przeciw drugim na
              obu forach.

JAK GO ROZPOZNAC:
              1) IP: neoplus.adsi.tpnet,.pl
              2) zakłada albo tematy niby gloryfikujące Torun w sposób cyniczny (Disnejland,
              lizanie Sobeckej...) albo niby napady Torunian na Bydgoszcz. Generalnie
              wysmiewa Torun albo robi z Torunian wariatów
              3) podszywa sie pod nicki innych (samemu to cynicznie zarzucając)

Jesli jakis wariat pisze totalne głupoty o Toruniu lub wyśiewa Bydgoszcz i ma
              takie IP - to na 99% jest to "jątrzący leszek" - "alfa"
              • alfa12 Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! 01.10.04, 16:26
                I ja według Ciebie mam taki sam IP jak leszek. Lecz się człowieku.
              • Gość: luci Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: 82.146.225.* 02.10.04, 13:42
                No to jesteśmy sojusznikami w walce z tym oszołomem o 10 obiczach!
    • Gość: Tor Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:16
      Masz rację. Widziałem setki TIR-ów z Akademią na Szosie Bydgoskiej w Toruniu.
      Brońcie się, bo wyrwiemy Wam z sposad bryłę.
      • Gość: poinformowany Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 17:38
        podobno ławki z AM juz wywieźli do Torunia,a krzesła sprzedali na rynku.
      • Gość: maciej Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: *.byd.elnet.pl 02.10.04, 00:48
        A ja widzialem autobus jadacy z torunia do bydgoszczy z kadra z UMK, zeby
        poziom wzrosł na AMB!!!Bylo to o 6!!!
    • ted.allrightsreserved za pozno 01.10.04, 17:39
      Senat zgodził się w środę na włączenie Akademii Medycznej im. Ludwika Rydygiera
      w Bydgoszczy do Uniwersytetu Mikołaja Kopernika w Toruniu.
      Podczas środowej debaty w Senacie o odrzucenie ustawy wnioskowali senatorowie
      SLD: Maria Szyszkowska, Zygmunt Cybulski i Dorota Kempka. Według nich,
      ustawodawcy nie uwzględnili opinii Rady Miasta Bydgoszczy, sprzeciwiającej się
      "odejściu" AM do Torunia.

na sciezce legislacyjnej pozostal tylko kwach, ktory nie ma podstaw do veta
      niestety
      • Gość: paco Re: za pozno IP: *.torun.mm.pl 02.10.04, 12:33
        sic !
        • Gość: victor Re: za pozno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:40
          eetam.. oni to w bydgoszczy robią specjalnie .. najpierw olewali AM, teraz
          wykwaterowują ATR.. chyba skumali,że toruń ATR już nie przełknie, więc sobie
          moga degradować uczelnie bezkarnie, bo nie ma dokąd uciec .. dyktatura
          ciemniaków domagajaca się uniwersytetu, bosszee..
    • Gość: #schnaps Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: 195.85.209.* 02.10.04, 15:33
      wysłałem !!!!
    • genuine44 Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! 02.10.04, 15:36
      E tam. A nie lepiej zaczac lobowac za przeniesieniem rektoratu do Bydgoszczy?
      • Gość: maciej Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: *.int.elnet.pl / 195.85.209.* 03.10.04, 02:16
        Faktycznie mamy tyle pieknych budynków. proponuje VI LO!!!
    • Gość: omer Re: APEL w sprawie Akademii Medycznej ! IP: 195.85.209.* 02.10.04, 17:22
      napisalem!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka