Dodaj do ulubionych

Co wieczorami dzieje sie w GW?

IP: *.hipernet.ras.pl 15.04.02, 21:34
Bardzo czesto przechodze poznym wieczorem ul. Gdanska i tak sobie obserwuje co
sie dzieje w naszym pieknym miescie wieczorami. Bardzo czesto tez w redkacji
Gazety Wyborczej poznym wieczorem pali sie jedno swiatlo, sadzac po ukladzie
gazety jest to pokoj redaktora naczelnego. Ciekawe co robi redaktor naczelny po
godzinie 23, jak sadze sam bowiem nigdzie indziej swiatlo sie nie pali, w pracy
bo chyba nie pracuje nad kolejnym artykulem, bo takowe ukazuja sie bardzo
rzadko.
Obserwuj wątek
    • Gość: #kasia Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: 194.204.138.* 16.04.02, 09:53
      qrde ale sensacja...
      nie bede mogla oka zmrozyc... z podniecenia..

a propo.. siedzenie dopozna w pracy powinno byc karalne.. bo niby z jakiej
      racji taki czlek ma przyspazac czlowiekowi powodow do myslenia: "co on moze w
      tej redakcji o tej godzinie robic?"

..a myslenie niektorych boli..
      wyrazy wspolczucia..
      rada: omijaj redakcje szerokim łukiem, glowka bedzie mniej bolala..
      • Gość: Fore Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.04.02, 10:03
        Też nie mogę od dwóch godzin spokojnie pracować, bo myślę, co tam w tej
        redakcji się dzieje;)
        Faktycznie, to brzmi podejrzanie;)
        Mam nawet pewną teorię - sprzątaczka z ambicjami czyta archiwalne numery.
        To się nadaje do gazety!!!!!!
        Fore zbulwersowana i wietrząca spisek;)
    • trist Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? 16.04.02, 10:15
      No, no ale kombinujecie, a ja wam powiem tak, tam sie moim zdaniem nic nie
      dzieje , nikogo tam nie ma, tylko ktos znowu zapomnial wylaczyc swiatla na noc:-
      )

Pozdrawiam od Kapitana Zbika, ktory juz to sprawdzil!
      Pozdrawiam
    • ochman Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? 16.04.02, 11:36
      ja mysle, ze to albo da killa banuje krotossa albo
      krzyzak szuka dowodow wyslania zaproszen do redakcji
      (od redakcji). Wiosenny suspens :-)))
      • Gość: fin Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: *.atr.bydgoszcz.pl 16.04.02, 11:58
        ochman napisał(a):
        > ja mysle, ze to albo da killa banuje krotossa

Aaa to może być prawda. Bo cos dawno Krotossa nie widziałem na forum. Nie wiecie, za co go
        zabanowali? ;)))
        Pozdr
        • Gość: #kasia Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: 194.204.138.* 16.04.02, 12:02
          redakcja jest falszywa taka i owaka.. i uwziela sie na Krzyzaka.. teraz
          znalezli podstep i banuja Krotossa jako, ze przyjazni sie z Krzyzakiem... taka
          droga na okolo :))))))))
          • krotoss DEMENTI! 16.04.02, 12:16
            stanowcze dementi jestem i zyje! ;oP choc po ostatnim czacie da.killa za
            moja "szczerosc" "wylewnosc" i w ogole priv he he mial pelne podstawy do do
            bana ;o A bez czasu przeszlego o przyjazni prosze :oP

KroTosS -__-

Ps.Co do swiatla zalozylem kiedys watek o palacych sie swiatlach w nocy w
            bankach i placowkach pocztowych, ktos tam ze mna polemizowal (chyba Fin jak
            mnie pamiec nie myli) i stwierdzil ze to moze byc wymaganie firmy
            ochroniarskiej... wiadomo naczelny jak siedzi do GW sie nie wlamie ;o
            • krotoss errata-wygumkowac to o przyjazni sorry (notxt) 16.04.02, 12:17
    • Gość: bridgetj Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.04.02, 22:37
      oni tam po prostu sprzątają! a kiedy mają to robić?

a może tam jest kanapa i ktoś na niej przysnął nie zgasiwszy światła?

ponadto, a coś ty taki podejrzliwy i ciekawski ? CO TO, ŚWIATŁA SE NIE MOŻNA
      ZAPALIĆ CZY CO?
    • Gość: ciekawsk Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: *.hipernet.ras.pl 19.04.02, 11:12
      Może i macie wy wszyscy racje, bo niby co w tym dziwnego, że pali się światło w
      firmie. Może i tak powinno być, żeby ludzie tacy jak ja wiedzieli, że inni
      pracują jeszcze dłużej.
      Ale moja ciekawska natura mówi mi, że tam musi coś sie dziać. No bo niby
      dlaczego światło pali się tylko w gabinecie nazelnego, o którym w całym mieście
      i nie tylko wiadomo, że ma słabość do hostess i nie tylko. A nocna pora to
      wymarzona okazja.
      No ale to tylko moja ciekawska natura, sam już nie wiem.
      • Gość: trist Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: *.lomac.net / 10.4.1.* 19.04.02, 11:43
        A ty jaka masz slabosc;-)
        Pozdrawiam od kapitana Zbika, ktory tych slaboci ma bez liku:-)
        Pozdrawiam
      • Gość: Fore Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 19.04.02, 12:08

A nawet gdyby ten rzeczony naczelny z tą rzeczoną hostessa pry tym zapalonym
        świetle (szczyt nierozsądku), to co Tobie ciekawsk do tego??:)
        A jak by tak przed oknem Twojej firmy stał taki cieks=awsk, który probował by
        dojrzeć, czy jesz bułkę ze smalcem czy z szynką i ile razy opuściłeś stanowisko
        pracy i czy zbyt przeciągle nie spojrzałeś na panią Jolę i czy prawdą jest , że
        dziś otarłeś sie o nią, kiedy mijaliście się w holu i potem ten rzeczony ciekwsk
        założył by wątek na forum: "Znam takiego jednego, chyba je bułke z szynką i
        prawdopodobnie romansuje z Jolą", to było by Tobie miło????/

Pzdr Ciekwaska jak cholera,ale nie do przesady Fore
        • krotoss Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? 19.04.02, 14:55
          to moze zeby niektorzy nie mieli kosmatych mysli, szanowna redakcja powie iz
          sprzatczka robi na nocnej zmianie co? ;o)

KroTosS
    • Gość: Lili Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: 217.96.75.* 19.04.02, 18:18
      Przepraszam, a skad kolega ciekawski wie, ze wlasnie to okno nalezy do gabinetu
      redaktora naczelnego? I skad pewnosc, ze reszta gazety juz nie pracuje? Moze
      oszczedzaja na rachunkach za prad i pracuja przy swieczkach :)))
      Pozdrawiam
      Lili
      • kicikoci Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? 19.04.02, 20:12
        Gość portalu: Lili napisał(a):
        > Przepraszam, a skad kolega ciekawski wie, ze wlasnie to okno nalezy do gabinetu
        > redaktora naczelnego?

Może wie stąd, że sam nieraz w tym gabinecie bywał. Np. wzywany na dywanik ;-), albo chociaż po
        wypowiedzenie ;-)))
    • Gość: ciekawsk Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: *.hipernet.ras.pl 20.04.02, 19:37
      Juz odpowiadam na niektore postawione pytania. :)

Skad wiem, ze to pokoj naczelnego, otoz za starych dobrych czasow wygrywalo sie
      kiedys bileciki do kina wlasnie z Wyborczej, a ze wiem jak wyglada naczelny to
      wiem, ze ma pokoj w tym a nie innym miejscu.
      To, ze kazdy ma prawo do figlowania w zaciszu, to sie zgadza, ale chyba po tak
      waznej postaci, tak waznego medium jakim jest Gazeta Wyborcza, ktora chce dawac
      przyklad i byc powazana wsrod Polakow, mozna sie chyba spodziewac wiecej, niz
      wykorzystywanie stanowiska do uwodzenia mlodziutkich (w porownaniu z naczelnym)
      dziewczat. A poza tym jak sie chyba nie myle, a bylo o tym pisane w watku o
      Rotary, to redaktor naczelny jest czlonkiem tego szanownego stowarzyszenia,
      ktore niejako z zasady nakazuje nienaganne zachowanie dajace przyklad innym.
    • Gość: ciekawy Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 21:22
      Czy w Gazecie Wyborczej molestuje się młode dziewczeta?
      • Gość: serwal Re: Co wieczorami dzieje sie w GW? IP: *.cps.pl 21.04.02, 00:39
        Gość portalu: ciekawy napisał(a):

> Czy w Gazecie Wyborczej molestuje się młode dziewczeta?

Rzekłeś,effendi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka